|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 10, 2007 11:21 am Předmět: Jak na to......Kanada |
|
|
| Muze mi nekdo poradit jak je to s praci v Kanade nebo snad i v Australi?Nejake kontakty nebo radsi pres agenturu?Mam 6ti letou praxi z USA jako malir-naterac.Ted momentalne 3roky,v Cesku -lidi kdo jste tam NEVRACEJTE SE NENI o CO STAT......Diky za kazdou informaci aspon kde hledat..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Winston
Registrace: 10. 01. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: st leden 10, 2007 11:51 am Předmět: patri to ke mne |
|
|
| !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: st leden 10, 2007 9:32 pm Předmět: Re: Jak na to......Kanada |
|
|
| Anonymous napsal: | | Muze mi nekdo poradit jak je to s praci v Kanade nebo snad i v Australi?Nejake kontakty nebo radsi pres agenturu?Mam 6ti letou praxi z USA jako malir-naterac.Ted momentalne 3roky,v Cesku -lidi kdo jste tam NEVRACEJTE SE NENI o CO STAT......Diky za kazdou informaci aspon kde hledat..... |
Do Kanady se muzes dostat na pracovni visa. Napriklad v British Columbia je ted veliky nedostatek remeslniku. V roce 2010 budou ve Vancouveru zimni olympijske hry a tak se tam ted hodne stavi. Nejlepsi sance je primo mesto Vancouver, a nebo hlavni mesto British Columbia - Victoria.
V techto dvou mestech je ale dost draho. Shromazduje se tam hodne lidi, protoze je tam nejlepsi pocasi z cele Kanady.
V zime tam snezi pomerne zridka(teploty jsou tak maximalne minus 5 stupnu). Da se tam skoro celorocne hrat golf, tenis a vubec vsechny venkovni sporty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Winston
Registrace: 10. 01. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| No to bych musel vedet kde to vizum a za jakych podminek lze sehnat.Nebo zkusit zavolat na konzulat?Nebo zkusit agenturu ,nevim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| Na vsechna kanadska viza a imigraci se v Chicagu specializuje pravnik pan Sevcik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
| Winston napsal: | | No to bych musel vedet kde to vizum a za jakych podminek lze sehnat.Nebo zkusit zavolat na konzulat?Nebo zkusit agenturu ,nevim |
To je vpořádku. Kanada má trochu lepší přístup k emigrantům nebo mezinárodním pracovníkům než USA, tak se neboj. Není to těžké.
Dej si do Googlu slova jako “work” “visa” “Canada”.
Ale dej si trochu bacha, protože většina web stránek je od agentůr nebo právníků, a nejsou oficielní stránky vlády Kanady. Co vláda Kanady píše najdeš zde:
http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 1:31 am Předmět: |
|
|
| dik,mrknu na to.R |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Aussie in Alberta
Registrace: 19. 02. 2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Darwin (NT), Calgary (AB)
|
Zaslal: út únor 20, 2007 1:50 pm Předmět: Do Australie a Kanady |
|
|
Australie (Down Under) je ted velmi snadna - pokud jsi vysokoskolak s nejmene 4 lety praxe tak jdi na oficialni stranky Aussie vlady a mas tam vsechny informace - pokud jsi bily z Evropy tak to ted trva i mene nez pul roku. Ja uz mam jejich pas a pak neni problem pracovat na New Zealand (ale kdo by tam chtel ??, ze, kiwies pracuji spis u nas), v Kanade a jinde ...
Kanada je podobna - jdi na www.canada.sk tam je dost informaci, ja ted vrtam v Alberte (firma me sem vyslala) - jsem geolog - a na pockani jsem ziskal jejich permanent resident card a SIN (podobne US SSN). Dale co vim, loni zjednodusili proces imigrace - ted chtej 67 bodu a ve Fort McMurray pry zamestnaj kazdeho ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 557 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út únor 20, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
Jiste, Kanada mi prijde shudnejsi, nez USA pokud jde o pracovni viza ...
Naposledy upravil Dana_MI dne út únor 20, 2007 2:16 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Aussie in Alberta
|
Zaslal: út únor 20, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
| A po 3 letech - po ziskani obcanstvi neni problem pracovat v USA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cybat Anonymní
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
| V provincii Albetra je ted velky zajem o vsechny profese a neni velky problem dostat temporary work permit.Muzes to zkusit pres www.caslawia.com nebo je lepsi primo kontaktovat firmy,ktere schaneji pracovniky - http://www.alberta-canada.com/jobs/index.cfmnebo online inzerce v Edmonton a Calgary Sun.Ja jsem takto sehnal praci behem 2 tydnu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Dik.Ale nemam vubec predstavu jak tam doletet,snad jsem nekde cetl ze bych tam musel doletet i s prac vizem.Nebo mam zkusit si tam zaletet a napred si neco sehnat,ja fakt nevim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Aussie in Alberta
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Musis mit pracovni vizum z ambasady v Praze, ktere dostanes pokud ti company posle potvrzeni ze pro tu praci nemuze nikoho sehnat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Ta Caslawia vypada, alespon podle toho jejich webu, velice solidne. Precetl jsem si jejich FAQ a hned jsem tam prihlasil fotra. To bude sranda, az se o tom dozvi. Jsme vazne zvedavy, co se z nich vyklube. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rzich Anonymní
|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
| no zatim jsem se zaregistroval(v Caslawia).tak cekam az se ozvou.napsali ze toho maji moc a ze se mi pak ozve nejaky jejich zastupce.zatim je to neco pres tyden |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|