co presne je Advance Parole?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

co presne je Advance Parole?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Myslim, ze zalezi jenom na Tobe. Osobne jsem nahlasovala nasi svatbu tady z USA az po 4 mesicich a nikdo se neptal, proc jsem to neudelala driv. Nevim, jak je to se zadosti o viza a tak, ale ted jsem jela do Cech s Advance Parole na nove jmeno a jmeno v pase mam porad stare a zadny problem. Chtela jsem si zmenit jmeno hlavne proto, ze jsem vdana a tak chci abych byla vdana i v Cechach.

Zdravim vsechny,
chtela bych se zeptal, co presne je Advance Parole a jake jste meli zkusenosti na letisti hlavne Ti, co maji pas na svoje stare prijmeni a GC na nove. Urednice z konzulatu v chicago tvrdila, ze pry z toho jsou problemy s uredniky na letisti a ze tohle reseni nedoporucuje. Tak nevim, napiste prosim svoje zkusenosti. Moc dekuju............ Smile
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to kus papiru, co ti umoznuje vycestovat a hlavne se bez problemu vratit v dobe, kdy si vyrizujes zelenou kartu. Neco jako misto viza. Platny jak jsem rozumela na jeden rok a muzes tam zaskrtnout platnost bud na jednu cestu nebo nekolik.

Vyplnis I-131, zaplatis $170 a cekas max 3 mesice. Me v New Yoru rekli, ze cesta na ruzna jmena neni problem pokud jsem schopna prokazat, ze jsem to porad ja - tzn mit s sebou marriage cetrificate.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V kazdem pripade ten advance parol nedostane kazdy.
A ten kdo ano ma stesti. Vetsinou ho dostanou lide kdyz tu jsou legalne v pohode, a ten kdo neni tak z potizema. Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com