|
|
| Autor |
Zpráva |
ti co jim dluzi!!!!! Anonymní
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 12:31 pm Předmět: podvodnik a dluznik |
|
|
| Chtel bych vas vsechny varovat pred PETREM STRUMINSKIM.je to podvodnik a zlodej.dokazal okrast i hodne svych znamych a kamaradu,dela ze sebe sileneho bosse a frajirka a dluzi na koho se podiva,protoze si z toho splaci v USA svuj dum ,auta,lod,atd.vi moc dobre komu kolik dluzi a nikomu nezvedne tel.i ten jeho asi uz byvyly spolecnik Dan.Dalsi HOVADO jako struminsky.Bacha na nej.caute!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Bez tveho jmena jsou tohle jen keci nejakeho anonyma. Koukni se na http://www.dluznici.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ti co jim dluzi!!! Anonymní
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 7:02 am Předmět: zasranej podvodnik a dluznik |
|
|
| co budu cumet na nejake dluzniky!!!to je pravda co pisu a je to jen varovani pro ostatni at nenaleti jak my.jmeno psat nebudu,bo jsme se dozvedely ze se chysta podivat domu,tak je nas tady vice co si ho chceme tady chytit,tak ho nechci vyplasit.a at mezapomene ze ma v CR nejake problemy!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Radim Anonymní
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:00 am Předmět: |
|
|
| Ja jsem delal za Davida Strumace na Wal-martech.I jsem se snim nekolikrat setkal a nikdy jsem nemel s nim problem.Prachy jsem dostal vsechny i depozit.Ted si zije v Havirove.Pak to prebral Jirka Hnedoba,taky platil,ale byl to vetsi hajzlik.Zdar. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ti co jim dluzi!!! Anonymní
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 10:58 am Předmět: zasranej podvodnik a dluznik |
|
|
| taky jsem delal u davida.david je v pohode,niedoba,ne hnedoba,ten je taky ok,my zname ty kluky hodne let,jak se pak david vracel havirova,tak nechaval petrovi obchody na starost nejake a tam,vsechno co moh,tak zadupal!!!a bo starcel jeden za druhym,tak neplatil ani sve zname,to spolupracoval z Danielem Heclem.David mel lowe,tak platil,ale petr ma v USA vsechno na splatky,bo tam zustava,tak si plati sve veci na ukor lidi,kteri mu makaji a jsou bezproblemovi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 04, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Kokote!! Petr zadne obchody nema uz od te boby co David odjel domu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ludek Anonymní
|
Zaslal: po duben 04, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
| pracoval jsem pro petr z heclem a jak byl petr vcesku tak to hecl zarizl" i dokonce petra"! cauky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ti co jim dluzi. Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 4:17 am Předmět: zasranej podvodnik a dluznik |
|
|
| komu rikas kokote???sam jsi kokot,bo vis hovno,ty suline,obchody mel,nez to zadupal,mas spatne informace idiote.a hecl to je taky pekne hovado.vis hovno tak se tady ani neozyvej!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 8:43 pm Předmět: |
|
|
Ty delas jak kdybysi snima vyrustal?Znasje vubes tak dobre jak pises?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ti co jim dluzi. Anonymní
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 3:26 am Předmět: |
|
|
| znam je moc dobre,a dokonce jsme s nima vyrustaly,jen at jsi trochu v obraze clovece!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Anonymní
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 1:49 pm Předmět: |
|
|
Tak proc jsi anonymni? Pouze otazka?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 5:06 pm Předmět: |
|
|
ha ha Anomym se pta anonyma proc je anonymni .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Struminsky Anonymní
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 7:18 pm Předmět: |
|
|
Koukam ze se tady o mne "PEKNE PISE" , rikate ze vam neberu tel. tak my dejte svuj at vam muzu zavolat, at si to vyrikame jak sem vas tady okradl i lidi co semnou vyrustaly. Nikdy jsem nemnel firmu psanou na sebe, tak jak vas muzu okrast? Ja mam ciste svedomi jakjste prisly o penize tak jsem prisel i Ja. Psat na internet umi kazdy, nevidel jsem zadne jmena o koho se jedna Tak kdyz jste byly okradeni, proc jste anonymni mate ktomu neaky duvod, kdyz pisete pravdu? Petr S. P.S. Lidi co mne znaji tak vedely ze podnikam v inych vecech, obchody byly vdycky jako vypomoc i vdobe kdy tu byl bracha. Podivejtese kdo vam podepsal check? cauki! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr S. Anonymní
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Abych nezapomnel Miro pokud si dobry pres pocitac, tak zkus se semnou prosimte spojit, nebo mi nech neaky vzkaz at se stebou muzu spojit ,potreboval bych stebou mluvit. Dik Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Petr S. napsal: | | Abych nezapomnel Miro pokud si dobry pres pocitac, tak zkus se semnou prosimte spojit, nebo mi nech neaky vzkaz at se stebou muzu spojit ,potreboval bych stebou mluvit. Dik Petr |
Co potrebujes? Posli email, nebo se prihlas do fora a posli mi privatni zpravu. Jinak co se deje ve foru to ja nekontroluju. To je jako kdybys chtel kontrolovat o cem se lidi bavi v hospode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|