hledam manzela na zlegalizovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

hledam manzela na zlegalizovani
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
lopata
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 6:21 pm    Předmět: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

potrebuju si vzit nejakeho amika nebo kdo je citizen za penize abych se mohla zlegalizovat. pokud vite o nekom kdo ma zajem piste na rose_love(zavinAC)seznam.cz
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 8:45 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

lopata napsal:
potrebuju si vzit nejakeho amika nebo kdo je citizen za penize abych se mohla zlegalizovat. pokud vite o nekom kdo ma zajem piste na rose_love(zavinAC)seznam.cz

How much?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 9:39 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Mob napsal:
How much?

Mobe, to jsem od Tebe neočekával. Spíš “How many times a week?”
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 10:12 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

lopata napsal:

Znam jednoho 60-letyho chlapika. Je to ale notorik. Jeste mas porad zajem? Laughing
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 11:20 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
lopata napsal:

Znam jednoho 60-letyho chlapika. Je to ale notorik. Jeste mas porad zajem? Laughing

Nikle - a to je vsechno Laughing. Nikoho jineho na sklade nemas Wink ?
Nikl

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 11:54 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Nikl napsal:
lopata napsal:

Nikle - a to je vsechno Laughing. Nikoho jineho na sklade nemas Wink ?

Jo bylo by jich vice, ti ostatni al Very Happy e nemaj penize v bance
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim, ze je treba znovu otevrit Mobovu otazku.

How much?

Ja nejaky takovy lidi mozna znam, ale treba tady v NV uz to nejde pod 20k.
Ono se ani neni cemu divit. Kdyz pujde clovek jen jednou tydne treba rozvazet pizzu jako PT job, udela 15k za tri roky taky. A bez nervu a rizika.
Mob

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 10:02 am    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Mob napsal:
How much?

Po otazce How much, prijde okamzite I need picture!! Laughing potom muze byt rec How many times a week Twisted Evil
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jako ze 'good looks can make you eligible for a discount'? Twisted Evil
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 3:10 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

lopata napsal:

KDYZ NEJAKYHO NAJDES, TAK MI NAPIS .. TAKY BY JEDEN BODNUL Rolling Eyes Laughing Laughing
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 3:11 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Mob napsal:
How much?

Po otazce How much, prijde okamzite I need picture!! Laughing potom muze byt rec How many times a week Twisted Evil

NO MUJ PICTURE UZ MAS A JA TO RADA 2X DENNE, TAK JESTLI TO NENI PRO TEBE MOC A NEDOSTANU TE TIM TEMPEM NA KRCHOV, TAK SI PLACNEM NE? Twisted Evil
lopata
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 4:48 pm    Předmět: myslim to vazne a nedelam si prdel ja jsem z Atlanty Odpovědět s citátem

takze nekdo odsud cena $ 10000 coz je tady v ATL normal cena...vic ne
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 6:39 pm    Předmět: Re: myslim to vazne a nedelam si prdel ja jsem z Atlanty Odpovědět s citátem

lopata napsal:
takze nekdo odsud cena $ 10000 coz je tady v ATL normal cena...vic ne

Kdyby to slo tak jednoduse holka, tak uz jsem trikrat vdana Rolling Eyes

Mimoto .. vetsina z tech chlapu co tady s nima mluvis jsou zenati .. nebo jsou v cechach .. a nebo tu jsou na cerno .. A NEBO JE MAM V PLANU JA, TAKZE BACHA Laughing Cool Laughing
Nikl

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 8:11 pm    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
lopata napsal:

KDYZ NEJAKYHO NAJDES, TAK MI NAPIS .. TAKY BY JEDEN BODNUL Rolling Eyes Laughing Laughing

Marketo, tak tos nebyla ty, kdo napsal tento inserat? Wink
Mob

PříspěvekZaslal: st únor 14, 2007 12:25 am    Předmět: Re: hledam manzela na zlegalizovani Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Mob napsal:
How much?

NO MUJ PICTURE UZ MAS A JA TO RADA 2X DENNE, TAK JESTLI TO NENI PRO TEBE MOC A NEDOSTANU TE TIM TEMPEM NA KRCHOV, TAK SI PLACNEM NE? Twisted Evil

Hmmm Cool 2x denne je presne to co potrebuji Twisted Evil
Potrebuji ale vetci foto nez tohle Twisted Evil Pak si muzem placnout Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com