Whats wrong with you guys?


FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Whats wrong with you guys?

 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Michal
Anonymní





PříspěvekZaslal: st listopad 29, 2006 6:49 pm    Předmět: Whats wrong with you guys? Odpovědět s citátem

Admini muzete mi rict proc jste zrusili Petov prispevek o Ceskoslovenskem hokejovem klubu v Raleigh NC???
Ta stranka je velmi hezka a vsem se libi. Snad vam nevadi linky na ty filmy, vzdyt tyhle linky jsou dostupne na servrech Yahoo.com Sme.sk Blesk.cz a to jsou trosku vetsi stranky nez chicago.
Dekuji za odpoved.
Návrat nahoru
miro
Site Admin


Registrace: 09. 01. 2005
Příspěvky: 1003
Bydliště: Chicago

PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim co myslis za web. Posledni co jsem mazal byl web s mnozstvim reklam popupu a dokonce to samocine spustilo instalaci nejakeho adware. Takove weby budou okamzite vymazany i kdyby na nich byl John Lnnon s novou pisni.

Naposledy upravil miro dne čt listopad 30, 2006 12:22 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
miro
Site Admin


Registrace: 09. 01. 2005
Příspěvky: 1003
Bydliště: Chicago

PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli potrebujete hosting tak vam zdarma uvolnime prostor i subdomenu zde.
Návrat nahoru
kulishek
Moderator


Registrace: 25. 01. 2005
Příspěvky: 252
Bydliště: 33131

PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Nevim co myslis za web. ...

Chtel tim rict, ze nekdy vcera tu byl prispevek, ktery upozornoval na tuhle stranku: http://www.ceskoslovensko.5u.com/ a ted uz tu neni. Tipuju, ze to nekdo v dobre vire smazal jako *S*P*A*M*, protoze to taky na prvni pohled jako *S*P*A*M* vypadalo.
Návrat nahoru
miro
Site Admin


Registrace: 09. 01. 2005
Příspěvky: 1003
Bydliště: Chicago

PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je ono. Ani jsem se nekoukl na obsah a zacali na me vyskakovat okna a pak se samocine spustila instalace nejakeho nesmyslu. To opravdu nemam rad, kdyz se neco zacne samo instalovat a jedine co clovek vidi je alert s jedinou moznosti volby "OK".
Mozna to byl nejaky banner ktery rotuje na tom free hostingu, nektere bannery maji v sobe i popup a kdo vi co jeste.

Sorry ale IP adresu toho anonyma kdo to sem postnul jsem zakazal. A ted uz nevim ktera to je.
Rad to napravim ale musim znat tu IP, kterou ma pocitac ze ktereho sem byl poslan ten prispevek.
Tady se zjisti jakou ma vas pocitac IP
http://www.showipaddress.com/
Pak dejte vedet tu IP a ja ji vymazu ze sznamu zakazanych.
Návrat nahoru
Ivan
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt listopad 30, 2006 6:12 pm    Předmět: Ceskoslovensko.5u.com Odpovědět s citátem

Ahoj Miro, prosim ta mohol by si mi poslat detaily a podmienky ako ziskat u vas hosting a domenu, pre nasu hokejovu stranku.
Webhosting ktory pouzivame bol povodne bez reklam a pop-up okien, ale ako sa zvysila navstevnost, tak tam supli reklamy a teraz to naozaj obtazuje.

Dakujem
Ivan
sekacik(zavinAC)yahoo.com
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

 


Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA



Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster


UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com