Jednosmerna letenka do USA na Fiance Visa (rychla rada)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jednosmerna letenka do USA na Fiance Visa (rychla rada)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 10:01 am    Předmět: Jednosmerna letenka do USA na Fiance Visa (rychla rada) Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny,
mozna se nekomu bude zdat muj dotaz smesny, ale nikde to nemuzu zjistit, coz se bohuzel tyka i US ambasady. Dostala jsem snoubenecka viza a ted si kupuji letenku do USA. Muzu cestovat "jen" na jednosmernou letenku??? Mate s tim nekdo zkusenosti? Proc se ptam, co? Letecka spolecnost chce ode mne podepsat prohlaseni o tom, ze po priletu do USA pokud mne imigracni "nepusti" ze veskere naklady si hradim sama. S tim, ze do USA bych mela cestovat se zpatecni letenkou. Ale logicky vzato tam zustavam na trvalo. Tak jsem se jen chtela zeptat, jestli je nejaky problem s imigracnim???
Diky moc za radu!
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Nemusis mit zpatecni letenku do CR. Ja jsem letel na imigracni viza mesic zpatky, a take jsem mel jen letenku do USA. oni po tobe budou chtit obalku a ne letenku. Tak se neboj zatim Bucky
Petra V
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2007 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potvrzuji - take jsem letela s K-1 na jednosmernou letenku. Jediny kdo se podivoval byl Check-in na letisti v Ruzyni - ale dal si to vysvetlit, kdyz videl fiancee visa. Jeste s tou obalkou - ja jsem ji odevzdala na letisti ve Philadelphii - a od te doby je uspesne ztracena a UCSIS ji nemuze najit. Nevim, jak a jestli se tomu da predejit - ale radim nechat si udelat od vseho, co tam je, overene, do anglictiny prelozene kopie - hlavne rodneho listu - budes ho mnohokrat potrebovat.

Stastnou cestu!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

Cetu tady ze jsi ziskala fiancee visa. Chtela jsem se te zeptat, jestli by nebylo mozne te nejak kontaktovat a zeptat se te na par veci. Samozrejme jen pokud by te to neobtezovalo. Jsem ve slozite situaci a ocenila bych radu od cloveka ktery si timhle uz prosel. Dala bych ti svuj email. Popripade bych se byla i schopna ozvat, jsem v US momentalne.
Tak jestli souhlasis, ozvi se prosim. Ctu forum pravidelne. Diky Leni
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Leni - rada poradim - promin za zpozdeni. Zkus Ilsalmi(zavinAC)yahoo.co.uk - snad to nespadne do *S*P*A*M*Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ilsalmi>> Takto zverejnit email je sebevrazda. Za par let budes mit tolik *S*P*A*M*, ze si budes muset zalozit novej email.
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-373.html
Jestli chcete soukromnicit, tak pouzivejte soukrome zpravy jako privatni komunikaci na foru.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je naprosta pravda!!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com