problem s prodlouzenim ridicaku v NC

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

problem s prodlouzenim ridicaku v NC

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
AJA
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 12:18 pm    Předmět: problem s prodlouzenim ridicaku v NC Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni. Jsem v NC na J1 vizum, ridicak mi byl vystaven tady v NC a jeho platnost konci stejne s mym vizem. Vizum ale prodluzuji....ale nastal tu proble v NC se prave zmenil zakon ze se J vizum nebude prodluzovat ridicky prukaz pokud nove vizum nebude v pase. Znamena to, ze si vizum mohu prodlouzit, ale musim si zajet do Cech abych dostala razitko do pasu. Chci se vyhnout tomu jet do Cech, je to dost nakladne. Vim, ze tento zakon je tady v NC a myslim, ze je to jen tady. Dalo by se udelat, ze si zajedu do sousednich statu ( Virginia ci South Carolina) a necham si vystavit novy ridicak tam a tudiz potom po prodlouzeni meho viza uz jim jen ukazu formulare o prodlouzeni bez toho razitka v pase. Da se potom fungovat s DL z jineho statu tady v NC? Nenadela mi to nejakou neplechu s pojistenim? Nevite jak se z toho sikovne vyvleknout? Co bych potrebovala abych dokazala ze jakoby bydlim v sousednim state i kdyz bych tedy bydlela jinde. Tyka se nas to ted vsech au pair a studentu v NC.Diky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com