|
|
| Autor |
Zpráva |
Michal Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:43 pm Předmět: Novy v Chicagu |
|
|
Ahoj vsichni,
pred nekolika mesici jsem se pristehoval do Chicaga (resp. Evanstonu) dodelat si MBA titul na mistnim Kelloggu. Vcelku rad bych se poznal s nejakymi Cechy/Slovaky. Od kamaradu jsem se dozvedel o tomto serveru a tak by me zajimalo, jestli se take obcas nekde schazite?
Muj pribeh je v porovnani s nekterymi dalsimi, ktere jsem na tomto server nasel velmi poklidny V US jsem stravil nekolik let meho zivota. Nejdrive jako mnoho jinych studentu pracovne v ramci Work & Travel programu (sezonni manager prodeje v Six Flags, New Jersey) nez nas September 11 donutil zavrit park a odletet zpatky domu. Pak jsem se do US nekolikrat pracovne vratil na nekolik projektu a skoleni a ted v cervnu jsem se znovu vratil do skolnich lavic... Snazim se dost usilovne cestovat, ale zatim mam jeste hoooodne daleko k tomu, abych rekl, ze jsem videl co jsem chtel. Rad se necham inspirovat vasimi zkusenostmi a zazitky.
Budu rad, kdyz mi napisete na mskalsky(zavinAC)volny.cz nebo oslovite na skype (michal.skalsky).
Mejte se, krasne predvanocni obdobi!
Michal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michal Anonymní
|
Zaslal: so leden 06, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
Diky miro za tip na Silvestra! Vypada to ze jste museli mit spoustu zabavy!
ja jsem bohuzel/nastesti zrovna cestoval po Kalifornii a oslavil silvestra v San Fran.
Dej mi urcite vedet, kdyz se bude zase konat nejaka akce.
Michal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|