|
|
| Autor |
Zpráva |
aguila Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 12:21 pm Předmět: v Praze po podani form I-130 |
|
|
| Ahoj, mam dotaz, vdala jsem se v USA a ted jsme byli na ambasade v Praze a manzel zadal s I-130. Dostali jsme dalsi papiry a ja pak budu muset na pohovor. Budou se me ptat co jsem tam delala a ja nechci lhat, ale nevim co me za to muze hrozit. Hlidala jsem deti v ruznych rodinach na turisticky viza. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 183 Bydliště: CA
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 12:32 am Předmět: Re: v Praze po podani form I-130 |
|
|
| aguila napsal: | | Ahoj, mam dotaz, vdala jsem se v USA a ted jsme byli na ambasade v Praze a manzel zadal s I-130. Dostali jsme dalsi papiry a ja pak budu muset na pohovor. Budou se me ptat co jsem tam delala a ja nechci lhat, ale nevim co me za to muze hrozit. Hlidala jsem deti v ruznych rodinach na turisticky viza. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky |
no, zes tady pracovala snad nikdo nezjisti...a ani imigracni to zjistovat nebude....tak proc si pridelavat problemy ??
Byla jsi tu zkratka na turist vizum....za turistikou....smytec....poznala si sveho budouciho manzela a je to... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|