|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 8:07 pm Předmět: Let do Colorada |
|
|
Ahoj
Chci jet v unoru do Colorada,ale mam takovej blbej pocit z toho letu ...
Ma nekdo zkusenost s litanim jako ilegal? Ja jsem prekrocila zatim jen par mesicu (ani to nestoji za rec),ale v pase mam porad jeste turisticka visa do 2007.
Jen proste nevim, jestli me tam nekde na letisti nesjedou a neposlou rovnou fofrem domu do Cech
Dik  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 5:56 am Předmět: Re: Let do Colorada |
|
|
Ja bych mel taky blbej pocit z letu. Za prvy mam pokazdy takovy divny pocit v krku, zaludek me neposloucha, hovno slysim, hlava se me mota a adrelanin kick in, MAN I LOVE THAT FEELING
Za druhy, bych se obaval ze letadlo zapadne ve snehu a nebo nic nebude letat po tri tydny kvuli snehu
Ano mam zkusenosti s litanim jako ilegal, a reknu ti je to divne, vsichni na me divne cumeli, tvarili se jako bych tam nepatril nebo co ... ten turban na hlave sem nemel asi nosit.
Pokud poletis pres Cleveland tak te tam mozna nekdo sjede, jinak bych se nebal
Mas ridicak??
| Marketa_NY napsal: | Ahoj
Ma nekdo zkusenost s litanim jako ilegal? Ja jsem prekrocila zatim jen par mesicu (ani to nestoji za rec),ale v pase mam porad jeste turisticka visa do 2007.
Jen proste nevim, jestli me tam nekde na letisti nesjedou a neposlou rovnou fofrem domu do Cech
Dik  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
CyborgX
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 25 Bydliště: North Carolina; USA
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 8:16 am Předmět: Re: Let do Colorada |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Ahoj
Dik  |
Tak tak estli mas ridicak budes v pohode vnitrostatni linky jsou absolutne bez problemu. Pokud letis na lyze tak se vyser na Colorado a specialne pak Aspen stoji za prd lepsi je Wyoming a Jackson Hole muzu jen doporucit:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
Teda MOB, ja jsem se malem pocurala smichy cos to tam psal prosimte
Anyway...ridicak mam ale muzu si s nim tak akorat zamavat pred letitem, pac je na nem napsano tucne cervenym pismem Vistitor until January 2007 ... takze papa ... no i kdyz teoreticky, ja tu mam povoelnej pobyt (kdybych teda neutekla od agenutry) az do Konce unora ... takze bych mela bejt teoreticky v pohode..ale prakticky se z toho kacim.
No ale mam pas ... s turistickym Visem do 2008 ... tak ted fakt nevim. Nechci aby me blbou nahodou nechnapli a neletela jsem zpatky domu...
Turban teda nenosim .. a do arabky mam asi fakt dost daleko s tim blond harem..ale nevite....si budou myslet, ze se normalne kamufluju a jsem v hajzlu
No a jedu do Colorada pac tam mam pribuzny ... jinak bych na ten zasnezenej Babylon prdela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Teda MOB, ja jsem se malem pocurala smichy cos to tam psal prosimte
Anyway...ridicak mam ale muzu si s nim tak akorat zamavat pred letitem, pac je na nem napsano tucne cervenym pismem Vistitor until January 2007 ... takze papa ... no i kdyz teoreticky, ja tu mam povoelnej pobyt (kdybych teda neutekla od agenutry) az do Konce unora ... takze bych mela bejt teoreticky v pohode..ale prakticky se z toho kacim.
No ale mam pas ... s turistickym Visem do 2008 ... tak ted fakt nevim. Nechci aby me blbou nahodou nechnapli a neletela jsem zpatky domu...
Turban teda nenosim .. a do arabky mam asi fakt dost daleko s tim blond harem..ale nevite....si budou myslet, ze se normalne kamufluju a jsem v hajzlu
No a jedu do Colorada pac tam mam pribuzny ... jinak bych na ten zasnezenej Babylon prdela  |
Na ridicak se divaji kvuli jmenu a ne jestli smis ridit letadla, teda auta do roku 2007 a nebo do roku 2006. Jim je to jedno. Pokud ridis auto v Coloradu tak bych se bal.
Jinak blondata arabka s turbanem je jedna s mojich fantazii, urcite let pres Cleveland or Columbus a mej tam tak hodinu ci dve mezipristani  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 1:10 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Pokud opravdu jsi to ty na tom obrazku tak hotovej budu za minutu zbylych 59 minut muzem prokecat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 1:55 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Pokud opravdu jsi to ty na tom obrazku tak hotovej budu za minutu zbylych 59 minut muzem prokecat  |
Tak to jses tedy dobrej, kdyz vydrzis minutu
V Cesku se vzdy rikalo: "8 vterin a dost"
To ale byla nejaka soutez v televizi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 2:22 am Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Nikl
V cesku by to bylo 8 sekund tady jsme v USA a ja se musel naucit nove slovicko ... " foreplay " proto ta minuta!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Nikl
V cesku by to bylo 8 sekund tady jsme v USA a ja se musel naucit nove slovicko ... " foreplay " proto ta minuta!!  |
To by me moje canadska pritelkyne "hnala od valu", kdyby moje milostna predehra byla jen 1 minutu
Ona je dost "narocna". Vzdycky jsem si myslel ze naruzive jsou jen Italky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Nikl
To by me moje canadska pritelkyne "hnala od valu", kdyby moje milostna predehra byla jen 1 minutu
Nikl
Pravidlo cislo 1.
Kdyz si ho nepostavi tak si ho nezaslouzi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po leden 01, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Hele me tu asi moc lidi neveri, ze to jsem na tom obrazku ja, co? Ale to jsem fakt ja..asi ty fotky budu trochu stridat, aby bylo vsem jasny,ze fakt nelzu..mimochodem nevim,co je na me tak zvlasnitho, ale ja si fakt prijdu naprosto normalni ... nekdy ba dokonce oskliva
Minutu? Omg...no ... tak to teda muzeme zkusit .. no a snad po tech dalsich 59minutach kecani budes ready na dalsi minutu a pul  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po leden 01, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Nikl
Nikl
Pravidlo cislo 1.
Kdyz si ho nepostavi tak si ho nezaslouzi  |
Tohle pravidlo se mi libi...
Tak to ja si potom zalsouzim kazdyho koho postavim ... hmmmmm ... TAK JDU DO TOHO  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: po leden 01, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Hele me tu asi moc lidi neveri, ze to jsem na tom obrazku ja, co? Ale to jsem fakt ja..asi ty fotky budu trochu stridat, aby bylo vsem jasny,ze fakt nelzu..mimochodem nevim,co je na me tak zvlasnitho, ale ja si fakt prijdu naprosto normalni ... nekdy ba dokonce oskliva
Minutu? Omg...no ... tak to teda muzeme zkusit .. no a snad po tech dalsich 59minutach kecani budes ready na dalsi minutu a pul  |
Mela by jsi tu fotku stridat a obcas poslat me do posty nejakou
Dal jsem si "new year's resolution" vydrzet alespon 2 minuty
Takze az budes v Ohio dej urcite vedet  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út leden 02, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | | Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Jako za hodinu budes hotovej jo? tak to mi za to zastaveni celyho boeingu ani nestoji ne
 |
Mela by jsi tu fotku stridat a obcas poslat me do posty nejakou
Dal jsem si "new year's resolution" vydrzet alespon 2 minuty
Takze az budes v Ohio dej urcite vedet  |
No jo...ja Vam tu fotku sem tam prostridam...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|