Dane za 2007

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Dane za 2007

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA
Autor Zpráva
plucna

Registrace: 07. 01. 2008

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 1:01 pm    Předmět: Dane za 2007 Odpovědět s citátem

Chtela jsem se zeptat,mam cleaningovou firmu a do konce ledna bych mela mit pripravene dane.Prestehovala jsem se do Wisconsinu a hledam dobreho "danoveho",ktery by mi pomohl s taxes.MUZE PROSIM NEKDO PORADIT? Nechci,aby tady nekdo delal nekomu neplacenou reklamu,proto,pokud vite o nekom,napiste mi prosim na uspcs@aol.com
P.S,bylo by super,kdyby "danovy" byl z Milwaukee a okoli nebo Chicago a okoli! DIK,Petra
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký druh firmy je to? Sole proprietorship, corporation, S corporation, partnership, LLP, co?
plucna

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sole proprietorship,mam lidi,co pro mne delaji,vsichni jako "subcontractors",.....potrebuji "nekoho" koho se muzu na "cokoliv" ohledne me firmy a co delam otevrene bavit,firmu moc dlouho nemam,tenhle rok budu delat dane poprve za "plny rok"(2007),tak ve spouste veci jeste tkzv. "litam".DIKY MOC za odpoved.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš dodela dobrý. Se Sole Proprietorship není zase tak těžké. Objednej si od IRS Publication 334; i když si nakonec někoho na to najmeš tak je to dobré aby jsi měla přehled. Na ostatní knížky se vykašli.

Můžeš si to natisknout sama ( http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p334.pdf ), ale ono to je jednoduší si to objednat a oni ti to pošlou poštou zadarmo.
plucna

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DIKY MOC za odpoved,urcite "334ku",at mam prehled i do budoucna.A pokud by jsi vedel i o "nekom",kdo by mi s taxes eventuelne pomohl,bylo by to super,(uspcs@aol.com)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com