Proc jste sem prijeli?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proc jste sem prijeli?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 2:53 pm    Předmět: Proc jste sem prijeli? Odpovědět s citátem

Tahle sekce se jmenuje Proc jsi sem prije(a), ale zatim tu nezaznela tahle zasadni otazka, ktera urcite neni nezajimava.
Takze, kdo chcete, tak se podelte o to, proc jste sem prijeli Smile (a treba jak jste tu dlouho atp.)
Kajinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prijel jsem puvodne na pul roku do usa.Jenom nasetrit par tisic dolaru.Pop pul roce jsem zjistil,ze jsem nenasetril nic,protoze jsem koupil auto,ktere jsem potreboval do prace.Potom se mi to auto posralo a ja musel koupit druhe.Po roce a 6 mesicich jsem zjistil,ze nemam nic,protoze jsem zplatil mensi dluh v cechach.Potom jsem stridal ruzne prace a casto jsem se stehoval.Do dneska mi bossove dluzi 5000 nevyplacenych dolaru na tech jejich depozitech.Dneska mam pate auto.Po 5 letech sravenych v usa mam v cechach na mem ucte 2000 dolaru.To je vse co jsem chtel napsat.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, neni to snadne, hodne lidi si mysli ze sem prijedou na par mesicu a odjedou v baliku
Nikoho takoveho osobne neznam a ani jsem o nikom neslysel. Myslim ale ze to nejcenejsi si clovek odveze v sobe (zazitky, zkusenost, anglictina, etc.)
Neexistuje snadna cesta k penezum a jestli nemas bohatou rodinu a zacinas od nuly, tak tomu opravdu musis dat vsechno jinak neuspejes. Me motivoval jeden muj kamos co prijel do US s 20ti dollary v kapse a utratil je za autobus, ktery ho odvezl jinam, nez puvodne planoval a pak sel pesky pres Bronx v New Yorku (long story). Je to fakt frajer, doufam ze ho donutim o tom napsat clanek. Jinak ja jsem taky puvodne prijel pro prachy. Bohu dik jsem pred par lety pochopil ze to vubec, ale vubec neni o penezich.
kcvorel

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 9:03 pm    Předmět: Jen tak Odpovědět s citátem

Laughing ahoj vsem

Asi se dostavam do veku,kdy muzsky uz nemuze davat spatne priklady,tak aspon udili moudre rady Razz .......ale kazdy asi pozna,ze to neni ze me halvy,ale z hlavy znalce zivota pana Wericha

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl

Myslim,ze to obrazne nabada k premysleni o tom,proc tu vlastne jsme.Amerika dava sanci pit vino a jist hrozny. Zalezi jen na tom jak se k ni kazdy postavi a samozrejme je tu treba i trocha stesti.Jestlize nekdo po nekolika letech pobytu stale lesti podlahy ve Wallmartech a pise si do denicku kolikaty ze je to boss,ktery ho okradl,tak nejspis patri do kategorie lidi,na nez se vztahuje tento citat.
Miro to rekl moc hezky.I kdyz je cela Amerika vetsinou jen o $$$ a kdo na tu hru pristoupi,tak z ty Ameriky bude mit jen tech par $$$,zapsklost a rude videni pri zmince,ze nekdo ma nove auto,novy barak,novy kozich ,novou milenku,novy uces,Novy rok......
Konec kazani a hezky den vsem Laughing
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem prijel jsem se vytahovat a nasyrat dalsi Cechy kteri tu makaji jako lestici ci pokryvaci a maji stale hovno Twisted Evil
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozne nerada sem,na tyto stranky pisi kvuli individualum,kteri nedokazi nic,nez napadat.
Ale proc se s nimi zabyvat,ze?
Ja jsem sem prijela zacit novy zivot s tim,ze se domu hooooodne,hooodne dlouho nepodivam.Bohuzel.Nekdy i bohudik Wink
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Hrozne nerada sem,na tyto stranky pisi

Hey zas to tak neprozivej, nikdo te pres forum neukousne ... My tu potrebujem obcas nejake prispevky od holek, jinak by to nebylo ono
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Piskle napsal:
Hrozne nerada sem,na tyto stranky pisi

Hey zas to tak neprozivej, nikdo te pres forum neukousne ... My tu potrebujem obcas nejake prispevky od holek, jinak by to nebylo ono

Pche Razz Wink Kdyz voni pristavi,tak mi to pozeneme vejs.A kdyz voni dlazdicky..tak mi..to uvidite!Rekla by nebozka Helenka. Wink
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja od srpna studuju na U of illinois. Je tady par dost dobrych lidi v mem oboru, ale hlavne jsem chtela zmenit prostredi. Pred casem jsem taky stravila rok ve state new york. Tady je to strasna placka, ale jinak mi prijde ze to vyjde nastejno. Ted jenom doufam (po tom, co jsem si precetla prispevky v jinych sekcich), ze me nezlyncujete za to, ze nezacinam s peti dolary v kapse, nespim nekde na podlaze a pravdepodobne to mam lehci nez vetsina lidi, kteri prijedou bez niceho pracovat na turisticke vizum. Smile
Tylli
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 3:25 am    Předmět: Nazor Odpovědět s citátem

Ja mam obcas dojem, ze jsem chodi lidi spis brecet misto aby neco delali, ja jsem snad zivy dukaz toho, ze i jako cizinec se muze clovek v USA alespon trochu vypracovat, za penize vydelane za 2 roky v USA mam postaveny pekny dum v Cechach, auto a vse jsem si vydelala poctivou praci pro americany, ne prez nejaky blby bosse, kterym kouka z oci, jak by druheho okradly. Samozrejme jsem se pred tim par let ucila intenzivne anglictinu a to je asi zaklad, ty co na to kaslou a spolehaji se na to, ze za ne vsechno nekdo zaridi a kdyz ne tak halasne nadavaji v hospode, tak tam muzou byt do konce zivota a nebudou mit nikdy nic. Ale vsem, kteri se vypracovali a maji to v hlave srovnany moc fandim, at se jim stale dari, USA je skvela zeme a rada tam zase pojedu a je tam lepsi zivot nez v Cechach, tady je to mnohem tezsi, takze se netrapte vy kdo jste prez cas, existuji telefony, pocitace, video atd, tak se muzete alespon timto zpusobem podivat domu, pro mnohe, kdo jsou uz radu let zabydleny v USA by navrat na trvalo mohl byt docela sok a mohli by jste i zalitovat....
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hsi napsal:
Ja od srpna studuju na U of illinois. Je tady par dost dobrych lidi v mem oboru, ale hlavne jsem chtela zmenit prostredi. Pred casem jsem taky stravila rok ve state new york. Tady je to strasna placka, ale jinak mi prijde ze to vyjde nastejno. Ted jenom doufam (po tom, co jsem si precetla prispevky v jinych sekcich), ze me nezlyncujete za to, ze nezacinam s peti dolary v kapse, nespim nekde na podlaze a pravdepodobne to mam lehci nez vetsina lidi, kteri prijedou bez niceho pracovat na turisticke vizum. Smile

Good Job!!
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wink
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tylli>> jestli jsi fakt holka tak myslim ze jsem se do tebe zamiloval
Tilly
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 4:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Holka jsem, ale uz jsem zadana, mam nejlepsiho chlapa na svete - z Uherskeho Hradiste Smile
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

----------------------------- Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com