Jaky laptop (notebook) koupit?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaky laptop (notebook) koupit?
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 7:52 pm    Předmět: Jaky laptop (notebook) koupit? Odpovědět s citátem

Mel jsem par lidi co se me chteli zeptat na to co za notebook nebo co za pocitac koupit.
Podle meho nazoru u prenosnych pocitacu se jedna o spotrebni zbozi a nema cenu platit 4x tolik jen za nejak zajimave vypadajici notebook. Ja jsem pred par lety mel super laptop SONY GRX550 16.1 LCD, na tehdejsi dobu spicka. No a po roce mi odesla zakladni deska a protoze sony dava jen jeden rok zaruku a nova deska stoji $1400 tak jsem mel smulu. Protoze se mi libil 16.1 LCD koupil jsem uplne stejny model notebooka od sony na ebay v domeni ze budu mit spoustu nahradnich dilu z meho nefungujiciho notebooka, ale bohuzel po 8 mesicich se stalo uplne to same. Tato zkusenost me presvedsila, ze nema cenu utracet za drahe notebooky. Dnes uz prez rok mam HP Pavilon ze570,($650 v Best Buy) ktery pracuje skvele i kdyz mi parkrat spadnul na zem z postele (kdyz jsem usnul).
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 1:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem koupil HP Compaq Presario 2108us za 900USD a nemuzu si stezovat. Zaruka 3 roky. Akorat co me stve, ze nepodporuje PCMCIA tv tuner od Asus (je v seznamu na strankach vyrobce jako nekompatibilni Sad )
kukus

Registrace: 30. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

....tez jsem se rozhodoval mezi SONY , HP a TOSHIBOU Rolling Eyes ...nakonec jsem koupil HP Pavilion...byl cenove nejvyhodnejsi (manzelce se libil 17" LCD ....)
Arrow tak doufam, ze nedopadnu stejne jako ty <MIRO> s tim SONAKEM Embarassed
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Ja jsem koupil HP Compaq Presario 2108us za 900USD a nemuzu si stezovat. Zaruka 3 roky. Akorat co me stve, ze nepodporuje PCMCIA tv tuner od Asus (je v seznamu na strankach vyrobce jako nekompatibilni Sad )

A prosim Te,kolik jsi za nej dal?
Mela jsem ne laptopa,ale PC.Dokud k nemu nesedla decka.Zavirovany a jeste neni na nej misto.Musim koupit tez notebook a nevim ktery,kde,co,proc,jak...znate to.Zenske otazky.
P.S. Nejsem zadna urednice,takze s compem nemam zkusenosti a na zdokonalovani nemam cas Smile
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:

Precti si to jeste jednou a mozna napodruhy tam tu cenu najdes Smile.
Jinak koupil jsem ho v Anchorage v Bestbuy. Za prodlouzenou zaruku na 3 roky se plati extra money.
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajdi do
http://www.bestbuy.com/
nebo
http://www.circuitcity.com

vetsinou v nedeli rano maji nejake dobre ceny a nekdy muzes dostat i neco zadara, napr 50CDcek na vypalovani. Nejlepsi ceny jsou na vanoce, to se da koupit 50% sleva..
Bestbuy a Circuitcyty jsou nejlevnejsi a muzes tam koupit i 3letou zaruku, cos je dobra vec, pac laptop vetsinou tak dlouho nevydrzi, teda aspon me. Cool
Piskle

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Piskle napsal:

Precti si to jeste jednou a mozna napodruhy tam tu cenu najdes Smile.
Jinak koupil jsem ho v Anchorage v Bestbuy. Za prodlouzenou zaruku na 3 roky se plati extra money.

Promin...jaksi jsem se prehledla.Prolitla jsem to jak rychlik na nadrazi. Confused
Piskle

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2005 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Zajdi do
http://www.bestbuy.com/
nebo
http://www.circuitcity.com

vetsinou v nedeli rano maji nejake dobre ceny a nekdy muzes dostat i neco zadara, napr 50CDcek na vypalovani. Nejlepsi ceny jsou na vanoce, to se da koupit 50% sleva..
Bestbuy a Circuitcyty jsou nejlevnejsi a muzes tam koupit i 3letou zaruku, cos je dobra vec, pac laptop vetsinou tak dlouho nevydrzi, teda aspon me. Cool

Miro...o prodlouzene zaruce vim.Jinak z Circuicity mame doma skoro vse,do Bestbuy me nikdo nedostane.Zla zkusenost.
Jeste jsem videla v Sams'nu.Take to neni spatne cenove,ale jedna se mi spise o znacku.Jsem typ cloveka,co lehne do postele a za 5 minut spi.Televize jede vesele az do rana.Takze nejaky obrneny laptop na sklade by nebyl??? Laughing
ja
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle, jak o znacku? Pocitac neni krem na ksicht. U nej jde o neco jineho. Rolling Eyes Laughing
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
do Bestbuy me nikdo nedostane.Zla zkusenost.
Jeste jsem videla v Sams'nu.Take to neni spatne cenove,ale jedna se mi spise o znacku.Jsem typ cloveka,co lehne do postele a za 5 minut spi.Televize jede vesele az do rana.Takze nejaky obrneny laptop na sklade by nebyl??? Laughing

Podel se se zkusenostma z Bestuye. To me zajima Smile
Jinak, obrnene notebooky se vyrabi. Nektere dokonce vydrzi i nekolikastupnovy mraz Smile
Napis do googelu neco jako "odolny notebook" a on ti najde znacky. Pak se staci podivat, jestli se prodavaji v USA.
Nata
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle
najed si na stranku www.tigerdirect.com a oni tam prodavaji repasovany veci, samozrejmne i nove. je tam toho spousta od fotaky po notebooky atd. ceny velmi priznive a ja osobne mam s nimi velice dobre zkusenosti.
Nata
Johny
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 12:43 pm    Předmět: Notobook Odpovědět s citátem

Ahoj potřeboval bych poradit jaký notebook když potřebuju přenosný počítač a nechci moc utratit. Ale zase aby byl kvalitní. Díky napište na Johny_H@seznam.cz
Slough

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 11:06 pm    Předmět: DELL Odpovědět s citátem

Taky muzu trosku prispet na tohle tema. Mam uz druhy notebook od Dellu a jsem moc spokojeny. Pomer kvality a ceny je vyborny. Dell propaguje nove technologie a zene konkurency. Navic diky tomu, ze se jejich vyrobky neprodavaji v kamenych obchodech, mohou si dovolit rozumne ceny.

Z vlastni zkusenosti ruce pryc od SONY notebooku. Pocinaje nestabilitou hardware hlasitym provozem konce.

Tenhle tyden mi prisel dalsi Dell inspiron 9300 se 17'*S*P*A*M* uwxga (rez. 1920x1200) Razz
1.73 centrino sonoma 2mb catch procesor
gForce 6800 go na 256Mb pameti
1 Gb DDR2 533mhz sdram
60 gb 7200 rpm haddrive
DVD dual layer burner
firewire, wifi, 6x usb2, s video, DVI,
XP home

za cenu 2600$ a po kuponu na 35% off jsem za nej vysolil 1750 bucks.
Super kvalita za jeste lepsi cenu.

Ve 3dmarku 05 jsem dosahl vyborneho score
2995 !! Shocked

Jeste jednou, jedine Dell
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shocked hmmm 2mb cache procesor nema ani xeon server, to jsem nikdy u laptop neslysel. Jinak stejne myslim ze notebook je spotrebni zbozi a ja uz bych do toho prachy navrazel.
Slough

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 08, 2005 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_9300?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn&~tab=specstab#tabtop
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com