|
|
| Autor |
Zpráva |
anonymní Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2007 10:01 am Předmět: Jednosmerna letenka do USA na Fiance Visa (rychla rada) |
|
|
Zdravim vsechny,
mozna se nekomu bude zdat muj dotaz smesny, ale nikde to nemuzu zjistit, coz se bohuzel tyka i US ambasady. Dostala jsem snoubenecka viza a ted si kupuji letenku do USA. Muzu cestovat "jen" na jednosmernou letenku??? Mate s tim nekdo zkusenosti? Proc se ptam, co? Letecka spolecnost chce ode mne podepsat prohlaseni o tom, ze po priletu do USA pokud mne imigracni "nepusti" ze veskere naklady si hradim sama. S tim, ze do USA bych mela cestovat se zpatecni letenkou. Ale logicky vzato tam zustavam na trvalo. Tak jsem se jen chtela zeptat, jestli je nejaky problem s imigracnim???
Diky moc za radu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 519 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st březen 28, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Nemusis mit zpatecni letenku do CR. Ja jsem letel na imigracni viza mesic zpatky, a take jsem mel jen letenku do USA. oni po tobe budou chtit obalku a ne letenku. Tak se neboj zatim Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petra V Anonymní
|
Zaslal: so březen 31, 2007 1:15 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji - take jsem letela s K-1 na jednosmernou letenku. Jediny kdo se podivoval byl Check-in na letisti v Ruzyni - ale dal si to vysvetlit, kdyz videl fiancee visa. Jeste s tou obalkou - ja jsem ji odevzdala na letisti ve Philadelphii - a od te doby je uspesne ztracena a UCSIS ji nemuze najit. Nevim, jak a jestli se tomu da predejit - ale radim nechat si udelat od vseho, co tam je, overene, do anglictiny prelozene kopie - hlavne rodneho listu - budes ho mnohokrat potrebovat.
Stastnou cestu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 04, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Cetu tady ze jsi ziskala fiancee visa. Chtela jsem se te zeptat, jestli by nebylo mozne te nejak kontaktovat a zeptat se te na par veci. Samozrejme jen pokud by te to neobtezovalo. Jsem ve slozite situaci a ocenila bych radu od cloveka ktery si timhle uz prosel. Dala bych ti svuj email. Popripade bych se byla i schopna ozvat, jsem v US momentalne.
Tak jestli souhlasis, ozvi se prosim. Ctu forum pravidelne. Diky Leni |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 4:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Leni - rada poradim - promin za zpozdeni. Zkus Ilsalmi(zavinAC)yahoo.co.uk - snad to nespadne do *S*P*A*M* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
ilsalmi>> Takto zverejnit email je sebevrazda. Za par let budes mit tolik *S*P*A*M*, ze si budes muset zalozit novej email.
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-373.html
Jestli chcete soukromnicit, tak pouzivejte soukrome zpravy jako privatni komunikaci na foru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
| To je naprosta pravda!!!! |
|
| Návrat nahoru |