podvodnik a dluznik

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

podvodnik a dluznik
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
ti co jim dluzi!!!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 12:31 pm    Předmět: podvodnik a dluznik Odpovědět s citátem

Chtel bych vas vsechny varovat pred PETREM STRUMINSKIM.je to podvodnik a zlodej.dokazal okrast i hodne svych znamych a kamaradu,dela ze sebe sileneho bosse a frajirka a dluzi na koho se podiva,protoze si z toho splaci v USA svuj dum ,auta,lod,atd.vi moc dobre komu kolik dluzi a nikomu nezvedne tel.i ten jeho asi uz byvyly spolecnik Dan.Dalsi HOVADO jako struminsky.Bacha na nej.caute!!!!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez tveho jmena jsou tohle jen keci nejakeho anonyma. Koukni se na http://www.dluznici.cz
ti co jim dluzi!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:02 am    Předmět: zasranej podvodnik a dluznik Odpovědět s citátem

co budu cumet na nejake dluzniky!!!to je pravda co pisu a je to jen varovani pro ostatni at nenaleti jak my.jmeno psat nebudu,bo jsme se dozvedely ze se chysta podivat domu,tak je nas tady vice co si ho chceme tady chytit,tak ho nechci vyplasit.a at mezapomene ze ma v CR nejake problemy!!!
Radim
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem delal za Davida Strumace na Wal-martech.I jsem se snim nekolikrat setkal a nikdy jsem nemel s nim problem.Prachy jsem dostal vsechny i depozit.Ted si zije v Havirove.Pak to prebral Jirka Hnedoba,taky platil,ale byl to vetsi hajzlik.Zdar.
ti co jim dluzi!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 10:58 am    Předmět: zasranej podvodnik a dluznik Odpovědět s citátem

taky jsem delal u davida.david je v pohode,niedoba,ne hnedoba,ten je taky ok,my zname ty kluky hodne let,jak se pak david vracel havirova,tak nechaval petrovi obchody na starost nejake a tam,vsechno co moh,tak zadupal!!!a bo starcel jeden za druhym,tak neplatil ani sve zname,to spolupracoval z Danielem Heclem.David mel lowe,tak platil,ale petr ma v USA vsechno na splatky,bo tam zustava,tak si plati sve veci na ukor lidi,kteri mu makaji a jsou bezproblemovi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kokote!! Petr zadne obchody nema uz od te boby co David odjel domu!
Ludek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pracoval jsem pro petr z heclem a jak byl petr vcesku tak to hecl zarizl" i dokonce petra"! cauky.
ti co jim dluzi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 4:17 am    Předmět: zasranej podvodnik a dluznik Odpovědět s citátem

komu rikas kokote???sam jsi kokot,bo vis hovno,ty suline,obchody mel,nez to zadupal,mas spatne informace idiote.a hecl to je taky pekne hovado.vis hovno tak se tady ani neozyvej!!!!
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty delas jak kdybysi snima vyrustal?Znasje vubes tak dobre jak pises? Rolling Eyes Rolling Eyes
ti co jim dluzi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

znam je moc dobre,a dokonce jsme s nima vyrustaly,jen at jsi trochu v obraze clovece!!!
Martin
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proc jsi anonymni? Pouze otazka? Embarassed
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ha ha Anomym se pta anonyma proc je anonymni
Petr Struminsky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam ze se tady o mne "PEKNE PISE" , rikate ze vam neberu tel. tak my dejte svuj at vam muzu zavolat, at si to vyrikame jak sem vas tady okradl i lidi co semnou vyrustaly. Nikdy jsem nemnel firmu psanou na sebe, tak jak vas muzu okrast? Ja mam ciste svedomi jakjste prisly o penize tak jsem prisel i Ja. Psat na internet umi kazdy, nevidel jsem zadne jmena o koho se jedna Question Tak kdyz jste byly okradeni, proc jste anonymni mate ktomu neaky duvod, kdyz pisete pravdu? Petr S. P.S. Lidi co mne znaji tak vedely ze podnikam v inych vecech, obchody byly vdycky jako vypomoc i vdobe kdy tu byl bracha. Podivejtese kdo vam podepsal check? cauki!
Petr S.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych nezapomnel Miro pokud si dobry pres pocitac, tak zkus se semnou prosimte spojit, nebo mi nech neaky vzkaz at se stebou muzu spojit ,potreboval bych stebou mluvit. Dik Petr
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr S. napsal:
Abych nezapomnel Miro pokud si dobry pres pocitac, tak zkus se semnou prosimte spojit, nebo mi nech neaky vzkaz at se stebou muzu spojit ,potreboval bych stebou mluvit. Dik Petr

Co potrebujes? Posli email, nebo se prihlas do fora a posli mi privatni zpravu. Jinak co se deje ve foru to ja nekontroluju. To je jako kdybys chtel kontrolovat o cem se lidi bavi v hospode.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com