New Yorsky ridicak a pojistka

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

New Yorsky ridicak a pojistka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2006 6:53 pm    Předmět: New Yorsky ridicak a pojistka Odpovědět s citátem

Ahoj
Prijela jsem sem na pracovni visa.UDelala jsem si ridicak a SSN ... ridicak mi ale plati pouze do ledna pristiho roku.Mam jeste stale turisticka visa do 2008,ale bilou karticku ani DS form nemam.
Chci si ted koupit auto a nechat si ho pojistit a zaregistrovat dokud mi plati ridicak. Nevim ale jak se v tomhle chodi. Musim mit ridicak platny na vice nez pul roku abych si mohla nechat zaregistrovat auto??? Sad
Muzu mit registraci a pojistku na jineho cloveka??

A dotaz.Ridicak mam z NY,ale potrebuji si ho nechat prodlouzit.Vim,ze byl vydan nejaky novy zakon...ale i tak se patm..VI JESTE NEKDO O MISTE KDE BY MI HO PRODLOUZILI? SLYSELA JSEM O OREGONU A TEXASU. MUSIM TAM JET OSOBNE? NEBO SE TO DA UDELAT AJ ONLINE. Question

Diky za pomoc lidicky! Very Happy
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt září 21, 2006 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se na stránky New Yorského DMV. Podle http://www.nydmv.state.ny.us/license.htm#licenserenew tak můžeš si to obědnat poštou, nebo přes internet.

How to Renew a Driver License, a Learner Permit, or an ID Card (Photo Documents)
You can renew a driver license no more than one year before the expiration date, or no more than two years after the expiration date. The expiration date of your driver license is your date of birth. The DMV mails you a driver license renewal notice approximately 45 to 60 days before your driver license expires. You can renew a driver license on-line, by mail, or at a DMV office.

Jestli si koupíš auto, tak nerozumím proč by jsi ho chtěla registrovat na jméno někoho jiného. To mu to auto jako dáš, a pak si ho od něho budeš půjčovat? Podívej se zde:
http://www.nydmv.state.ny.us/register.htm

A pojistku na jiného člověka? No, jestli budeš řidič, tak musíš bejt pojištěná Ty, a né někdo jiný. Jó, může Ti to platit někdo jiný, ale samozřejmě to musí být na Tebe jestli budeš řidič. Jak se jinak domníváš že by pojišťovna si pak měla vypočítat jaký je řidič riziko, aby věděli kolik mají za to auto účtovat?

Jestliže žiješ v New Yorku, tak proč by jsi chtěla mít Texaský nebo Oregonský řidičák? To se tam chceš stěhovat?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com