rodny list

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

rodny list

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
janka
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 02, 2006 3:00 pm    Předmět: rodny list Odpovědět s citátem

caute,jsem nyni v usa a potrebuji prelozit a notarsky overit rodny list. Chapu dobre, ze my rodice to budou muset nekde nechat prelozit a nechat overit nebo mi to muzou poslat a ja to sama prelozim tady v usa a necham overit taky v USA??? Jestli to muzu sama prelozit az tady v USA, tak pak nechapu jak mi to tady nekdo overi, kdyz neznam nikoho kdo mluvi cesky
dekuji za radu

PS: omlouvam se, omylem jsem to take odeslala do sekce Volne tema Sad
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so září 02, 2006 4:48 pm    Předmět: Re: rodny list Odpovědět s citátem

janka napsal:
caute,jsem nyni v usa a potrebuji prelozit a notarsky overit rodny list. Chapu dobre, ze my rodice to budou muset nekde nechat prelozit a nechat overit nebo mi to muzou poslat a ja to sama prelozim tady v usa a necham overit taky v USA??? Jestli to muzu sama prelozit az tady v USA, tak pak nechapu jak mi to tady nekdo overi, kdyz neznam nikoho kdo mluvi cesky
dekuji za radu

PS: omlouvam se, omylem jsem to take odeslala do sekce Volne tema Sad

Ahojky Janka.
Rodny list si muzes prelozit sama a treba zajit jen na Czech consulate or embassy (nevim kde bydlis) a oni ti to jen zkontroluji a daji razitko.Za dalsi muzes vyuzit sluzeb nekoho,kdo se s prekladem dokumentu zabyva profesionalne.
Napriklad na teto adrese ti prelozi za urcity poplatek treba jiz tebou zmyneny rodny list,ale i jine dokumenty a muzes to vse zaslat oscannovane
e-mailem nebo normalni postou a oni ti to poslou obratem takovou postou jakou jim zaplatis.Proste jak moc rychle to budes potrebovat.

http://www.czechtempo.com tel: (773)427-7587
http://www.USApreklady.com tel: (407)314-1901 Dana

Zatim se mej hezky a cago maxipes Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam rodny list overeny apostillni dolozkou, kdyz jej prelozim, musim jej dat jeste overit na ceskem konzulate? Rodny list jsem pritom vyrizovala pres konzulat pze se me puvodni ztratil, poslali me ho overeny v CR i ostemplovany konzulem tady, ale neprelozeny....
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 27, 2006 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mozem si overit prelozeny rodny list aj na svk slovenskym notarom a oni to budu akceptovat??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com