Nepochopeni lidi zijicich v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Nepochopeni lidi zijicich v USA
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 5:35 am    Předmět: Nepochopeni lidi zijicich v USA Odpovědět s citátem

Jo je pravda, ze lide se vraceji domu, nebo jedou jinam. Soucasna situace nepreje pristehovalcum politicky, ani ekonomicky. Pri nepochopeni lidi zijicich v USA nemuzeme hazet vsechny do jednoho pytle. Jsou zde lide, kteri se namaji kam vratit, nebo tu maji deti, nebo nekoho tady milujou.
Doba se meni, USA uz neni popularni zemi snu, porat ale US zustava krasnou zemi s bohatou priodou, kde ziji i dobri lide ze vsech koutu sveta.

PS: toto je reakce na post
http://www.chicago-cz.com/forum/viewpost-7875.html#7875
navycz

Registrace: 23. 04. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 9:37 am    Předmět: souhlasim Odpovědět s citátem

Mas pravdu ve vsem - je tu spousta fajn lidi z celyho sveta a zustane tu par pratel ktery mi definitivne budou chybet.Bude mi chybet i krasna priroda na mistech, kde se jim nepodarilo ji jeste zkurvit nebo zavalit odpadkama (a tech mist neustale ubyva) a pral bych americanum, aby si driv nez bude pozde uvedomili, ze pokud to takhle potahnou dal, bude jejich prirodni bohatstvi to posledni,co jim zustane a podle toho se i tak ke sve zemi zacali chovat.Priroda nas totiz nepotrebuje ale my se bez ni neobejdeme.
Navy
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 1:48 pm    Předmět: stupid Usa Odpovědět s citátem

Taky by mě zajímalo,jestli tam všichni sledujete kurz dolaru a říkáte ještě 5...10....nebo20 tisic dolarů naškudlím a potom pojedu domů. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 08, 2006 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslednim mesici jsem to prosmejdil na jihozapade (Zion, Monument Valley, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef, Arches, Sequoia...) a pridam-li k tomu sve zkusenosti z drivejska, tak bych odprisahnul, ze USA se staraji o prirodu bezkonkurencne nejlip na svete. Pri tak obrovske navstevnosti tech nejznamejsich mist, je az neuveritelne, jak se dari udrzovat prirodu v temer nedotknutelnem stavu. A to nemluvim o desitkach, ci snad stovkach statnich parku, rekreacnich oblasti a monumentu, ktere za temi narodnimi zdaleka nezaostavaji. Absolutne nesrovnatelne s zadnou jinou zemi, kterou jsem navstivil. Treba svycarskym, italskym a francouzskym Alpam, kam jsem jezdel cele roky s zeleznou pravidelnosti, bych pral, aby o ne bylo postarano stejne. O ceske prirode ani nemluvim.
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 1:12 am    Předmět: svoboda Odpovědět s citátem

Je všude jinde,jen ne v Usa.Jen stupidni přikazy a zakazy.Vzdyt ještě před meně než 150lety tam mohl člověk vlastnit člověka,beztrestně ho mučit,znasilnit,zabít.Jak naložili s indianama ani nemluvím.Jsou to potomci smrdutych kurev!!!!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 1:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zakuj>>
Soucasna situace je uplne jina. A v US zijou pristehovalci. Je jen malo lidi, keri mohou rict ze deda jeho dedy se narodil v USA.
Soucasna situace me spis pipada jako mix lidi vsech statu sveta.
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 7:53 am    Předmět: Re: svoboda Odpovědět s citátem

zakuj napsal:
Je všude jinde,jen ne v Usa.Jen stupidni přikazy a zakazy.Vzdyt ještě před meně než 150lety tam mohl člověk vlastnit člověka,beztrestně ho mučit,znasilnit,zabít.Jak naložili s indianama ani nemluvím.Jsou to potomci smrdutych kurev!!!!

Od kud ,ze to pises a z ceho cerpas informace?
Ze mas tak aktualni argumenty a jak dlouho je budes jeste pouzivat?Dalsich 150 let?
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zruseni nevolnictvi v Cechach 1781,coz je 226 let a 146 v Americe od obcanske valky ,80 let rozdil v hystorii kontinentu.To je prdlajs Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 8:25 am    Předmět: Re: svoboda Odpovědět s citátem

zakuj napsal:

podivej se do Afriky tam otroctvi stale jeste je (cernoch zotrocuje cernocha),SSSR a gulagy , na stredni vychod,kde se stale jeste sekaj ruce a ukamenovava.
Zakazy a prikazy jsou kuli chytrakum co se snazej obchazet zakony jako v CR,docela dobre to tady funguje,kdyz je respektujes nemas problem.
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Projel jsem přes půl zeměkoule,ale nikde jsem se nesetkal s tolika omezenímy a zákazy pro život jako v "nejsvobodnější zemi na světě"???!!!!!A otazka rasismu je v usa stale živa,ale dříme pod pokličkou.Potom stačí nějakej hurikan,nebo zmlaceny černoch bílým policajtem,a už se to valí jak lavina!!!!
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 10:54 am    Předmět: Re: svoboda Odpovědět s citátem

zakuj napsal:
Je všude jinde,jen ne v Usa.Jen stupidni přikazy a zakazy.

Které příkazy a zákazy se Ti konkrétně zdají stupidní? Vážně.

(Nekritizuji, mě se taky některé zdají stupidní, a jen chci vědět co jiní považují za stupidní.)
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 10:56 am    Předmět: Re: svoboda Odpovědět s citátem

zakuj napsal:
...Vzdyt ještě před meně než 150lety tam mohl člověk vlastnit člověka,beztrestně ho mučit,znasilnit,zabít.Jak naložili s indianama ani nemluvím.Jsou to potomci smrdutych kurev!!!!

USA vždy byla a je demokratická a svobodná země. Podle té Ústavy se postavila nejsvobodnější, a nejmocnější zem na světě. Kritizovat americkou společnost za to že před 10 generacemi USA se nechovala podle norem roku 2005, spíš mluví k Tvému egocetrismu než nedostatek svobody v USA.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2006 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja celkem chapu, ze nekomu pripadaji ruzne vyhlasky a zakony v USA stupidni a omezujici. Ja osobne jsem zaprisahly odpurce autority statu, nemam rad zakony, protoze v mnoha pripadech uplne popiraji rovnopravnost lidske rasy, lisi se nehorazne uz jen po prejeti nekolika mil, potlacuji vrozenou touhu po svobode, nuti cloveku ekonomicky potrebny styl chovani atd.
Pokud to pujde, vzdycky se budu snazit obejit ty, ktere mou individualitu omezuji, manipuluji a zneuzivaji.Naopak budu podporovat ty, ktere jdou ruku v ruce se svobodnym rozhodnutim, volnosti a ekonomickou i nazorovou svobodou.
Rad pouzivam jeden primer - nechapu, jak v USA muze byt clovek dost dospely na to, aby volil prezidenta, dost zodpovedny na to, aby zalozil rodinu a vychovaval deti a dost pevny a statecny ke sluzbe v armade, ale zato prilis mlady na to, aby vypil pivo.
Presto jsem jeste nikdy nezazil tak silny pocit obycejne lidske svobody, nez tady.
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

Rad pouzivam jeden primer - nechapu, jak v USA muze byt clovek dost dospely na to, aby volil prezidenta, dost zodpovedny na to, aby zalozil rodinu a vychovaval deti a dost pevny a statecny ke sluzbe v armade, ale zato prilis mlady na to, aby vypil pivo.

Tak tohle me vrta hlavou taky. Pak me jeste stvou takovy maly detaily, jako jsou plavky skoro pro novorozence, zasadne nemluvit o politice, nabozenstvi a vlajce (ja vim, to neni uzakoneno - je to jen nepsana smlouva.) 7 vterinovy posun veskereho ziveho vysilani a urcite bych nasla dalsi a dalsi. Mam ameriku rada, ale nekdy me fakt, ale fakt s..e. Ale s tim nic nenadelam at uz jsem v americe, cechach a nebo na marsu Smile
zakuj
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch stupidnich nařízení bylo moc!!!!Věčné předkladaní I.D.(pasu) pro vstup do nočních podniků(bylo mě 30-33let)A vše co se alkoholu,i blbyho piva týče),pokuta za stopovaní,spaní ve volné přirodě.(projeljsem stopem celou Evropu,spal kde se dalo vše O.K.)ne tak v Usa.Tam je člověku dobře,(materialně)když maká,platí daně ,chodí do kostela,a nakupuje ten jejich drek.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com