Apostila

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Apostila

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 8:37 pm    Předmět: Apostila Odpovědět s citátem

Ahoj vsem rozumbradum ...
Prosim, muze mi nekdo poradit, kde krome ambasady sezenu APOSTILU ( doklad, který se připevňuje k ověřovanému dokumentu a slouží jako potvrzení pravosti a platnosti dokumentu ) ? Jsem v Tampe ( FL)a dost mi na tom zalezi. Chtel bych koupit v Cechach byt a na Mestskem urade po me chteji tohle razitko na plne moci, kterou udelim rodicum, aby me zastupovali pri koupi. Pry obycejne notarske potvrzeni nestaci ... . A do Washingtonu DC na ambasadu jet nemohu. Predem diky moc za rady ... . Milan
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 11:24 pm    Předmět: Re: Apostila Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ahoj vsem rozumbradum ...
Prosim, muze mi nekdo poradit, kde krome ambasady sezenu APOSTILU ( doklad, který se připevňuje k ověřovanému dokumentu a slouží jako potvrzení pravosti a platnosti dokumentu ) ? Jsem v Tampe ( FL)a dost mi na tom zalezi. Chtel bych koupit v Cechach byt a na Mestskem urade po me chteji tohle razitko na plne moci, kterou udelim rodicum, aby me zastupovali pri koupi. Pry obycejne notarske potvrzeni nestaci ... . A do Washingtonu DC na ambasadu jet nemohu. Predem diky moc za rady ... . Milan

NEMUSIS na ambasadu ani jezdit, posli jim tam ten dokument s prislusnym poplatkem, kopii pasu a oni ti to overene poslou zpatky....nejprve se predem s nema telefonicky domluv, ale melo by to tak fungovat, aspon ja to takhle praktikuji.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 9:06 am    Předmět: Re: Apostila Odpovědět s citátem

Milan>
Na Floride vystavuje apostilu Department of State – Division of Corporations. Hlavni adresy mas tady: http://notaries.dos.state.fl.us (dal je mozne, ze i v Tampe je kancelar pro walk-in service, ale to budes muset brnknout do nejake State Building). Podrobnosti jsou na vyse uvedene strance pod odkazem “Procedures for…”. Floridsky notar ti overi plnou moc v cestine a apostila se pak uz prekladat nemusi. Nejdulezitejsi je, aby to, co napises, bylo co nejkonkretnejsi, tj. zadna generalni plna moc, ale presne stanovit ucel, katastralne definovat nemovitost, vypsat nazvy vsech zainteresovanych instituci apod.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com