cesi vydelavaji na sobe

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

cesi vydelavaji na sobe
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
David
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2005 3:48 pm    Předmět: cesi vydelavaji na sobe Odpovědět s citátem

Jsem student a prijel jsem do Ameriky na 4. mesice pracovat. Tak jak se k sobe chovaji Cesi, jeden druheho okrada a pak krici, musis byt samostatny a chlap. Nechovaji se Cesi hezky k sobe.............
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2005 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Castecne mas pravdu....jenze TADY JSI V AMERICE!Tohle je jinej svet tady kope kazdej sam za sebe!Znam takove studaky....prijedou jsi vydelat a vyuzivaj kazdeho kolem sebe,,protoze oni jsou tady jen na chvili a musej vydelat,,Zvlastni logika plna ocekavani a presvedceni ze vsichni jim musi pomahat...Taky ze jsem par krat pomoch...a vysledek?Pro mne je Ceskej studak neco co opravdu nemusim potkat,potkan a ubozak....ja vim ze nejsou vsichni takovi ale bohuzel jiz nemam chut je tridit...
Radim
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Typicke heslo pro Cecha pracujici v USA nelegalne:Co nejlepsi prace,kde se to da ojebat,apacko-mozna co nejvice lidi,abych platil co nejmensi najem-ze spim v obyvaku?Nevadi,hlavne ze usetrim par dolaru.Jim jenom polivky,piju jen vodu z kohoutku,auto nemam,nechavam se vozit,domu volam jednou za mesic-stoji to hodne penez,proste typicka idylka pro vychcaneho Cecha.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radim napsal:
Typicke heslo pro Cecha pracujici v USA nelegalne:Co nejlepsi prace,kde se to da ojebat,apacko-mozna co nejvice lidi,abych platil co nejmensi najem-ze spim v obyvaku?Nevadi,hlavne ze usetrim par dolaru.Jim jenom polivky,piju jen vodu z kohoutku,auto nemam,nechavam se vozit,domu volam jednou za mesic-stoji to hodne penez,proste typicka idylka pro vychcaneho Cecha.

Takovato idylka je typicka i pro nektere studaky na WATu. A nejsou to jen Cesi.
S tou vodou z kohoutku, bych to tak nedramatizoval. Obcas, kdyz jsem nemel chut na pivo, jsem si taky dal. Na Aljasce chutnala lepe nez balena z obchodu Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 29, 2005 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radim napsal:

Ja jsem na Floride kupoval kartu za $10 a vystacila na 11 hodin na pevnou do Cech - bohuzel uz si nepamatuji nazev karty. Volal jsem do CR temer denne, obvolal jsem spoustu znamych v CR a ti nechapali, ze mam volani levnejsi, nez je v CR mistni hovor. Minuta mne stala mene nez 50 haleru.
trus
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 4:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peníze peníze híbou světem
trus
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

This is malý citát. Embarassed Laughing
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radim napsal:

LOL a nerikalo se tohle o lidech co jezdili tenkrat davno delat pro skopcaky??? LOL Laughing
PROUD CZECH
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 26, 2006 3:21 am    Předmět: Takovy jako ty,plivnul bych pred tebou - ty jsi potkan Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
Castecne mas pravdu....jenze TADY JSI V AMERICE!Tohle je jinej svet tady kope kazdej sam za sebe!Znam takove studaky....prijedou jsi vydelat a vyuzivaj kazdeho kolem sebe,,protoze oni jsou tady jen na chvili a musej vydelat,,Zvlastni logika plna ocekavani a presvedceni ze vsichni jim musi pomahat...Taky ze jsem par krat pomoch...a vysledek?Pro mne je Ceskej studak neco co opravdu nemusim potkat,potkan a ubozak....ja vim ze nejsou vsichni takovi ale bohuzel jiz nemam chut je tridit...

A co jsi ty??Muzes byt kdekoliv na svete a musis mit uctu k druhym..Ale ty asi budes asi radoby cesky boss - jako 90 % ostatnich v USA co si radi hraji na strycka Sama..

a pritom si v Cechach delal nekde v kravine Laughing Laughing

Presne,myslite si,ze jste v USA tak jste "nadlidi".
Jdi do prdele Twisted Evil
CyborgX

Registrace: 27. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st prosinec 27, 2006 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj osobni nazor... spalil jsem se nekolikrat hned na zacatku tak nejak sem se uzavrel do sebe 2 roky sem vubec nekomunikoval s cechama odstehoval jsme a zil sam to ze jsem platil $700 sam za apacko jen za najem sem prekousnul stalo to za ten klid a pohodu sice jsem vydelaval jen na tohle ale prezil jsem ted aby preskocil tu zumpu kterou jsem si prosel diky tomu ze jsem se nezdruzoval a staral se sam o sebe je nepotrebuji uz vubec, pokecat sem tam ano ale ze bych nemohl bez nich zit.....ani omylem. Praci mam vcelku slusnou, koupil jsem si auto snu kdyz mam chut zajedu si zalyzovat a to vsechno sam... respektive s pritelkyni.. je mi dobre a co je na tom nejkrasnejsi nemusm bejt nikomu vdecnej za vsechno co jsem tu dokazal muzu akorat tak podekovat sam sobe. Kdyz nekdo pozada o pomoc rad pomuzu poradim ale to je tak vsechno.

PS: to ovsem neznamena ze budu vozit na aute americkou vlajku.. ne ne mam tam pekne cesky znak a dokonce i zastavu mesta odkud pochazim Cool
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CyborgX napsal:

PS: to ovsem neznamena ze budu vozit na aute americkou vlajku.. ne ne mam tam pekne cesky znak a dokonce i zastavu mesta odkud pochazim Cool

Dodatek k tvemu prispevku, nevim jak kdo, ale ja kdyz s Americana mluvim, tak jim to reknu 3x a kdyz stejne nerozumej, tak jim to pak reknu peknou "stavnatou" cestinou a to by jste videli jak tomu "hned" rozumej.
Voni totiz kdyz chtej rozumej, ale jenom kdyz chtej. Sad
CyborgX

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono asi tak ... oni nevi a zalezi jak jim to podas... dobre moje prvni auto bylo prez znameho kteryho jsem si udelal v mem druhem golfovem klubu kde jsem delal ale v te dobe jsem tam uz vlastne nepracoval jednalo se o clena klubu samozrejme no tomu jsem na ferovku rekl ze proste papiry nemam ... ale... ze se na tom pracuje... coz neni az zase takova nepravda... no a on se snazil a snzail a snazil az sehnal spolecnost ktera na to pujcila penize a to jen oproti ITIN# ... no moje druhe auto jsem si uz vyridil sam neb preci jenom jsem chtel tentokrat neco podle sebe a bohuzel on by to auto tezko shanel kdyz tu znacku neprodava... no 3 tydnyjsem si tak dopisoval s derylem, nejdriv to vypadalo ze jo pak zase ze ne. Uz jsem tomu nedaval sanci ale chopila se toho primo mnazerka toho podniku a pak me zavolali ze jako by nekoho meli ale je tam podminka ze chteji videt dane za posledni 2 roky coz nebyl problem neb svoje dane mam uschovany vsechny a pak viza... tam jsem se tak trosku leknul a rekl jsem ji ze ty viza jsou ji k nicemu neb to jsou turisticke .. proste jsem se z toho snazil nejak vykroutit ... ale ji to bylo jedno tak sem se nastval a rikam seru na to mam je v pazi dal jsem ji ofotit ty dane, ofotili si pas strcili to do trezoru ze to je jen pro ne , podepsal jsem par papiru trosku si zahandrkoval s jejich financnikem o trade cene a procentama (rada nikdy jim nekejvnete na vsechno co vam reknou musite se kroutit a stat si za svim pokazdy jdou s cenou dolu u me to bylo +1500 za trade a -5% APR nez me chtel dat) no a asi v 11 vecer jsem odjel v aute.... tim chci rict ze proste oni nevi jim bylo jedno ze vizum je turisticke respektive bance hlavni je ze neco meli v ruce. Cool Ted uz tuplem se me nechce ject domu ale o co bych se urcite rval tak by to nebyl zadnej majetek nebo tak ale o muj zverinec kdyby se nedej prirodo neco stalo tak moji mazlici poleti semnou o to bych se postaral!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
CyborgX napsal:

Dodatek k tvemu prispevku, nevim jak kdo, ale ja kdyz s Americana mluvim, tak jim to reknu 3x a kdyz stejne nerozumej, tak jim to pak reknu peknou "stavnatou" cestinou a to by jste videli jak tomu "hned" rozumej.

Jestli to musis opakovat 3x a porad nic, co takhle skusit kurz anglictiny?
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Anonymous"]
Rumburak napsal:
CyborgX napsal:

Anglicky umim dobre, ale prizvuk mam spatnej. Vzdyt si ani Americani nerozumej. Kdyz prijede do Kalifornie nekdo kdo bydli v Idaho, tak taky "tape" Mr. Green
CyborgX

PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Rumburak"]
Anonymous napsal:
Rumburak napsal:
CyborgX napsal:

Anglicky umim dobre, ale prizvuk mam spatnej. Vzdyt si ani Americani nerozumej. Kdyz prijede do Kalifornie nekdo kdo bydli v Idaho, tak taky "tape" Mr. Green

Sem nepsal ja aby bylo jasno ja se pod svuj prispevek rad podepisu...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com