ZASE NEJAKE POHLEDAVKY

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ZASE NEJAKE POHLEDAVKY

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
gejza38
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 1:34 pm    Předmět: ZASE NEJAKE POHLEDAVKY Odpovědět s citátem

Jezdil jsem pred 4 rokama na trucku.U velikeho a velice chytreho ceskeho bose.Jmenoval se Lubomir Jurica.To,ze mi nezaplatil okolo 6 000$ dolaru a vyhrozoval mi Ickem a ze mi doma vybije rodinu,uz je vse pryc.Mam ted svoji firmu a nikdy neskoncim jak ten zmetek.Ale myslim si,ze urcite narazi.A to mu z celeho srdce preji.Takze tou cestou chci upozornit na nekoho takoveho.Mel by ted mit okolo 24 let.Za nakradene penize ma Cadilaca,motorku BMW.Jestli jste s nim nekdo prisel do styku,napiste mi na adresu
gejza38@hotmail.com .Nechci nikoho honit.Cas vse prebolel i takovou sumu.Sam se ted mam dobre,ale jak je taka moznost,chci ostatni od toho zmetka odradit.

JIRKA
Lubos
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2007 10:37 am    Předmět: Pozdrav Odpovědět s citátem

Jirko nepamutuji Te ,mas velice silne slova,rikas ze jsi delal pro mne a nevis kolik mam roku?Aou splets se o 8 let hm tvoje story jsou vetche,nikomu za poslednich 10 podnikani penize nedluzim pokud dodrzujes pracovni maralku tak nemas problem.Delaji u mne lide vice nez 8 let a nemaji problemy co to znamena?Hm necham to posoudit jine lidi.Jinak mimochodem telefon mam stejny.A zapominas jeste o jedne osobe ktera vyplacela seky.Hmm nevim co jsi mam o tobe myslet ..Lubos

PS. Chudak je zmotany jak vecernicek
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com