BANKOVNI UCET

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

BANKOVNI UCET

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 5:16 am    Předmět: BANKOVNI UCET Odpovědět s citátem

CUS..TAK SE PRIPRAVTE...BLONDYNA SE JDE ZASE NA NECO ZEPTAT Cool

MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?CO KDYZ TEN VYPIS JAKO JESTE NEMAM?PRACOVALA JSEM DVA ROKY JAKO AUPAIRKA A TED TEPRVE ZACINAM NA CERNO (SAMOZREJME ODVADET DANE BUDU..NECHCU DO KRIMINALU)

HELE A PODOTYKAM..ZADNE POSMESKY...JSEM VAS UPOZORNOVALA NA TO,ZE SU BLOND.. Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 8:44 pm    Předmět: Re: BANKOVNI UCET Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:

MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?

Nikdy jsem nic takového neslyšel.

Je to možné? Možné to je, ale hodně o tom pochybuji. Nerozumím proč se banka zajímala o Tvým výpise placení daní (myslíš tax return, jo?). Kdyby banka to chtěla to mě, tak bych jim řekl že jim po tom nic není.

Bylo by to jiné kdyby Ty jsis od banky prachy půjčovala. Zejména když jde o hypotéku; v tom případě si Tvé finanční situaci proberou tak detailně, že si budeš připadat že jsi byla u proktologika.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 1:28 pm    Předmět: Re: BANKOVNI UCET Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Marketa_NY napsal:

MAM BANKOVNI UCTE U BANK OF AMERICA (UZ DRUHYM ROKEM). SLYSELA JSEM,ZE KAZDY TRETI ROK PO ME BUDE CHTIT BANKA VYPIS PLACENYCH TAX A JESTE DALSICH DOKUMENTU? JE TO PRAVDA?

Nikdy jsem nic takového neslyšel.

Je to možné? Možné to je, ale hodně o tom pochybuji. Nerozumím proč se banka zajímala o Tvým výpise placení daní (myslíš tax return, jo?). Kdyby banka to chtěla to mě, tak bych jim řekl že jim po tom nic není.

Bylo by to jiné kdyby Ty jsis od banky prachy půjčovala. Zejména když jde o hypotéku; v tom případě si Tvé finanční situaci proberou tak detailně, že si budeš připadat že jsi byla u proktologika.

AHA OK.
JA JEN ZE KAMOSKA MELA TEDKON TEN PRIPAD...TAK SE PREHLASILA DO JINE BANKY.NEVIM PROC JI TO REKLI,TAKY BYCH REKLA,ZE DO TOHO JIM JE KULOVY.
NO ALE TAK JA TEDA DANE ODVADIM .. ALE CHTELA JSEM SE JEN UJISTIT...

DIK
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me banka posila kazdy rok dopis,ve kterym je dotaznik
ohledne dani....tak nevim,jestli jsem to jenom ja kdo ho dostava Rolling Eyes Dane v USA neplatim a tak tam napisu ,ze platim dane v Cechach .Musim prilozit kopii obcanky a mam na rok pokoj Smile K.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com