pohovor

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pohovor

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
katerina
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 19, 2006 10:15 am    Předmět: pohovor Odpovědět s citátem

Ahojte, v zari jsem se provdala a minuly tyden jsme odeslali vsechny dokumenty.Vizum J1 mi vyprselo pred trema dny, ale jeste mam grace period 30dni. Takze jsem zazadala o dokument k vycestovani, planuji odjezd zacatekem unora. Doufam ze nic neporusuji tim ze tady budu az do unora. Sice nebudu mit uz visa, ale uz jsem provdana a muj pripad se resi, takze to nevadi, ne? Dokonce jsem se dozvedela ze nemuzu opustit USA dokud nebudu mit ten dokument v ruce.
Ja bych potrebovala vedet co bude nasledovat nyni.
1. Kdy bude nasledovat pohovor a otisky prstu?
2. Kdy si muzu nechat zmenit jmeno?

dekuji moc za vase odpovedi.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 19, 2006 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau. rychlovkove. jestli jsi to posilala minuly tyden a vsechno bude kompletni a vporadku, prijdou ti vsechna potvrzeni o prijeti zadosti tak do 2-3 tydnu. zaroven s tim i I-131 platny na 1 rok a pozvanka na otisky. ty by nemely byt tak max. do 3 tydnu od obdrzeni techto dokumentu. pohovor je vec jina. je to hodne rozdilne podle jednotlivych statu. byly tu pripady, kdy sli uz po 4 mesicich, ale muze to byt az rok. v dnesni dobe vsak uz rozhodne ne dyl. o zmene jmena nevim nic. neni to moc podstatne a obycejne se to dela az po prvnim pohovoru, pokud ne hned po svatbe. je s tim hodne starosti a litani, vymena vsech dokumentu atd. proto je to lepsi udelat az ve chvili, kdy uz ma clovek GC a muze to sjednotit.
GL
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 19, 2006 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nekterych pripadech muzes cekat i 5-6 let na jeden papir Sad

scout66 napsal:
cau. rychlovkove. jestli jsi to posilala minuly tyden a vsechno bude kompletni a vporadku, prijdou ti vsechna potvrzeni o prijeti zadosti tak do 2-3 tydnu. zaroven s tim i I-131 platny na 1 rok a pozvanka na otisky. ty by nemely byt tak max. do 3 tydnu od obdrzeni techto dokumentu. pohovor je vec jina. je to hodne rozdilne podle jednotlivych statu. byly tu pripady, kdy sli uz po 4 mesicich, ale muze to byt az rok. v dnesni dobe vsak uz rozhodne ne dyl. o zmene jmena nevim nic. neni to moc podstatne a obycejne se to dela az po prvnim pohovoru, pokud ne hned po svatbe. je s tim hodne starosti a litani, vymena vsech dokumentu atd. proto je to lepsi udelat az ve chvili, kdy uz ma clovek GC a muze to sjednotit.
GL
[/b]
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 1:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hey Mobe, tak uz to ber s nadhledem. Co se stalo, to se stalo. Je to pryc a ty ses vysmatej. Tak si to uzivej Wink
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 2:42 pm    Předmět: Re: pohovor Odpovědět s citátem

katerina napsal:
Ahojte, v zari jsem se provdala a minuly tyden jsme odeslali vsechny dokumenty.Vizum J1 mi vyprselo pred trema dny, ale jeste mam grace period 30dni. Takze jsem zazadala o dokument k vycestovani, planuji odjezd zacatekem unora. Doufam ze nic neporusuji tim ze tady budu az do unora. Sice nebudu mit uz visa, ale uz jsem provdana a muj pripad se resi, takze to nevadi, ne? Dokonce jsem se dozvedela ze nemuzu opustit USA dokud nebudu mit ten dokument v ruce.
Ja bych potrebovala vedet co bude nasledovat nyni.
1. Kdy bude nasledovat pohovor a otisky prstu?
2. Kdy si muzu nechat zmenit jmeno?

dekuji moc za vase odpovedi.

Ahoj, nechci te zbytecne nervovat ale ja jsem cekala na travel permit skoro ctyri mesice. Mela jsem to tak tak. Moje J-1 visa ma sice platnost do konce prosince 06, ale jakmile pozadas o zmenu statutu, platnosti pozbyva. Travel permit jsem dostala pet dni pred planovanou cestou do Cech, kde jsem obhajovala diplmoku. Proste si pamatuj, ze kdyz ti immigration rekne, ze neco obdrzis nejpozdeji do 90 dnu, zpravidla to obdrzis ten 90. den nebo pozdeji. Nikdy ne drive:( Drzim palce
dekuji za odpoved
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 12:18 pm    Předmět: katerina Odpovědět s citátem

ahoj, ja jsem teprve dneska dostala potvrzeni prijeti zadosti, taky jsem mela jen v prosinci do cech delat bakalarku, ale radsi jsem si to prelozila az na leto a budu tady az do unora. To by me melo vyjit,snad....
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 3:39 pm    Předmět: Re: katerina Odpovědět s citátem

dekuji za odpoved napsal:
ahoj, ja jsem teprve dneska dostala potvrzeni prijeti zadosti, taky jsem mela jen v prosinci do cech delat bakalarku, ale radsi jsem si to prelozila az na leto a budu tady az do unora. To by me melo vyjit,snad....

Drzim palce! Pokud jsi to presunula na leto, travel permit uz budes mit zarucene v kapse. Preju hodne stesti, at ti to vyjde i s unorem. Bude to tak tak,ale mela bys to do te doby obdrzet. Je to zkratka s nima vsechno na dlouhy lokte. My jsme meli jit na pohovor 25.rijna, ale museli jsme to zrusit, protoze manzel je na sluzebce mimo Staty. Museli jsme psat zadost o presunuti atd. 30 dni trvalo nez jsme dostali blby vyrozumneni o tom, ze zadost obdrzeli, ale novy termin nam jeste neudelili. To taky muze trvat nekolik dalsich mesicu. No nic, jakmile mas travel permit a work permit, zelena karta je "detail". Proste musime byt "patient". Byrokracie je vsude stejna.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2006 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec,
jelikoz se nazory znamych,kterych se ptam ruzni a tady chodi docela dost lidi,co si tou masinerii prosli,chci se zeptat,potreboval jste nekde ke vsem tem dokumentum i vypis z trestniho restriku(ceskeho)?
Dik
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 10, 2006 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Zdarec,
jelikoz se nazory znamych,kterych se ptam ruzni a tady chodi docela dost lidi,co si tou masinerii prosli,chci se zeptat,potreboval jste nekde ke vsem tem dokumentum i vypis z trestniho restriku(ceskeho)?
Dik

NE
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com