|
|
| Autor |
Zpráva |
freak Anonymní
|
Zaslal: st únor 14, 2007 11:37 am Předmět: nejaci doktori tady???? |
|
|
| Ahoj jsem MD z cech a dokoncil jsem americke licencni zkousky pro vstup na US residency. Nevite o nejakych ceskych doktorech v Chicagu {USA] dikas |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 14, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
John Turon Md
Address: 8905 Burlington Ave, Brookfield, IL, United States Map
Phone: (708) 387-7000
SIC: Offices and Clinics of Doctors of Medicine
Line of business: Medical Doctor's Office
--------------------
Juhasz, Attila DDS - Juhasz Attila DDS - (708) 749-1844 - 7034 Cermak Rd, Berwyn, IL
----------------------------
Kucera, Joseph, MD - Mc Neal Urology Group
3231 Euclid Ave Ste 401
Berwyn, IL 60402View Map
7087830700 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st únor 14, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
| a Dr. Kaplan |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ala
Registrace: 08. 02. 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: PA
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 4:06 am Předmět: |
|
|
Cauky freak,
predpokladam, ze jsi udelal USML.Gratuluji! Je fakt,ze Step 1 je nejhorsi????
Ala
V Chicagu zadny doktory bohuzel neznam.Jen v FLA a v PA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
freak Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 11:17 am Předmět: |
|
|
| Step 1 absolutne sucks,ale nastesti je to za mnou. A myslis ze by jsi mi mohla poslat na ne nejaky kontakt. dikas moc. urcite se taky budu hlasit na FL a PA A jak ty vis o USMLE??? Jses MD?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
freak Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
| Step 1 absolutne sucks,ale nastesti je to za mnou. A myslis ze by jsi mi mohla poslat na ne nejaky kontakt. dikas moc Ala. urcite se taky budu hlasit na FL a PA A jak ty vis o USMLE??? Jses MD?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ala
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
jo?tak je to fakt pravda,ze je to nejhorsi..diky bohu!MD nejsem,ale pritel je a tak to prozivam s nim. Je to hruza!Takze fakt obdivuju vsechny kdo to zvladli!a uz mas i Step 2?Pritel zna doktory v PA ale jsou to puvodem Srbove, ne Cesi..tak nevim jestli by byli moc willing to help. Moc zrovna ochotny dvakrat nejsou...ale muzu se zeptat!
btw UPMC v Pittsburghu patri mezi nejlepsi medical centra. Uz vis specialiazaci? A. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
freak Anonymní
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
| Dikas, tak to je radeji kontaktovat nebudu. No Mam Step 1 a 2ck oba s 99, za 2 tejdny mam Clinical skills kakze ted z toho pekne vysiluju. Delam v Cesku na onkologii takze to same chci zacit v USA. Ted se jen modlim at to na podzim vyjde. A vy jste tedka oba v USA?? Jak jsi se tam vlastne dostala jestli to neni moc osobni? Nepouzivas nahodou SKYPE? zatim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ala
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
Cauky,pritel je ted v USA, ale ja jeste porad tady v CR.Zaregistruj se a napis mi soukromou zpravu.Muzu poradit co vim. Skype mam taky.Clinical skills prej neni az tak hrozny!tak to urcite zvladnes* Jen pry je hrozne dulezity si myt ruce!Jedny znamy to vytkli,ze si pry po kazdym pacietnovi nemyla ruce... Drzim palce!! A. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|