prevoz veci z CR do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prevoz veci z CR do USA

Autor Zpráva
DKane

Registrace: 11. 11. 2006

PříspěvekZaslal: so listopad 11, 2006 9:52 am    Předmět: prevoz veci z CR do USA Odpovědět s citátem

Ja vim vetsina lidi stehuje veci z USA do Cr ja jsem opak... potrebuju si sem privezt knizky snowboard a nejake skrine... vim zni to blbe (vsechno si tady muzu koupit) ale potrebuji to tady prevezt.. Je nejaka firma ktera to prestehuje od dveri ke dverim? nebo aspon z jakekoliv lokace v Cr nekam do USA, east coast? Atlanta
Diky predem
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 26, 2006 3:46 am    Předmět: Zalezi jak je to velike Odpovědět s citátem

Ja jsem se stehovala do USA pred 2 roky (kompletne, lodi) a bylo to dost komplikovane, protoze jsem si predem dost veci nevychytala, nicmene zalezi na tom, kolik toho mas. Respektive ve vestine pripadu preprava na uzemi Evropy se pocita na vahu, namorni preprava pak na objem.
Pokud vim, existuji firmy, ktere to zaridi a myslim, ze dokazu i trochu poradit (podle zkusenosti), nicmene vse zalezi na objemu. Pokud je toho vic, pak rekme Cechofracht, pokud mene, tak se mohu pokusit zjistit.
Tak dej vedet.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com