Zajimavy vydelek pro rybare

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zajimavy vydelek pro rybare

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
cybat
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 11, 2006 8:58 pm    Předmět: Zajimavy vydelek pro rybare Odpovědět s citátem

V Oregonu na rece Columbia se vyplati lovit rybu pikeminnow,ktera se zivi hlavne malymi lososy a tim pacha velke skody v lososi populaci.Za kazdou ulovenou pikeminnow(min 9 inches) dostane rybar $4 az $8 v sezone ,ktera trva od 1.kvetna do 1.rijna.Vloni byl rekordni vydelek okolo $40000.Mnoho lidi se tomu venuje naplno 7 dni v tydnu,12 hodin denne a dokazou ulovit denne az 150 kusu.V rece je i vic nez 1000 oznackovanych ryb,za ktere se vyplaci $500 bonus.Vice info na www.pikeminnow.org . No aspon vim kam letos vyrazim na "dovolenou". Cool
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 13, 2006 5:58 pm    Předmět: Re: Zajimavy vydelek pro rybare Odpovědět s citátem

cybat napsal:
V Oregonu na rece Columbia se vyplati lovit rybu pikeminnow,ktera se zivi hlavne malymi lososy a tim pacha velke skody v lososi populaci.Za kazdou ulovenou pikeminnow(min 9 inches) dostane rybar $4 az $8 v sezone ,ktera trva od 1.kvetna do 1.rijna.Vloni byl rekordni vydelek okolo $40000.Mnoho lidi se tomu venuje naplno 7 dni v tydnu,12 hodin denne a dokazou ulovit denne az 150 kusu.V rece je i vic nez 1000 oznackovanych ryb,za ktere se vyplaci $500 bonus.Vice info na www.pikeminnow.org . No aspon vim kam letos vyrazim na "dovolenou". Cool

Asi se tam potkame Wink
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten "konkurs" vypada spis jako hodne zabavy pro rybare. Ta reka jsem slysel ze je krasna ale aby se clovek ucasntil je zapotreba urcite aspon maly trailer s vybavou na kampovani.Jak jsem se dival na statistiky tak v prumeru kdyz nekdo chytil 10 ryb denne tak byl dobry. To je $40 denne,odecti naklady a zbude Ti dvacka profit. No pro nekoho zaplacena dovolena.Ja moc na ryby nejsem ale hodne fotim prirodu. Jestli tam nekdo pojede dejte mne vedet ale samotnemu se mne tam nechce Zacina to 14.kvetna 2007.AzPete.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com