|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:59 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Myslim, ze zalezi jenom na Tobe. Osobne jsem nahlasovala nasi svatbu tady z USA az po 4 mesicich a nikdo se neptal, proc jsem to neudelala driv. Nevim, jak je to se zadosti o viza a tak, ale ted jsem jela do Cech s Advance Parole na nove jmeno a jmeno v pase mam porad stare a zadny problem. Chtela jsem si zmenit jmeno hlavne proto, ze jsem vdana a tak chci abych byla vdana i v Cechach. |
Zdravim vsechny,
chtela bych se zeptal, co presne je Advance Parole a jake jste meli zkusenosti na letisti hlavne Ti, co maji pas na svoje stare prijmeni a GC na nove. Urednice z konzulatu v chicago tvrdila, ze pry z toho jsou problemy s uredniky na letisti a ze tohle reseni nedoporucuje. Tak nevim, napiste prosim svoje zkusenosti. Moc dekuju............  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: so březen 17, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
Je to kus papiru, co ti umoznuje vycestovat a hlavne se bez problemu vratit v dobe, kdy si vyrizujes zelenou kartu. Neco jako misto viza. Platny jak jsem rozumela na jeden rok a muzes tam zaskrtnout platnost bud na jednu cestu nebo nekolik.
Vyplnis I-131, zaplatis $170 a cekas max 3 mesice. Me v New Yoru rekli, ze cesta na ruzna jmena neni problem pokud jsem schopna prokazat, ze jsem to porad ja - tzn mit s sebou marriage cetrificate. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 519 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so březen 17, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
V kazdem pripade ten advance parol nedostane kazdy.
A ten kdo ano ma stesti. Vetsinou ho dostanou lide kdyz tu jsou legalne v pohode, a ten kdo neni tak z potizema.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|