Proč Evropa zaostává za USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proč Evropa zaostává za USA
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 10:53 am    Předmět: Proč Evropa zaostává za USA Odpovědět s citátem

http://virtually.cz/?art=13878
GermanDreamxxl
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 3:56 pm    Předmět: Kravina Odpovědět s citátem

co to jako ma bejt za kravinu, mozna je ten ekonomickej rust procentualne nizzsi, jenze vem si kolik si clovek vydela napr. v nemecku a kolik v americe, rozhodne se tu v zapadni evrope ma clovek lip. S tou skolou je to mozna pravda, ale nezapomente ze v evrope na skolu musi mit clovek rozum, v americe se clovek dostane kamkoli kdyz ma $.!! o usa se porad mluvi jak o raji, jenze tak sladky to neni, sam sem to zazil
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty skoly jsi ale osobne nezazil, ze Wink Pokud znas vsechno tak, jako system americkeho skolstvi, tak.... wunsche Dich viel Gluck in deinem deustchen Traum Smile

Btw me uz by po 4 letech stravenych v Hamburku a Mnichove do Nemecka nikdo nedostal, i kdyz pivo maji nejlepsi na svete Razz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 8:39 pm    Předmět: Re: Kravina, Odpovědět s citátem

GermanDreamxxl napsal:
co to jako ma bejt za kravinu, mozna je ten ekonomickej rust procentualne nizzsi, jenze vem si kolik si clovek vydela napr. v nemecku a kolik v americe, rozhodne se tu v zapadni evrope ma clovek lip. S tou skolou je to mozna pravda, ale nezapomente ze v evrope na skolu musi mit clovek rozum, v americe se clovek dostane kamkoli kdyz ma $.!! o usa se porad mluvi jak o raji, jenze tak sladky to neni, sam sem to zazil

Průměrný standart života v USA je prý asi 40% vyší než v Německu.

Ale jinak chápu že tento článek je hrozně nevitaný. Ukazuje to něco Evropané nechtějí slyšet, ať to je pravda nebo ne. (Já to zase Evropu tak zoufale nevidím). Kdyby někdo podobně psal o Číně, nebo Brazílii, nebo Indii, nebo Jížní Africe, jak je zaostalá oproti USA, nebo kdyby někdo psal podobně o USA jak jde oproti Japonsku nebo Číně dolů, tak jsem si jistý že hodně Číňanů, Brazilců, Indů, Jihoafričanů, nebo Američanů, by argumentovalo že je to omyl, a psali by by podobné hlody jako GermanDreamxxl aby se jim ulevilo.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Ty skoly jsi ale osobne nezazil, ze Wink Pokud znas vsechno tak, jako system americkeho skolstvi, tak.... wunsche Dich viel Gluck in deinem deustchen Traum Smile

Btw me uz by po 4 letech stravenych v Hamburku a Mnichove do Nemecka nikdo nedostal, i kdyz pivo maji nejlepsi na svete Razz
No tak o tom pivu by se dalo diskutovat Scoute - sorry, v tomhle jsem 100% patriot - nic osobniho.
A skoly - tak to zalezi asi na stupni; ale muj kluk v pate tride v US probiral vetsinou to, co uz znal z Cech ze 3. a 4. tridy. Ale jinak asi ano, da se rict, ze na spickove americke univerzity ma maloco.
Ovsem na druhou stranu skola je zaklad, ale neni to vsechno. Zivot je take skola ...

Naposledy upravil Dana_MI dne čt březen 22, 2007 9:47 pm, celkově upraveno 2 krát
ocean*

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A v otazce zivotni urovne zaostava Evropa za USA o 30 let. Zubarska skola cca o 20 let.
A to nesrovnavame CR a USA. EVROPU a USA. To jsou proste fakta. Ano, i ja chapu, ze to nekdo vuuuuubec nechce slyset. A mne to popravde ani netesi. Ale nic s tim nenadelam. Cool
ocean*

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem ze SRN, kde jsem byla pracovne, ujela po 6ti tydnech. Mela jsem pobyt jeste cca 2 mesice. Wink
ocean*

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.......Ty skoly jsi ale osobne nezazil, ze

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2007 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
.......Ty skoly jsi ale osobne nezazil, ze

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

To myslis na Scouta nebo na me?
ocean*

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 3:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

HardLimit
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lepsi deutsche traum nez illegal usa traum Laughing
HardLimit
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a eu zaostava usa ekonomikou, to ale neznamena ze se clovek ma v napr. v anglii hur nez v usa
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
A v otazce zivotni urovne zaostava Evropa za USA o 30 let. Zubarska skola cca o 20 let.
A to nesrovnavame CR a USA. EVROPU a USA. To jsou proste fakta. Ano, i ja chapu, ze to nekdo vuuuuubec nechce slyset. A mne to popravde ani netesi. Ale nic s tim nenadelam. Cool

Nevim jak nekdo muze porovnavat USA a Evropu. Rolling Eyes
V USA nikdy nebyla svetova valka, cili nemohou posoudit jak se zije po valce.
Kdyby nebylo evropskych emigrantu, tak by Amerika nikde nebyla Wink
Zili by tam jen indiani a bisoni Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
ocean* napsal:

dobre receno!
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2007 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:

To myslíš vážně? Vymlouvat se na rozdíli mezi Evropou a USA na základě toho že Evropané se mezi sebou pobili před 70 lety? Připadá mi to asi jako když někteří lidé z Blízkého Východu se vymlouvají na jejich zaostalost na Křižácké tažení před tisíci lety. Rolling Eyes

Jinak to že na území USA je klid a mír už od Války Severu Proti Jihu je pravda, ale nepřipadá mi to nějak špatné. Myslím že je to vzácnější si zachovat mír, než si zaválčit aby se potom zjistilo jak se žije po válce.

O tom že na území Severní Ameriky byly války (vždyť i u Tebe Rumbuku byla válka na základě hesla “fiftyfour forty or fight”) o kterých v Evropané moc neví, nebo o tom že 2. Světová stála USA víc peněz než jakoukoliv jinou zemi na světě, se ani bavit nemusíme. Sad

Rumburak napsal:

Jeden Afričan si povídá s druhým: “No, jó, to víš, Evropa. Ta se nedá srovnat s naší oblíbenou Afrikou. Kdyby nebylo afrických emigrantů, tak by Evropa nikde nebyla. Byli by tam jen mamuti a ledovce."

Historije je zajímavá věc, ale čo bolo to bolo. Nežiju v historii, ale v přítomnosti. ("Za Karla IV, ...") Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com