|
|
| Autor |
Zpráva |
marci Anonymní
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 6:36 pm Předmět: pohovor - interview |
|
|
| vsechny co straji s interview. Je to v pohode. Byli jsme tam 15min ale cekali predtim hodinu. Pokud jste pripraveni tj. mate s sebou vsechno co chcou na papire, fotky atd. neni problem. Zeptaji se par otazek mezi reci, zkopirujou si veci, proste v klidu. Je fakt ze to neni prijemny ale pokud bydlite spolu, mate konto a fotky tyrat vas nebudou. Horsi jsou pripady kdy zacnete koktat, jste nervozni a jim to zacne byt podezdrele - to je pak jiny kafe. Ale jak rikam my tam byli chvilku a OK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petka Anonymní
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 2:11 pm Předmět: pohovor |
|
|
| Za jak dlouho po svatbe jste sli na pohovor?? diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 4:30 pm Předmět: Pohovor |
|
|
| Pohovor nam dali asi 5 mesicu po podani papiru. A za 1.5 mesice mi dosla karta na trvaly pobyt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka P. Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 11:27 pm Předmět: Jak dlouho po zruseni pohovoru? |
|
|
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se zrusenim prvniho pohovoru po svatbe. My jsme byli pozvani na pohovor 8 mesicu po svatbe. Bohuzel jsme tento termin museli zrusit, jelikoz manzel byl na sluzebce mimo staty. Do 30 dnu jsme dostali vyrozumeni, ze interview bylo zruseno, a ze nam daji vedet, kdy se mame dostavit priste. Uz jsou to tri mesice a porad nic. V podstate mi o nic nejde, jelikoz pracovni povoleni i travel permit mam, ale i tak by me zajimalo, jak dlouho to muze trvat - mate nekdo podobnou zkusenost?
Diky Lenka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: CA
|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 11:40 pm Předmět: Re: Jak dlouho po zruseni pohovoru? |
|
|
| Lenka P. napsal: | Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost se zrusenim prvniho pohovoru po svatbe. My jsme byli pozvani na pohovor 8 mesicu po svatbe. Bohuzel jsme tento termin museli zrusit, jelikoz manzel byl na sluzebce mimo staty. Do 30 dnu jsme dostali vyrozumeni, ze interview bylo zruseno, a ze nam daji vedet, kdy se mame dostavit priste. Uz jsou to tri mesice a porad nic. V podstate mi o nic nejde, jelikoz pracovni povoleni i travel permit mam, ale i tak by me zajimalo, jak dlouho to muze trvat - mate nekdo podobnou zkusenost?
Diky Lenka |
Zkusenost me zname takova, ze pokud by nahradni termin neurgovala, cekala by do soudneho dne......musis je kontaktovat...... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|