|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne září 24, 2006 5:16 am Předmět: BANKOVNI UCET |
|
|
CUS..TAK SE PRIPRAVTE...BLONDYNA SE JDE ZASE NA NECO ZEPTAT
MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?CO KDYZ TEN VYPIS JAKO JESTE NEMAM?PRACOVALA JSEM DVA ROKY JAKO AUPAIRKA A TED TEPRVE ZACINAM NA CERNO (SAMOZREJME ODVADET DANE BUDU..NECHCU DO KRIMINALU)
HELE A PODOTYKAM..ZADNE POSMESKY...JSEM VAS UPOZORNOVALA NA TO,ZE SU BLOND..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1279 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne září 24, 2006 8:44 pm Předmět: Re: BANKOVNI UCET |
|
|
| Marketa_NY napsal: | CUS..TAK SE PRIPRAVTE...BLONDYNA SE JDE ZASE NA NECO ZEPTAT
MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?
|
Nikdy jsem nic takového neslyšel.
Je to možné? Možné to je, ale hodně o tom pochybuji. Nerozumím proč se banka zajímala o Tvým výpise placení daní (myslíš tax return, jo?). Kdyby banka to chtěla to mě, tak bych jim řekl že jim po tom nic není.
Bylo by to jiné kdyby Ty jsis od banky prachy půjčovala. Zejména když jde o hypotéku; v tom případě si Tvé finanční situaci proberou tak detailně, že si budeš připadat že jsi byla u proktologika. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: po září 25, 2006 1:28 pm Předmět: Re: BANKOVNI UCET |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marketa_NY napsal: | CUS..TAK SE PRIPRAVTE...BLONDYNA SE JDE ZASE NA NECO ZEPTAT
MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?
|
Nikdy jsem nic takového neslyšel.
Je to možné? Možné to je, ale hodně o tom pochybuji. Nerozumím proč se banka zajímala o Tvým výpise placení daní (myslíš tax return, jo?). Kdyby banka to chtěla to mě, tak bych jim řekl že jim po tom nic není.
Bylo by to jiné kdyby Ty jsis od banky prachy půjčovala. Zejména když jde o hypotéku; v tom případě si Tvé finanční situaci proberou tak detailně, že si budeš připadat že jsi byla u proktologika. |
AHA OK.
JA JEN ZE KAMOSKA MELA TEDKON TEN PRIPAD...TAK SE PREHLASILA DO JINE BANKY.NEVIM PROC JI TO REKLI,TAKY BYCH REKLA,ZE DO TOHO JIM JE KULOVY.
NO ALE TAK JA TEDA DANE ODVADIM .. ALE CHTELA JSEM SE JEN UJISTIT...
DIK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 100
|
Zaslal: po září 25, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
Me banka posila kazdy rok dopis,ve kterym je dotaznik
ohledne dani....tak nevim,jestli jsem to jenom ja kdo ho dostava Dane v USA neplatim a tak tam napisu ,ze platim dane v Cechach .Musim prilozit kopii obcanky a mam na rok pokoj K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|