Pravidla pro forum

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pravidla pro forum
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2005 1:38 am    Předmět: Pravidla pro forum Odpovědět s citátem

Ma nekdo nejaky navrh? Co bych mel napsat jako pravidla fora? Pro mnoho lidi je neprijemne jak se tady lidi napadaj a utocej na sebe jen pro to aby si lecily svoje vlastni mindraky a pisou sve negativni nazory, ktere nikterak nesouvisi s tematem a ktere stejne nikomu neprospeji, naopak to kazdemu zanecha spatnou chut na jazyku. Tak jsem premyslel, ze se napise par zakladnich bodu, jako pravidla fora a snad nekolik procent tech negativnich lidi se zamysli pred tim, nez napisou nejakou nesmyslnou hysterickou urazku.

Dodatek:
9/26/2005
se pridali pravidla pro forum zde:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-373.html

Naposledy upravil miro dne út leden 31, 2006 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2005 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy zamyslim se kdykoliv se tady naloguju Cool
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2005 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jestli brecet a nebo se smat Laughing Laughing Laughing
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 8:46 am    Předmět: pravidla Odpovědět s citátem

Miro,
myslim si, ze je tezke dat pravidla foru.
Chapu ze by si chtel aby to tu melo nejakou uroven,ale rekni blbcovi aby nebyl blbec,tim chci rict ze v normalnim zivote by se ti lide tak nenapadali ale v anonymite jsou daleko drzejsi, ale zase normalni clovek se nemuze nechat urazit tupounem ,protoze s tim uz dopredu pocita ,ze se vzdycky nejaky najde.A zase naopak je hezke narazit na rozumny nazor a nebo jiny pohled na vec.
Pro mne je tohle forum zajimave tim ,ze jsou zde lide se stejnou ziv,situaci a tim si vzajemne muzou pomoci a pochopit.V Cechach te lidi nemuzou chapat a Americani uz vubec ne.
Rada bych prispela nejakym navrhem, ale nemyslim si ze to pomuze. Wink
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze by trochu pomohlo, kdybys zakazal anonymni prispevky - kazdy by se musel prihlasit nez neco napise.

Na druhou stranu, je fakt, ze ty nejurazlivejsi prispevky byly podepsane, tak nevim...
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono to asi bude slouzit i trochu pro me. Abych se citil jako ze postupuju podle pravidel Mr. Green a ne jako kruty administrator, ktery lidem nemilosrdne maze prispevky
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neboli cenzura Rolling Eyes
damini

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 12:46 am    Předmět: zapomnela Odpovědět s citátem

jsem se prihlasit s tou cenzurou. Shocked
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2005 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde o cenzuru, jde napr. o spamery kteri postujou linky na svoje nesouvicejici stranky jen pro ziskani zakazniku, nebo lidi co se vyjadruji sproste a vulgarne, cos se nekdy ani neda cist a negativne to ovlivnuje charakter naseho fora.
damini

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2005 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAS PRAVDU ,VSE MUSI MIT NEJAKA PRAVIDLA HRY
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Technicky dotaz.
Muzu ke svemu prispevku prilozit Word dokument, nebo je jedina sance jak ho poskytnout ostatnim prostym prekopirovanim do obsahu prispevku?
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Technisky dotaz II:uz jsem to tady jednou psal(ted to nemuzu najit)a nebylo mi odpovezeno.
Proc,kdyz chci preskakovat stranky,musim na to cislo klikat nekolikrat?Ono se to zda jako blbost,ale jsem vetsinou na cestach,kde pouzivam wireless laptop a ten je samozrejme pomalejsi nez cabel doma,takze cekani,az mi trikrat nabehne stranka a az pote se dostanu na stranku pozadovanou me dost irituje a parkrat jsem to nevydrzel a vzdal to zaklapnutim laptopu..
Dela vam to taky,nebo jsem jen vyjimka?
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
Technisky dotaz II:uz jsem to tady jednou psal(ted to nemuzu najit)a nebylo mi odpovezeno.
Proc,kdyz chci preskakovat stranky,musim na to cislo klikat nekolikrat?Ono se to zda jako blbost,ale jsem vetsinou na cestach,kde pouzivam wireless laptop a ten je samozrejme pomalejsi nez cabel doma,takze cekani,az mi trikrat nabehne stranka a az pote se dostanu na stranku pozadovanou me dost irituje a parkrat jsem to nevydrzel a vzdal to zaklapnutim laptopu..

me to dela taky, taky bych rada vedela co s tim Sad
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lenka napsal:
american chopper napsal:

me to dela taky, taky bych rada vedela co s tim Sad

.ale pozpatku,kdyz jsi rekneme na strance 3 a chces na dvojku,tak zadny problem..
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66>> to nejde, urcite by to slo udelat file upload, ale je to celkem (not secure) popremyslim o tom.

american chopper>>
Ja zadny problem nemam, jdu to zkusit z jineho prohlizece.
Co mas za prohizec Explorer?
Kdyz kliknes nahore na help>> About Internet Explorer tak ti to rekne jakou mas verzi napr 6.0. Tak se na to mrkni.
Jinak jsem zaznamenal problem s hostingem a sice to, ze se forum zpomali a obcas nas vypnou uplne, protoze jim pretezujeme server. Uz jsem obednal dedicated server (VPS) a do mesice bych mel vsechno prestehovat, tak se to urcit zlepsi, ale jinak si myslim, ze v tvem pripade se jedna o prodlevu, kterou maji satelity. Kazdy satelitni internet ma prodlevu, ze kliknes a cekas a nekdy kdyz jsou mraky tak kliknes a nic.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vase navrhy - Casto kladene otazky Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com