|
|
| Autor |
Zpráva |
janka Anonymní
|
Zaslal: so září 02, 2006 3:00 pm Předmět: rodny list |
|
|
caute,jsem nyni v usa a potrebuji prelozit a notarsky overit rodny list. Chapu dobre, ze my rodice to budou muset nekde nechat prelozit a nechat overit nebo mi to muzou poslat a ja to sama prelozim tady v usa a necham overit taky v USA??? Jestli to muzu sama prelozit az tady v USA, tak pak nechapu jak mi to tady nekdo overi, kdyz neznam nikoho kdo mluvi cesky
dekuji za radu
PS: omlouvam se, omylem jsem to take odeslala do sekce Volne tema  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: so září 02, 2006 4:48 pm Předmět: Re: rodny list |
|
|
| janka napsal: | caute,jsem nyni v usa a potrebuji prelozit a notarsky overit rodny list. Chapu dobre, ze my rodice to budou muset nekde nechat prelozit a nechat overit nebo mi to muzou poslat a ja to sama prelozim tady v usa a necham overit taky v USA??? Jestli to muzu sama prelozit az tady v USA, tak pak nechapu jak mi to tady nekdo overi, kdyz neznam nikoho kdo mluvi cesky
dekuji za radu
PS: omlouvam se, omylem jsem to take odeslala do sekce Volne tema  |
Ahojky Janka.
Rodny list si muzes prelozit sama a treba zajit jen na Czech consulate or embassy (nevim kde bydlis) a oni ti to jen zkontroluji a daji razitko.Za dalsi muzes vyuzit sluzeb nekoho,kdo se s prekladem dokumentu zabyva profesionalne.
Napriklad na teto adrese ti prelozi za urcity poplatek treba jiz tebou zmyneny rodny list,ale i jine dokumenty a muzes to vse zaslat oscannovane
e-mailem nebo normalni postou a oni ti to poslou obratem takovou postou jakou jim zaplatis.Proste jak moc rychle to budes potrebovat.
http://www.czechtempo.com tel: (773)427-7587
http://www.USApreklady.com tel: (407)314-1901 Dana
Zatim se mej hezky a cago maxipes  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so září 23, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Ja mam rodny list overeny apostillni dolozkou, kdyz jej prelozim, musim jej dat jeste overit na ceskem konzulate? Rodny list jsem pritom vyrizovala pres konzulat pze se me puvodni ztratil, poslali me ho overeny v CR i ostemplovany konzulem tady, ale neprelozeny.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 5:28 am Předmět: |
|
|
| mozem si overit prelozeny rodny list aj na svk slovenskym notarom a oni to budu akceptovat?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|