Venezuela.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Venezuela.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 9:08 pm    Předmět: Venezuela. Odpovědět s citátem

Jednim z mist ktere jeste zbiva pro me navstivit jsou Angels falls ve Venezuele. Nevim jak to bude s Hugem ale rad bych se tam podival. Mozna ze Scout by se chtel pridat?
Hodne se me libilo v Australii ,v Queensland kde jsem byl v roce 2003 se svym mladsim synem ktery je blazen do hadu a dalsich plazu a jesteru jako byl Steve the Crocodile hunter
Nase leto je jejich zima takze v cervnu to tam bylo fajn.
Letos,po dlohe dobe litani po svete, zaprahnu svuj maly 18 feet FunFinder a zacnu konecne cestovat zase lokalne v Arizone,Utah.
http://www.shadowcruiser.com/funfinderX/photos.html
Je tady hodne krasy a je to k neuvereni ze jsem konecne vydel Grand Canyon vloni. Skoro po dvaceti letech v Arizone. Clovek si vzdycky rika. Jo ono to je kousek,tam se vzdycky podivam. Prdlajs.Vzdycky do toho neco pride. AzPete. Smile
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A AzPete, byl jsi na Cataratas del Iquazu na hranicich Argentiny, Brazilie a Paraguaye? To je neco naprosto uzasneho, vrele doporucuji Very Happy. Az na to, ze na hodne mistech mas "prohibido banarse" - ne kvuli divoke vode, ale kvuli piranam Crying or Very sad.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com