v Praze po podani form I-130

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

v Praze po podani form I-130

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
aguila
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 12:21 pm    Předmět: v Praze po podani form I-130 Odpovědět s citátem

Ahoj, mam dotaz, vdala jsem se v USA a ted jsme byli na ambasade v Praze a manzel zadal s I-130. Dostali jsme dalsi papiry a ja pak budu muset na pohovor. Budou se me ptat co jsem tam delala a ja nechci lhat, ale nevim co me za to muze hrozit. Hlidala jsem deti v ruznych rodinach na turisticky viza. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 12:32 am    Předmět: Re: v Praze po podani form I-130 Odpovědět s citátem

aguila napsal:
Ahoj, mam dotaz, vdala jsem se v USA a ted jsme byli na ambasade v Praze a manzel zadal s I-130. Dostali jsme dalsi papiry a ja pak budu muset na pohovor. Budou se me ptat co jsem tam delala a ja nechci lhat, ale nevim co me za to muze hrozit. Hlidala jsem deti v ruznych rodinach na turisticky viza. Nemate s tim nekdo zkusenost? Diky

no, zes tady pracovala snad nikdo nezjisti...a ani imigracni to zjistovat nebude....tak proc si pridelavat problemy ??
Byla jsi tu zkratka na turist vizum....za turistikou....smytec....poznala si sveho budouciho manzela a je to...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com