Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út září 12, 2006 8:40 pm Předmět: par vtipku na vecer :) |
|
|
Potkají se cikán s černochem a každý tlačí kočárek se svým potomkem.
Cikán říká černochovi:
"Ty vole jak to děláš, že máš ty děti takový černý a já jen takový přičmoudlý?"
A černoch na to:
"Má ten tvůj pták aspoň 25cm?"
"Ne to nemá", říká cikán a černoch zas:
"A máč aspoň u koulí 10cm v průměru?"
"Ne to taky nemám", říká zas cikán a černoch na to:
"Se nediv, ti tam de světlo"!!!!!!!
Vsadí se na srazu myslivců myslivec s ostatními o flašku vodky, že když mu zavážou oči, tak poslepu sáhne na kožich a řekne, kdy byl střelen a jaká je jeho cena.
Tak mu zavážou oči, dají mu do ruky kožich a on řekne: "srna střelená loni, cena je 2500 korun". Tak mu dají flašku a on ji vypije.
Ráno se probudí z opice a vidí, že jeho manželka myje nádobí a brečí: "Že jsi přišel ve tři ráno, to bych ti prominula, ale že jsi mě celou noc osahával a křičel krtek za 3,50, to ti nikdy neprominu."
Začal nový školní rok, učitelka vejde do třídy a říká: "Milí žáci, mám pro vás radostné překvapení. Každé pondělí v osm hodin vám položím jedinou otázku. Kdo na ni správně odpoví, týden nemusí do školy. A paní učitelka se ptá: "Kolik kilogramů písku je na Sahaře?" V celé třídě je ticho. Další pondělí přijde paní učitelka do třídy, podívá se na katedru a vypískne: "Kdo sem dal tu chcíplou myš?" - "Prosím já." vyskočí Pepíček a od dveří zavolá: "Nashledanou za týden!"
Skinhead príde do pekárne a prosí si chlieb.
Predavač sa pýta:
- Čierny alebo biely?
- Neser ma!
Příjdou Maďar, černoch z Ugandy a Slovák do porodnice pro své syny. Doktor
je rozpačitě uvítá slovy: Pánové, vaše děti jsou zdravé, ale vaše manželky
rodily zároveň a tak se nám ti chlapečkové pomíchali. A pak jim přivezl dvě
bílé a jedno černé dítě se slovy, však vy si je už nějak poznáte. Vtom
Slovák rychle uchopí černouška a prchá pryč. V duchu si brblá: Ja to jebem,
Maďara riskovat nebudem!
Tragický požár v Bílem domě zcela zničil osobní knihovnu G.W.Bushe. Obě jeho knihy shořely. Prezident je touto ztrátou zdrcen, hlavně proto, že tu druhou nestihl vybarvit celou.
Manželka se probudí a zjistí, že její choť bloumá po pokoji: "Co to děláš?"
"Nic, spi, mám erekci."
Po této větě se manželka něžně usměje a vyhrne si noční košilku se slovy: "Tak pojď.."
Manžel pokývá hlavou a odpoví jí: "Ne, to je dobrý, já to rozchodím." |
|