|
|
| Autor |
Zpráva |
PAVEL DDDD Anonymní
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 7:07 pm Předmět: ADRESA PRO DL |
|
|
| CAUKY.NAJDE SE PROSIM NEKDO KDO MI POMUZE SEHNAT ADRESU DO MICHIGANU .POTREBUJI JI K POSLANI DL.SNAD ZE STACI ZAJIT JEN NA DL OFFICE.DL MI PLATI DO PODZIMU .TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC.DIKY ZA OPOVED.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:27 pm Předmět: Re: ADRESA PRO DL |
|
|
| PAVEL DDDD napsal: | | DL MI PLATI DO PODZIMU .TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC. |
Promiň, ale nerozumím proč by jsi chtěl mít DL z MI když žiješ na Jihu. Je v tom nějaká výhoda? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek a ja zase nechapu proc na psichyatrii poustej pacienty na net  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | pdmlynek a ja zase nechapu proc na psichyatrii poustej pacienty na net  |
proc se te ptaji na telefon # kdyz kupujes baterky????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:49 pm Předmět: Co? |
|
|
| Atlanta-man napsal: | pdmlynek a ja zase nechapu proc na psichyatrii poustej pacienty na net  |
Mohl by jsi mi prosím Tě obpovědět na tu otázku? Poč někdo chce mít adresu na DL jinde než žije? Je v tom nějaká výhoda?
A kritiku mých příspěvků vítám, ale útok na mojí osobu nikoliv.
Naposledy upravil pdmlynek dne st srpen 17, 2005 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:53 pm Předmět: phone v Radio Shack? |
|
|
| Henek napsal: |
proc se te ptaji na telefon # kdyz kupujes baterky????? |
Protože chtějí védět od kuď jseš kvůli marketing, a protože to není proti zákonu. Jestliže jim telefoní čislo nechceš dát, tak jim ho nedávej. Já jim to také Radio Shacku nedávám, ale myslím že to je dobře že se to můžou lidí zeptat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek OK mas to tam napsany ,,TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC,, a v MICHIGANU to proste zatim jde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 8:57 pm Předmět: Promin, ale nerozumim |
|
|
| Atlanta-man napsal: | pdmlynek OK mas to tam napsany ,,TADY NA JIHU UZ NECHTEJI PRODLUZOVAT BEZ BILE KARTY VUBEC NIC,, a v MICHIGANU to proste zatim jde  |
Díky. Co to je Bílá Karta? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
pdmlynek jo takhle Ty nejsi v USA tak to se za tu ,,psichyatrii,, omlouvam Bila karta ,,I98,, je dokladem toho ze jsi tady legalne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st srpen 17, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | pdmlynek jo takhle Ty nejsi v USA tak to se za tu ,,psichyatrii,, omlouvam Bila karta ,,I98,, je dokladem toho ze jsi tady legalne. |
...
Naposledy upravil XxX dne čt srpen 18, 2005 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 3:12 pm Předmět: :) |
|
|
to pdmlynek:
"bila karta", cili dokument I-94, je jeden z dokumentu vydavanym USCIS. v podstate dokumentuje dobu pobytu na uzemi USA pro vsechny drzitele nepristehovaleckych viz a obcany statu bez vizove povinnosti. kazdy takovy navstevnik USA ma dobu pobytu omezenou druhem nebo platnosti viza, ci limitem delky pobytu pro bezvizove navstevniky a na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. rada urednich ukonu je pro cizince v dnesni dobe bez predlozeni I-94 prakticky nemozna, jako v nekterych statech napr. vystaveni duplikatu ci prodlouzeni DL a State ID. to je ten duvod, proc bude pribyvat lidi, kteri ac ziji v jinem state, budou zadat o vystaveni DL (z duvodu stehovani) v jinem state, kde I-94 zatim nevyzaduji. doklad to bude samozrejme platny ve vsech statech unie.
jses chytrej kluk, tak snad ti to bude stacit na pochopeni prispevku nade mnou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 3:46 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| scout66 napsal: | to pdmlynek:
... na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. . |
parada hele Scoute, a jak to funguje kdyz mam na bile karte datum prijezdu? Ja byla jednou doma, asi pred pul rokem a samozrejme jsem tu kartu odevzdala. A pak jsem se vracela a dali mi novou a natiskli na ni datum prijezdu. Jakto??? Diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 896 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:02 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| XxX napsal: | | scout66 napsal: | to pdmlynek:
... na I-94 je presne uvedene datum, do ktereho se jeho drzitel smi legalne zdrzovat na uzemi Spojenych statu. . |
parada hele Scoute, a jak to funguje kdyz mam na bile karte datum prijezdu? Ja byla jednou doma, asi pred pul rokem a samozrejme jsem tu kartu odevzdala. A pak jsem se vracela a dali mi novou a natiskli na ni datum prijezdu. Jakto??? Diky  |
Kdyz jsem prijel naposled, tak mi taky natiskli datum prijezdu. Uz jsem se tu na to ptal. Je to nekde v diskusi.
Tady: http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-219.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:19 pm Předmět: Re: :) |
|
|
jo tak dik tak to ja mam teda taky nejakou "nekonecnou bilou kartu" jak rika MIro  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 896 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 4:54 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| XxX napsal: |
jo tak dik tak to ja mam teda taky nejakou "nekonecnou bilou kartu" jak rika MIro  |
To kdy jsi prijela, lehce zjisti z pocitace. Takze na to nespolehej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|