Proc jsem sem prijel...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proc jsem sem prijel...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: st září 06, 2006 10:17 am    Předmět: Proc jsem sem prijel... Odpovědět s citátem

jsem klikl na tema "proc jsi sem prijel" tak jsem se rozhodl neco napsat.
Zacatkem cervence jsem prijel do Floridu do Miami studovat anglictinu na 5 tydnu. Jsem moc a moc rad, ze jsem tuhle cestu podnikl, protoze to byl obrovsky zazitek. Posledni den se mi vubec nechtelo jet zpatky domu. Procestoval jsem hodne mist Floridy, potkal velkou spoustu skvelych lidi a taky poznal americky zivot, protoze jsem bydlel u americke rodiny.
Uz od stredni skoly jsem rozhodnut, ze bych se chtel odstehovat z Cech. Nejdriv do USA a pak asi do Australie. A tahle zkusenost me v tom utvrdila. Jedine, co mi asi na USA vadi je zahranicni politika, ale to se da zkousnout...lepsi jak politika v CR Smile Doufam, ze se mi pristi rok zase podari do USA vycestovat (tentokrat za praci) a doufam, ze vyhraji zelenou kartu Smile
Vetsina mych zazitku je na www.jakudo.ic.cz
Nikl
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 12:05 am    Předmět: optimismus... Odpovědět s citátem

Konecne nekdo napsal dobry prispevek o pobytu a studiu v USA. Jsem rad, ze mlady optimisticti Cesi jeste ziji. Very Happy
jakudo

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 2:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe, diky Embarassed už jen doufám, že to nebylo řečeno ironicky Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakudo napsal:

Ne myslel jsem to fakt, tak jak jsem to napsal.
Ja vim ze v Americe neni vsechno tak ruzove, jak si to nekteri "snilci" predstavovali. Kdyz ale nekdo opravdu chce neco dokazat, tak musi nekdy i "zamhourit" oko.
V Cechach urcite obe oci. Sad
Nikl
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 11:46 pm    Předmět: nebyl to anonym... Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
jakudo napsal:

Ne myslel jsem to fakt, tak jak jsem to napsal.
Ja vim ze v Americe neni vsechno tak ruzove, jak si to nekteri "snilci" predstavovali. Kdyz ale nekdo opravdu chce neco dokazat, tak musi nekdy i "zamhourit" oko.
V Cechach urcite obe oci. Sad

To byl jen omyl, nebyl to anonym, proste jsem se jen zapomel podepsat. Embarassed
jakudo

PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile Já vim, že to není v USA růžový, ale jak jsi napsal naprosto přesně, když se přimhouří oko,...ale v čechách se musí mhouřit obě (možná i úplně zavřít)...
Už se těším, až se tam (do USA) zase vrátímWink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com