ebay

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ebay

Autor Zpráva
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 5:51 am    Předmět: ebay Odpovědět s citátem

Tak sem trosku obmenoval veci na E-bay a napadlo me , ze bych se mohl zamerit jeste vice na Ceske veci.Sic je prodavam i dnes, ale jsou to veci ktere maji celosvetovej pres ( napr knihy, marionety) a prestoze odemne kupuji potomci exulantu tak si nemyslim, ze je pro ne az tak dulezite, ze je to Ceske... A proto mam ot? co si myslite o narodnich postavickach? Krtecek, Kremilek a Vomochomurka ,JU a HELE atd... Znaji Vase deti tyto postavicky? Ja jen jestli by to melo smysl, ci je uz toto za oceanem zapomenuto... diky za jakekoliv reakce..
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja muzu mluvit samozrejme jenom za sebe, ale na ceskych pohadkach jsem dodneska naprosto ulitnuta. Takze az nas to nase miminko brzy navstivi, tak do nej budu hned od zacatku tlacit veci typu Pane pojdte si hrat, Maxipes Fik, Kremilek a Vochomurka, Rakosnicek, Zahrada, Bob a Bobek, Krtecek a desitky a desitky dalsich, na cez jsem se uz pripravila a vsechno sem hezky dopravila. A abych nikoho nekratila, tak to vetsinou mam dvojjazycne. Asi bych neprezila kdyby moje decko vyrostlo na carodeji ze zeme Oz a buhvi jakych paskvilech jeste. Snad jsem nikoho neurazila Surprised
Takze odpoved zni, pro me by to jiste smysl melo.
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze prvni dojmy.. Primo pres Ebay nic moc, mozna tak sem tam charitne abych podporil exkrajany ci spise jejich potomky.. Pomerne se dost lidi ozvalo mimo Ebay jakozto zda bych nemohl sehnat to a to.. Jelikoz sem v jadru dobra duse a chci aby si deticky pamatovali ceske koreny tak jsem skoro vse sehnal a poslal, kazdopadne vystup je takovej, ze sic by o to mozna zajem byl, ale ekonomicky profit nic moc . Takze tudy cesta nevede, ale aspon jsem ziskal zas dalsi zkusenost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Business Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com