Z aupairky golfistkou???

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Z aupairky golfistkou???

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 4:27 pm    Předmět: Z aupairky golfistkou??? Odpovědět s citátem

Ahoj
Tak jsem teda koukala,jak se tu vsichni sverujete se svyma zazitkama..a tak jsem na to skocila taky Smile

Jsem rodacka z Usti nad Labem..z takoveho maleho venkovskeho prdelakova.Uz od malicka jsme hodne cestovali a muj sen byl dostat se do New YOrku a zit si tu ten "Americky sen"

Co jsem to byla za debila,kdyz jsem se zapsala na dva roky pro aupairskou agenturu a otrocila lidem za 140 dolaru. Deti byly uzasne a prace aj schedule usla. Ale muj boss byl sileny.
Zenska v letech,v prechodu,bez prace,alkoholicka a psychopatka! Vydrzela jsem to tam 20 mesicu z litosti, co bude s tema detma...nakonec to ale vybouchlo a ja zavolala socialni pracovnici aby se na to prisla podivat. Deti byly odebrany, matka poslana na leceni a ja jsem v hajzlu. Rolling Eyes

Bydlim ted u kamaradky na par tydnu nez si neco najdu. Sehnat si bydleni ani praci neni problem. Mam prave SSN a US ridicak (i kdyz s malickym problemem..viz vyrizeni DL).

Problem ktery ted mam je .. jak si sehnat auto a pojistiti si ho.. Auto by bylo...ale kdo mi ho pojisti? Se svym ridicakem ktery ma tucne napsano Temp VISITOR EXP 2007 si to asi dovolit nemuzu. Tak jsem ted zoufala.... Sad

Premyslim...zustat a vsude se trmacet vlakem nebo autobusem,ktery tu ani pomalu nejezdi..a nebo jet domu do sve rodne vlasti a zkusit neco jineho.

Nikdo mi v tom neporadi a ja uz z toho lidi zacinam pomalu silet. Shocked

Jeste mi tak zbyva vzit si nejakeho znameho a zit spolu stastne "papirove" do rozvodu! Jenomze to jsem take nikdy nechtela.... Confused

Ale jak se to rika?
NIKDY NERIKEJ NIKDY< PROTOZE ODMITANEHO CHLEBA NEJVETSI KRAJIC

takze asi budu bydlet v malickem bytecku .. zivit se golfem a chodit do prace pekne po svejch. Ve zdravem tele zdravy vzduch .. nesmime bejt lini!!!

Takze pokud budu chtit pokracovat v tomhle shitty life tak pro to musim neco udelat..hejbnout prdeli oblbnout par blbecku na uradech a zit stastne a ilegalne..ale aspon s tim autem Cool

TAKZE TIMHLE OZNAMUJU VSEM CO JSOU TU ILEGALNE DYL JAK ROK,ZE VAS NORMALNE SILENE OBDIVUJI CIM JSTE SI MUSELI PROJIT A MOZNA STALE PROCHAZITE.
PREJU VSEM STRASNE MOC STESTI AT VAM TEN ZIVOT VYJDE PRESNE PODLE PREDSTAV...AT OBLBNETE CO NEJVIC IDIOTU NA AMERICKEJCH URADECH A AT SE PROSTE MATE SUPROVE PROTOZE KAZDEJ CO SI TIMHLE SHITEM MUSI PROJIT JE PODLE ME BOREC!!!

MARKETA
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá září 22, 2006 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty jsi mela normalne aupair vizum? Kdy jsi sem prijela? Me dali rovnou ridicak na deset let.
A i pres ten napis co tam mas, tam nemyslim ze je to problem koupit a pojistit auto.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 3:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitej u nas Marketo. Jsem rad, ze se zase nekdo odvazil neco napsat do teto kategoie. Preju hodne stesti at ti to klapne. DL bych vyridil co nejdrive dokud jeste neni propadlej, bez tam jako pro vymenu adresy a oni ti ho snad o 2 nebo 4 roky hned prodlouzi.
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
ty jsi mela normalne aupair vizum? Kdy jsi sem prijela? Me dali rovnou ridicak na deset let.
A i pres ten napis co tam mas, tam nemyslim ze je to problem koupit a pojistit auto.

Ahoj
Prijela jsem pred rokem a trictvrte. Ridicak mam do 2010 ale s tim napisem na vrchu. Myslis ze by to nemel bejt problem? Zkusit to muzu vid..ostatni se pak uz ukaze samo Cool
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzes to zkusit v jinem state, uvidis. A rekni nam jak jsi dopadla, at mame cerstve info. Wink
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nez se do toho jinyho statu vydas, procti si tamni podminky pro udelovani DL, at nepromrhas zbytecne cas a penize. Kazdopadne s tou tvoji cervenou poznamkou nejezdi k nam do Nevady, bylo by to k nicemu Crying or Very sad
No az uz ti jich zbyva jen 49 Wink
Good luck!
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 4:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Nez se do toho jinyho statu vydas, procti si tamni podminky pro udelovani DL, at nepromrhas zbytecne cas a penize. Kazdopadne s tou tvoji cervenou poznamkou nejezdi k nam do Nevady, bylo by to k nicemu Crying or Very sad
No az uz ti jich zbyva jen 49 Wink
Good luck!

CO MICHIGAN?
PREJ TO JDE..ALE VIM,ZE NY MUSIS MIT NY RIDICAK.NO ALE CO KDYZ REKNU,ZE JSEM TU JEN DOCASNE A TRVALE BYDLISTE NA RIDICAKU JE V MICHIGANU?CO MI PAK JAKO UDELAJ?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com