|
|
| Autor |
Zpráva |
Mike Anonymní
|
Zaslal: út leden 18, 2005 7:22 pm Předmět: Pomoooc... Problem s registraci do fora |
|
|
nemuze nekdo vysvetlit pocitacovemu analfabetu proc se nemuzu zaregistrovat? Vyplnil jsem vsechny kolonky (s vyjimkou... :* ...)
a po odeslani znovu a znovu se mi zobrazuje dotaznik.
Zdravi Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út leden 18, 2005 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Jo ono to rozeznava mala a velka pismena, tam jak je ten kod na obrazku tak to nekdy vypada jako (M3drT8uH) no a ty to musis vyplnit presne podle obrazku. Tohle je nova verze scriptu od phpbb.com tenhle script ma plno novych skoro zbytecnych veci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 43 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: út leden 18, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Diky Miro,
ja teprve az z Tve rady pochopil, ze ten kod tam mam vepsat .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: so únor 12, 2005 3:23 am Předmět: Re: Pomoooc... Problem s registraci do fora |
|
|
| Mike napsal: | nemuze nekdo vysvetlit pocitacovemu analfabetu proc se nemuzu zaregistrovat? Vyplnil jsem vsechny kolonky (s vyjimkou... :* ...)
a po odeslani znovu a znovu se mi zobrazuje dotaznik.
Zdravi Mike |
Neni problem spise v inteligenci? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 12, 2005 10:59 am Předmět: |
|
|
...absolutely
Mike |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | ...absolutely
Mike |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
american chopper>>>
Se ti divim ze vynakladas svou energii jen pro to abys nekomu rekl ze je blbec a uz jsem to od tebe ve foru videl nekolikrat. Zadny chytry clovek z nebe nespadl. A blby je clovek jen do te doby nez se zepta. Shanet informace je podstata tohoto fora. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | american chopper>>>
Se ti divim ze vynakladas svou energii jen pro to abys nekomu rekl ze je blbec a uz jsem to od tebe ve foru videl nekolikrat. Zadny chytry clovek z nebe nespadl. A blby je clovek jen do te doby nez se zepta. Shanet informace je podstata tohoto fora. |
Az ted jsem si vsiml tehle odpovedi.Omlouvam se,ja nekdy ustrelim,nekdy tam nedodam smajla a pak to vypada vse uplne jinak..
Ja jsem naprosto obycejny clovek,ktery vzdy rad pomuze a naprosto nezistne,zrovna nedavno jsem pomohl par lidem udelat ridicak,podotykam,ze dva jsem vubec neznal a za celodenni jezdeni po meste jsem si porucil akorat obed..pisu to jen proto,abych se udelal lepsim,nez tady vypadam..
Nechci tomuhle foru skodit,to urcite ne.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|