|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: pá září 22, 2006 4:13 pm Předmět: Upraveno-problem s ridicakem |
|
|
Tak jsem to napsala blbe.
Muj problem je v tom,ze New Yrosky ridicak mi byl vystaven do roku 2010 ... v tom ten problem neni. Ten problem je v tom,ze na tom kurevskym ridicaku je hnusnym cervenym pismem napsano
TEMP. VISITOR EXP 2007!
Tak teda...nekoho koho zadam o praci s tim osalim..to uz jsem zjistila...ale jak osalim lidi v Insurance company,kdyz si chcu pojistit auto?? Tak to mi teda lidi poradte, pac ja uz jsem totalne v hajzlu !
Asi je tu vetsina z vas v tom lepe zbehla..ja teprve na cerno zacinam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá září 22, 2006 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Tak to pojisti on-line. DL je platna, tak je vsechno koser, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: so září 23, 2006 5:10 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | Tak to pojisti on-line. DL je platna, tak je vsechno koser, ne? |
A co pak ta podelana registrace??? Vsak to musim na DMV ne? Tam se ukazu s mym ridicakem a poslou me k certu...
Sorry za ty stupidni otazky co vam tu vsem kladu, ale ja si proste sama nevim rady a tak je lepsi se zeptat lidi,co ti m uz prosli ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so září 23, 2006 8:33 am Předmět: Re: Upraveno-problem s ridicakem |
|
|
| Marketa napsal: | Tak jsem to napsala blbe.
Muj problem je v tom,ze New Yrosky ridicak mi byl vystaven do roku 2010 ... v tom ten problem neni. Ten problem je v tom,ze na tom kurevskym ridicaku je hnusnym cervenym pismem napsano
TEMP. VISITOR EXP 2007!
Tak teda...nekoho koho zadam o praci s tim osalim..to uz jsem zjistila...ale jak osalim lidi v Insurance company,kdyz si chcu pojistit auto?? Tak to mi teda lidi poradte, pac ja uz jsem totalne v hajzlu !
nekde pises ze jsi blondyna, na ne se musi jinak
Ptas se jak je osalim?? Kratka sukynka, dvoje ponozky v podprsence a krasny usmev na rtech.
Jinak kdyz si pojistis auto jednou tak potom uz se na nic neptaji.
Ja si pojistil auto u jedne company pred 6 lety a jsem sni stale pred 6 lety jsem mel; akorat pekny usmev a ....
Zkus to vnejhrosim pripade ti reknou ze te nepojisti, nerikej ze tam je jenom jedna insurance company!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: so září 23, 2006 10:01 am Předmět: Re: Upraveno-problem s ridicakem |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa napsal: | Tak jsem to napsala blbe.
TEMP. VISITOR EXP 2007!
Ptas se jak je osalim?? Kratka sukynka, dvoje ponozky v podprsence a krasny usmev na rtech.
Ja si pojistil auto u jedne company pred 6 lety a jsem sni stale pred 6 lety jsem mel; akorat pekny usmev a ....
Zkus to vnejhrosim pripade ti reknou ze te nepojisti, nerikej ze tam je jenom jedna insurance company!! |
AHOJ
BLONDYNA JSEM...
PONOZKY DO PODPRDY NEPOTREBUJU,PONEVADZ JSEM ZNACNE VYBAVENA V TECHTO MISTECH
A VCERA JSEM LIDICKY MLUVILA S KAMOSEM CO DELA NA CAR INSURANCE..A JSEM V SUCHU. MALEM JSEM SE STESTIM POCURALA!!!!!!!
TAK TED UZ ME CEKA JEN TA REGISTRACE NA DMV A BUH SE MNOU...
TAM MI TY KOZY ANI BLOND HARO NESEZEROU PONEVADZ JSOU TAM SAMY ZENSKY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so září 23, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
Cau Mobe!
Ja vim, ze jednu bloncku mas doma, takze asi je to opravdu tva orientace, ale nekomu jsou vycpany blondyky strasne protivny a muze to mit uplne opacny efekt!
Ja napriklad, kdybych byl urednik, tak bych me ten jejich usmev spis vytocil.
U mne by to mela nejjednodussi stydliva brunetka s culickama, karovanou sukynkou a bilyma podkolenkama, ktera jeste podprsenku ani nepotrebuje
Jo a taky by mohla mit takovy ty brejlicky
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so září 23, 2006 4:05 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Cau Mobe!
Ja vim, ze jednu bloncku mas doma, takze asi je to opravdu tva orientace, ale nekomu jsou vycpany blondyky strasne protivny a muze to mit uplne opacny efekt!
U mne by to mela nejjednodussi stydliva brunetka s culickama, karovanou sukynkou a bilyma podkolenkama, ktera jeste podprsenku ani nepotrebuje
 |
Scoute, haha to me prekvapujes ze ses zacal orientovat na 12ti lety skolacky v uniformach  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: so září 23, 2006 5:50 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Cau Mobe!
 |
Zdravim Scoute
Tak to me zase vubec nepritahuje!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: so září 23, 2006 5:52 pm Předmět: Re: Upraveno-problem s ridicakem |
|
|
| Marketa napsal: | | Mob napsal: | | Marketa napsal: | Tak jsem to napsala blbe.
TEMP. VISITOR EXP 2007!
AHOJ
BLONDYNA JSEM...
PONOZKY DO PODPRDY NEPOTREBUJU,PONEVADZ JSEM ZNACNE VYBAVENA V TECHTO MISTECH
A VCERA JSEM LIDICKY MLUVILA S KAMOSEM CO DELA NA CAR INSURANCE..A JSEM V SUCHU. MALEM JSEM SE STESTIM POCURALA!!!!!!!
TAK TED UZ ME CEKA JEN TA REGISTRACE NA DMV A BUH SE MNOU...
TAM MI TY KOZY ANI BLOND HARO NESEZEROU PONEVADZ JSOU TAM SAMY ZENSKY |
Tak to gratuluji k tve vybave a ta insurance taky neni spatna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne září 24, 2006 12:01 pm Předmět: Re: Upraveno-problem s ridicakem |
|
|
| Mob napsal: | Ptas se jak je osalim?? Kratka sukynka, dvoje ponozky v podprsence a krasny usmev na rtech.
|
Ja bejt tim ins agentem, ktereho's takhle salil, tak zatahnu za fire alarm a hupsnu ven zavrenym oknem. Ale jak tak koukam, budes mi ten outfit muset pucit, az budu neco potrebovat od Scouta.
Sodoma, Gomora, Velebnosti! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|