ADRESA PRO DL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ADRESA PRO DL
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
PAVEL DDDD
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 7:07 pm    Předmět: ADRESA PRO DL Odpovědět s citátem

CAUKY.NAJDE SE PROSIM NEKDO KDO MI POMUZE SEHNAT ADRESU DO MICHIGANU .POTREBUJI JI K POSLANI DL.SNAD ZE STACI ZAJIT JEN NA DL OFFICE.DL MI PLATI DO PODZIMU .TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC.DIKY ZA OPOVED....
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:27 pm    Předmět: Re: ADRESA PRO DL Odpovědět s citátem

PAVEL DDDD napsal:
DL MI PLATI DO PODZIMU .TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC.

Promiň, ale nerozumím proč by jsi chtěl mít DL z MI když žiješ na Jihu. Je v tom nějaká výhoda?
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek a ja zase nechapu proc na psichyatrii poustej pacienty na net Confused
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:

proc se te ptaji na telefon # kdyz kupujes baterky?????
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:49 pm    Předmět: Co? Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:

Mohl by jsi mi prosím Tě obpovědět na tu otázku? Poč někdo chce mít adresu na DL jinde než žije? Je v tom nějaká výhoda?

A kritiku mých příspěvků vítám, ale útok na mojí osobu nikoliv.

Naposledy upravil pdmlynek dne st srpen 17, 2005 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:53 pm    Předmět: phone v Radio Shack? Odpovědět s citátem

Henek napsal:

proc se te ptaji na telefon # kdyz kupujes baterky?????

Protože chtějí védět od kuď jseš kvůli marketing, a protože to není proti zákonu. Jestliže jim telefoní čislo nechceš dát, tak jim ho nedávej. Já jim to také Radio Shacku nedávám, ale myslím že to je dobře že se to můžou lidí zeptat.
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek OK mas to tam napsany ,,TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC,, a v MICHIGANU to proste zatim jde Wink
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 8:57 pm    Předmět: Promin, ale nerozumim Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
pdmlynek OK mas to tam napsany ,,TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC,, a v MICHIGANU to proste zatim jde Wink

Díky. Co to je Bílá Karta?
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek jo takhle Laughing Ty nejsi v USA tak to se za tu ,,psichyatrii,, omlouvam Wink Bila karta ,,I98,, je dokladem toho ze jsi tady legalne.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
pdmlynek jo takhle Laughing Ty nejsi v USA tak to se za tu ,,psichyatrii,, omlouvam Wink Bila karta ,,I98,, je dokladem toho ze jsi tady legalne.

...

Naposledy upravil XxX dne čt srpen 18, 2005 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 3:12 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

to pdmlynek:

"bila karta", cili dokument I-94, je jeden z dokumentu vydavanym USCIS. v podstate dokumentuje dobu pobytu na uzemi USA pro vsechny drzitele nepristehovaleckych viz a obcany statu bez vizove povinnosti. kazdy takovy navstevnik USA ma dobu pobytu omezenou druhem nebo platnosti viza, ci limitem delky pobytu pro bezvizove navstevniky a na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. rada urednich ukonu je pro cizince v dnesni dobe bez predlozeni I-94 prakticky nemozna, jako v nekterych statech napr. vystaveni duplikatu ci prodlouzeni DL a State ID. to je ten duvod, proc bude pribyvat lidi, kteri ac ziji v jinem state, budou zadat o vystaveni DL (z duvodu stehovani) v jinem state, kde I-94 zatim nevyzaduji. doklad to bude samozrejme platny ve vsech statech unie.
jses chytrej kluk, tak snad ti to bude stacit na pochopeni prispevku nade mnou.
XxX

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 3:46 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
to pdmlynek:

... na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. .

parada Cool hele Scoute, a jak to funguje kdyz mam na bile karte datum prijezdu? Ja byla jednou doma, asi pred pul rokem a samozrejme jsem tu kartu odevzdala. A pak jsem se vracela a dali mi novou a natiskli na ni datum prijezdu. Jakto??? Diky Cool
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 4:02 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

XxX napsal:
scout66 napsal:
to pdmlynek:

... na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. .

parada Cool hele Scoute, a jak to funguje kdyz mam na bile karte datum prijezdu? Ja byla jednou doma, asi pred pul rokem a samozrejme jsem tu kartu odevzdala. A pak jsem se vracela a dali mi novou a natiskli na ni datum prijezdu. Jakto??? Diky Cool

Kdyz jsem prijel naposled, tak mi taky natiskli datum prijezdu. Uz jsem se tu na to ptal. Je to nekde v diskusi.
Tady: http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-219.html
XxX

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 4:19 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

czolgos napsal:

Kdyz jsem prijel naposled, tak mi taky natiskli datum prijezdu. Uz jsem se tu na to ptal. Je to nekde v diskusi.

jo tak dik Laughing tak to ja mam teda taky nejakou "nekonecnou bilou kartu" jak rika MIro Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 4:54 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

XxX napsal:
czolgos napsal:

jo tak dik Laughing tak to ja mam teda taky nejakou "nekonecnou bilou kartu" jak rika MIro Laughing

To kdy jsi prijela, lehce zjisti z pocitace. Takze na to nespolehej Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com