chaty v usa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

chaty v usa
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 2:10 pm    Předmět: chaty v usa Odpovědět s citátem

Existuji chaty v usa? ( myslim tim kecaci ala xchat.cz, lide.cz atd.. ) mozna by mi to pomohlo na procviceni aj... dikes.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je toto za hloupou otazku? To chces od lidi tady, aby ti napsali, kde jsou nejake chaty v anglictine? Proc se proste nepodivas? Jinak pokud ti jde o procviceni anglictiny, tak dobre zvazuj, kde zacnes, protoze ja nekdy prave na chatech nerozumim skoro nicemu. Chat ma hlavne v anglictine takova specifika, ze se casto podoba nejake kodovane reci.
Radeji si najdi nekoho podle spolecnych zajmu, kontaktuj ho a zkus si s nim psat na nejakem messengeru. A vubec to nemusi byt rodily American. naopak pro procviceni je vhodnejsi najit nekoho, kdo se anglicky take jen uci.
meppovic

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Co je toto za hloupou otazku? To chces od lidi tady, aby ti napsali, kde jsou nejake chaty v anglictine? Proc se proste nepodivas? Jinak pokud ti jde o procviceni anglictiny, tak dobre zvazuj, kde zacnes, protoze ja nekdy prave na chatech nerozumim skoro nicemu. Chat ma hlavne v anglictine takova specifika, ze se casto podoba nejake kodovane reci.
Radeji si najdi nekoho podle spolecnych zajmu, kontaktuj ho a zkus si s nim psat na nejakem messengeru. A vubec to nemusi byt rodily American. naopak pro procviceni je vhodnejsi najit nekoho, kdo se anglicky take jen uci.

To jsem v googlu zkousel, bud hledam spatne nebo zadne velke nemaji... narazil sem akorad na same pidi java chaty.. messenger samozrejmne pouzivam a skutecne je to snazsi u neamericana, ale prave proto ze tam clovek ma dost casu na odpoved neni to uplne ono a proto bych chtel zkusit klasicky chat.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli si chceš procvičit AJ, tak spíš si najdi discussion groups nebo online forums jako je toto forum. Chaty považuji za velice omezující. Jak jistě víš, co lidi na chatu píšou se nedá číst, ani když tu řeč umíš.

Ale jak Ti psal scout66: najdi si to co Tě baví. Je jich tisíce. Já jsem členem různých fórů, o úplně rozdílných věcech. Každých pár let mě nějaká různé přestává bavit, a tak jdu na jinou. Život se mi mění, tak zájmy se mi mění, a tak fora se mi mění.

Jen tak ze srandy jsem si nagoogloval své různé adresy (nejstarší jsem měl na vysoké v 80-tých letech), a vidím že za posledních 18 let jsem vyplýtval tisíce hodin na fórech a discussion groups. I před 20 lety, kdy moc přístup k internetu v ČSSR ani nebyl (připadá mi to že za komunistů lidi doma neměli počítače spojené s ostatním světem -- nevím jestli to bylo z politických důvodů nebo z technických), a psalo se na internetu jedině anglicky, bylo už tehdy tisíce groups. Mám dojem že dnes jich je o trochu více.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 3:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou zase odpovedi Evil or Very Mad
Radeji kdyby mu nekdo poradil, ze nejlepsi ucitel je Skola,knizka a pro me na procviceni a vyslovnost angliny byla ZENSKA. Ale jak bych ti chtel poradit je urcite si poustet filmy a dat si english titulky a slysis jak anglictinu, tak i vidis jak se to pise. To byl muj ucitel a muzu rict, ze z toho jsem se naucil nejvice. Ale muzes si zajet na ceskej xchat.cz do mistnosti english a tam umi celkem dobre anglicky....
Zdar Bucky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Ale jak bych ti chtel poradit je urcite si poustet filmy a dat si english titulky a slysis jak anglictinu, tak i vidis jak se to pise.

presne, tak to delam taky.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty sem buckete vzdycky vletis jak velka voda, prectes si par poslednich prispevku, vsechny nas sprcas a vyrknes ortel. Nikdo se neptal "co doporucujete jako nejlepsi zpusob zdokonaleni anglictiny". Pokud by to tak bylo, tak by mu kazdy urcite poradil velice podobne, nebo po zkusenostech s chicago-cz by ho odkazal na tebe, jakozto velkeho moudreho guru. Nevidim nic objevneho na sledovani filmu s uzitim titulku a uz vubec ne na chozeni do skoly nebo cteni knizek. To snad vi dnes uz kazdy blb (cimz nemyslim zrovna tebe). O te zenske by se uz by se dalo trochu pochybovat, protoze v Cechach jich zase az tolik neni a on by mozna preferoval spis chlapa. Ale pokud to s nim myslis tak dobre, jako s kazdym tazatelem, muzes mu ji na par mesicu poslat.
A ted bys nam mohl rict konecne neco k otazce uziti CHATU jako jednoho z nastroju na zdokonaleni anglictiny v prime komunikaci.
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je vazne dobre - jak u filmu z EN titulky tak i u PC her, kdyz je tam moznost titulku tak si je dam - takhle se da naucit nejlepe, protoze clovek ani nevi ze se uci a bavi ho to - urcite lepsi nez si cist nejaky ucebnice anglictiny snadno a rychle nebo podobny kraviny.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 3:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoute ,
Za to ty jsi tu za velkeho pomocnika Shocked
To je prave ono, ja tu jen nebudu psat hlouposti ale kdyz chce nekdo poradit tak odepisi.
Za to ty jsi tu muzes otevrit KNIHOVNU HLOUPOSTI.
Laughing No offence
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 3:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BTW, muze si i psat treba s nekym na www.myspace.com jestli teda umi aspon zaklady.
meppovic

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 4:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dikes za typy, moznosti jste mi dali opravdu dost, nicemene ty chaty jsem se stejne nedozvedel Smile Me nejde o nejake zaklady atd, ci sledovani filmu s aj tit, to uz si myslim zvladam docela ok zas az tak neznalej nejsem, spise mi slo o slangovou aj.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 9:43 am    Předmět: O čem chceš se ale bavit? Odpovědět s citátem

meppovic napsal:
Tak dikes za typy, moznosti jste mi dali opravdu dost, nicemene ty chaty jsem se stejne nedozvedel Smile

Hele, jestliže chceš najít chaty, já Ti klidně pomůžu, a pár Ti jich rád najdu. O čem chceš ale se bavit? Uveď ale téma.

Jsou např chaty v US o pistolích České zbrojovky, nebo se můžeš se bavit o turistice v ČR, nebo politice na Madagaskaru, nebo imigrační politice v USA, nebo filatelii na mořské téma, nebo strategii začátečních tahů v šachách, nebo nějakým sexuálním fetiši, nebo vaření dim sum, nebo SCUBA diving ve sladké vodě, nebo oprava hodinek, nebo vyřezávání věcí z tvrdého dřeva, atd.

Co Tě baví?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
BTW, muze si i psat treba s nekym na www.myspace.com jestli teda umi aspon zaklady.

Treba s XxX Laughing Laughing Laughing
fuckin' x
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
BUCKETHEAD napsal:

Treba s XxX Laughing Laughing Laughing

Hele Czolgosi, klidek Smile
Se mi nechce prihlasovat, ale vis ze to jsem ja.
Mam novej myspace
www.myspace.com/black_lung_fever
tak si me pridej Smile
meppovic

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 2:25 am    Předmět: Re: O čem chceš se ale bavit? Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
meppovic napsal:
Tak dikes za typy, moznosti jste mi dali opravdu dost, nicemene ty chaty jsem se stejne nedozvedel Smile

Hele, jestliže chceš najít chaty, já Ti klidně pomůžu, a pár Ti jich rád najdu. O čem chceš ale se bavit? Uveď ale téma.

Jsou např chaty v US o pistolích České zbrojovky, nebo se můžeš se bavit o turistice v ČR, nebo politice na Madagaskaru, nebo imigrační politice v USA, nebo filatelii na mořské téma, nebo strategii začátečních tahů v šachách, nebo nějakým sexuálním fetiši, nebo vaření dim sum, nebo SCUBA diving ve sladké vodě, nebo oprava hodinek, nebo vyřezávání věcí z tvrdého dřeva, atd.

Co Tě baví?

Jelikoz jsem produkty CZ celkem dlouho uzival, tak zrovna na to tema by to slo.. Smile ale jinak normalni obecnej pokec, popripadne o pc.. dikes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com