GINGER a Filip

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

GINGER a Filip
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
lesuelong

Registrace: 20. 05. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 6:25 pm    Předmět: GINGER a Filip Odpovědět s citátem

ahoj, mam se v texasu zenit, ale nechtej me tam pustit. moje snoubenka vcera odletela domu (texas) a vypada to, ze ja budu cekat 6-10 mesicu na schvaleni zadosti o snoubenecke vizum, kterou podala v usa, další mesic si to budou cist v praze a kdo vi, co dal s tim kdo bude jeste delat. v zari 2004 mi v praze zamitli turist. vizum a to ze si pro me ted prijela s nima ani nehlo. nevi nekdo, co muzeme udelat, abych ji mohl zaklepat na dvere? S tim turist. vizem jsem to opravdu podcenil, myslel jsem, ze to bude v pohode, kdyz tam na me ceka cela rodina a ted uz jsem spatne „zapsanej“. delam si z toho srandu, ale moc do smichu mi uz není. ptame se kde se da, tak pokud něco vite, poradte, please.

Naposledy upravil lesuelong dne so prosinec 22, 2007 1:14 am, celkově upraveno 1 krát
Simona

Registrace: 04. 05. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Informovali jste se na ambasade na to jak se postupuje kdyz by jste se chteli vzit v Cechach?
Ja se domnivam,ze to uz by jste byli v jine pozici a ambasada by k cele zalezitosti pristupovala jinak,stejne jako formality by nemusely zabrat tak dlouhou dobu.
No a svateb si lidi mohou udelat kolik chteji(alespon ve statech),takze po absolvovani ceske svatby,neni problem usporadat jeste jednu v Texasu.
Nekdy to je v zivote tak,ze kdyz nejdou veci resit primo,tak na ne clovek musi jit okolo a to nam dela zivoty pestrejsi.
Kdyz se na to podivas z te pozitivni stranky,tak zpecetit si to sve "ano" hnedle dvakrat a pokazde na jinem kontinente nezni spatne.Stejne tak,jako ze jednou na stary kolena by jste na to mohli s usmevem vzpominat a i vypravet detem a vnoucatum,jake ze jste to na pocatku spolu zdolavali prekazky...
Ale vis co,jestli se mate oba dva doopravdy a uprimne radi,tak to cele nakonec dobre dopadne,at uz tu cestu k oltari budete mit takovou ci jinou.Hodne stesti.
lesuelong

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2005 1:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne, rekli jsme si, ze se tady vezmeme, ale jeden pravnik z dallasu nam to vylozene zakázal, pry bysme si to cekani jeste prodlouzili a navic by nas to jeste prislo draz. na druhou stranu, jeden znamej znamyho (zprostredkovava praci na vyletnich lodich)volal na ambasadu a ten rikal, vemte se, je to lepsi, ale cekat budete. a cekej, kdyz jsi zamilovanej. tak piseme kde se da, ny times, washington post, i panu havlovi (ten aspon odepsal)nic ale poradne nevime, tak jela zpatky do amarilla, najit nejakeho pravnika, ale ja si myslim, ze to bude nacekacku tak i tak. asi se pujdu rozplavat a vlitnu do toho, zas tak daleko to byt nemuze.
dik za to stesti, simono.

Naposledy upravil lesuelong dne so květen 21, 2005 1:51 am, celkově upraveno 1 krát
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2005 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím že to neni k tematu ale ta prace na výleních lodích mate nekdo nejakej web nebo email na toho poskytovatele
dik moc Jura
lesuelong

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2005 1:43 am    Předmět: prace na vyletni lodi Odpovědět s citátem

PRACE NA VYLETNI LODI http://wcc.cz/
Glop

Registrace: 19. 05. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 21, 2005 2:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dik moc ale vsechno je od dvaceti let Sad ale treba si pockam muze to byt zajimavy na lodi
Zatim se mejte a GL
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lesuelong: mozna najdes nejake info na strankach uscis.gov. Jsou tam podrobne popsane situace co delat, jake formulare vyplnit, kam co poslat, napr. kdyz se chcete vzit v CR a pak odjet do USA, nebo kdyz zadate o snoubenecke vizum. Hledej to pod FAQs, napr. How Do I Bring My Spouse (Husband or Wife) to Live in the United States? apod.

pro vsechny: na internetu jsem jednou nasel nejakou agenturu, ktera mela na svych strankach poradnik zadosti o snoubenecka viza a dalsi typy viz a dokladu. Mohli jste si tam najit urad, kam jste to poslali a odkaz jakymi zadostmi se prave zabyvaji (serazeno podle data podani). Bohuzel jsem si tu stranku nedal do zalozek a uz si nepamatuju jak se jmenuje. Nevite nekdo, kde by se to dalo najit? Smile
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 22, 2005 7:41 am    Předmět: USCIS Processing Dates Odpovědět s citátem

Info na strankach USCIS:

Co se kde aktualne vyrizuje podle Receipt Notice Date:
https://egov.immigration.gov/cris/jsps/ptimes.jsp?

Case status podle Application Receipt Number:
https://egov.immigration.gov/cris/caseStatusSearchDisplay.do
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2005 12:55 pm    Předmět: Re: USCIS Processing Dates Odpovědět s citátem

kulishek napsal:
Info na strankach USCIS:

Co se kde aktualne vyrizuje podle Receipt Notice Date:
https://egov.immigration.gov/cris/jsps/ptimes.jsp?

Case status podle Application Receipt Number:
https://egov.immigration.gov/cris/caseStatusSearchDisplay.do

Diky, to je presne to, co jsem hledal. Dneska jsem brouzdal po netu a nahodou jsem nasel odkaz na stranku jednoho imigracniho pravnika, u ktereho jsem to videl puvodne Smile
http://shusterman.com/toc%2Dsc.html
Nejhorsi je to pry v Texasskem centru, maj toho moc. Nastesti Aljaska patri pod Nebrasku Smile Koukam, ze podle te tabulky jim to u fiance visa trava 2 mesice nez se application dostane do procesu Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 23, 2005 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos, ty jsi vazne vyhra. az pujdes kolem naseho rance, mas u me kravku a flasku ropy k tomu. Cool
lesuelong

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsme zjistili, ze ten právník z dallasu byl nejakej mimo, asi samouk nebo co. ginger mluvila primo s clovekem, ktery nas "vyrizuje" a ta nam sdelila, ze nejrychlejsi cesta je vzit se v ceske rep. tim pry preskocime nekolik tech jejich kroku. fiance visa trava priblizne rok, tohle 4-6 mesisu. takze nebyt toho otika z dallasu, uz jsme strihali metr. a hlavne rekla, že pravnik je k nicemu, ten vam akorat sezere prachy. pokud budete svoji, no problem!! mimochodem, prijit na to, ze pravnika vlastne nepotrebujete, se vam muze pekne prodrazit. jak mi rekla ginger, 30min rozhovoru po telefonu (o h...)= 350 dolaru
Simona

Registrace: 04. 05. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2005 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy Very Happy Very Happy To je fajn,ze jste k necemu dosli a cela situace se trochu vyjasnila.Drzim vam obema palce a gratuluju. Laughing Laughing Laughing
P.S.
dej nam casem vedet,jak to cele postupuje,at vime,ze tvuj pribeh ma stastny konec.A kdo vi,taky muze pomoct nekomu,kdo se tady na foru octne v podobny situaci.
Mej se fajn a ahoj Simona.Razz
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 4:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lesuelong napsal:
fiance visa trava priblizne rok

Trochu jsem se zdesil, kdyz jsem to cetl poprvy, ale pak mi doslo, ze spadate pod Texasskou pobocku, kde se s tim docela serou. Ted maji na stole zadosti ze srpna 2004.
Drzim palce a pis dal jak to pokracuje Smile
lesuelong

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2005 1:41 am    Předmět: hleda se zdatny anglictinar Odpovědět s citátem

potreboval bych neco prelozit do anglictiny. delame web stranku a nejak se s ginger nemuzeme domluvit. tak jestli se nekdo citi a chce se mu, ty stranky uz stoji jen na tomto clanku. potom vas pozvu na kolaudaci Very Happy[/b]
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 10:47 pm    Předmět: Moje zkusenost - jedine s pravnikem! Odpovědět s citátem

Ja se hluboce omlouvam za to, ze jsem jeste nenasel cas, abych podrobne napsal vsechno o tom, jak probiha muj proces svatby. "Obrad" se konal nekdy zacatkem dubna a ja ostuda jsem jeste nenapsal nic. Mma to ted z "prvni ruky" a nepodelim se! Fuj!
Ale aspon kratce, nez usnu. Slibil jsem i Mirovi, ze to popisu zcela polopaticky spep-by-step pro vsechny dalsi zajemce o tento zpusob legalizace a doufam, ze ten slib budu moct zacit co nejdriv naplnovat.
Ale jednoznacne muzu prohlasit, ze ac se uz v imigracnim zakone hrabu doooost dlouho, sleduju ruzne diskuse o vsech problemech, vyptavam se lidi ruznych narodnosti atd., tak mi muj pravnik pri vyrizovani vsech nalezitosti, vyplnovani formularu atd. pomohl daleko nejvic. Mozna bych to zvladnul sam bez jedine chybicky, ale trvalo by to hrozne dlouho, zabralo by to spoustu casu, ve kterem bych vydelal mozna vic penez, nez kolik jsem mu nakonec zaplatil a jeste bych mel hrozne nervy. V neposledni rade bych neziskal vybornyho kamarada, protoze dnes si volame hodne casto i nepracovne a dokonce chystame spolecnou firmu Laughing Je to proste dobrej kluk a co vic, ma velky zajem na tom, aby mohl po pravni strance pomoci co mozna nejvice Cechum na Chicago-cz. Posledni detaily ted doladujeme, ale neco jako "Pravnik radi a informuje" by tu mohlo byt uz brzy.
Takze jeste jednou - vhodne zvoleny pravnik rozhodne neznamena vyhozene penize!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com