|
|
| Autor |
Zpráva |
Ladislav Flekal Anonymní
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 1:28 pm Předmět: USA velkej podvod |
|
|
| Tak važení pratele vodjel jsem doUSA v roce 2000 príjesd byl šílenej 1den do prace no to se da skousnou 2den skopan do bezvědomí nechtel jsem odevzdat pas nasledek bes zubu otres mosku peníze žadný odpracovat si praci pak pas pak kladení odporu nechtěl jsem jim ho dat navrat v roce 2001 peníze zadny sotva na letenku ale co je OK zhup jsem se o25 kg puvodne pred odletem jsem važil 82 kg kdyš sjem se vratil nikdo mě nepoznal vypadal jsem jak vězen s koncentracního tabora a pak to zacalo nemoci neska mam dluhy zniceny nervy nemam zuby a premejslim o sebevrazde a člověk boss jse menuje Radoslav Knis slovak tak mi mužete vy napsat vaš příběh na lada232(zavinAC)seznam.cz tak to sem sestli se nakej ametrikanec z čech vozve |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 1:39 pm Předmět: |
|
|
Jo i takove pribehy se najdou.
Muzes napsat i do kategoie dluznici.
Minulou zpravu jsem ti vymazal, pac tam bylo dost neslusnych vyrazu a byla ve spatne kategorii.
Jinak porat muzes mluvit o stesti, osobne jsem znal skveleho cloveka co se bohuzel do CZ vratil v medene rakvi. I tomu se ale rika zivot. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Anonymní
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 2:40 pm Předmět: co nejhorsi Vas muze potkat? |
|
|
Maminka si odvezla sestricku v male krabicce. Segre se v Americe moc libilo,chtela zustat,nemela penize na pojisteni a bala s jit k doktorovi ,ze na to nebude mit.
Chtel bych podekovat lidem z konsulatu v NY,pomohli najit funeral home.Poradili s "Apostile".
Co jeste horsiho ,mne tu muze potkat?
Ne ,ze bych neco privolaval.
Ameriku mam porad rad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 3:12 pm Předmět: |
|
|
Ladislav Flekal >>
Klidne rekni svuj nazor ve spravne kategorii, ale nedelej nam tu bordel, uz jsem po tobe mazal dva prispevky ve foru a jeden v inzerci. Ty to mas v zivote asi opravdu nelehke. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:05 pm Předmět: Re: USA velkej podvod |
|
|
| Chlape,podle toho co jsi napsal, budes zrejme sorry ,ale nejaky IQo.Myslim tedy, ze tyhle pribehy se dely tak nekdy v 90 letech a ne v roce 2000 ,kdyz se uz daly sehnat po netu docela slusne info. co se prace i bydleni tyce.Amerika je pro dravce,ne pro slabochy.Misto ,aby jsi zacal nekde jinde a ponaucil se,odjel jsi do domu jako mamincin uplakanek.Pomohl jsi si ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:33 pm Předmět: Re: USA velkej podvod |
|
|
| Anonymous napsal: | | Chlape,podle toho co jsi napsal, budes zrejme sorry ,ale nejaky IQo.Myslim tedy, ze tyhle pribehy se dely tak nekdy v 90 letech a ne v roce 2000 ,kdyz se uz daly sehnat po netu docela slusne info. co se prace i bydleni tyce.Amerika je pro dravce,ne pro slabochy.Misto ,aby jsi zacal nekde jinde a ponaucil se,odjel jsi do domu jako mamincin uplakanek.Pomohl jsi si ne? |
V devadesatych letech (zvlaste na zacatku) to bylo lepsi, nebylo tu tolik cechu a slovaku a men podvodu.
Lide po roce 2000 jsou na sebe mene slusni, mozna to vyplyva z toho ze veri ze se v americe bohatne pres noc a pak kdyz poznaji skutecnost tak se to tezko prekusuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 1:16 pm Předmět: |
|
|
LADO FEKALE, TAKOVEJM JAKO TY TO PREJU. TY SI ASI TROCHU RETARD, NE?? PROC SI SAKRA NENAHLASIL NA POLICII?? NEBO STO NEREK MANAGEROVI NA WALMARTU?? NENUTILI TE NAHOSDOU K PROSTITUCI??
VSADIM SE, ZE BUDES NEJAKEJ 40-50 LET STSREJ BEJVALEJ HORNIK A VOLIC KSCM. SKODA ZES NEZAZADAL O ASYL NA KUBE. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
| PETR, TVOJE MAMINKA A SESTRICKA V PRASKU ME DOJIMAJI K SLZAM. JA TAKY NIKDY ZADNY POJISTENI NEMEL A K DOKTOROVI NA EMERGENCY SEM VESELE CHODIL. ONI TE PROSTE NEMUZOU NEOSETRIT , AKORAT TI PAK POSILAJ UCTY, KTERY NEPLATIS A KLLIDNE MUZES JIT NA EMERGENCY PRISTE ZNOVA A ONI TE BUDOU MUSET OSETRIT ZNOVA.... JDE TO DOKONCE I V CR, KDE SICE BUDOU "DELAT RAMENA" ZE ZE ZAKONA MAAS POVINNOST MIT POJISTENI, ALE I TAM TE STEJNE NAKONEC OSETRI. NA DRUHOU STRANU BY ME ZAJIMALO, JESTLI KDYZ CESTOVALA SESTRICKA V KRABICCE, JESTLI TU KRABICKU OTEVIRALI, PROTOZE TO BY SE DALO DOBRE ZNEUZIT NA DROGY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
| HELE PETRE, NEBUS SMUTNEJ, PRAVE SEM BYL NA NEMECKYM CHATU A TAM V MISTNOSTI PRO FETIS MI REKLI, ZE ZA TVOJI SEGRU SEGRU V PRASKU ZAPLATI AZ 2000 EURO, ALE MUSIS PRILOZIT SEXY FOTO (TVOJI SESTRY ZAZIVA) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ja Anonymní
|
Zaslal: po únor 19, 2007 7:44 am Předmět: Ty |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | HELE PETRE, NEBUS SMUTNEJ, PRAVE SEM BYL NA NEMECKYM CHATU A TAM V MISTNOSTI PRO FETIS MI REKLI, ZE ZA TVOJI SEGRU SEGRU V PRASKU ZAPLATI AZ 2000 EURO, ALE MUSIS PRILOZIT SEXY FOTO (TVOJI SESTRY ZAZIVA) |
Ty jsi asi taky pěkný člověk.Cítíš se někdy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po únor 19, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
| POUZIVAM DEODORANTY , TAKZE SE CITIM. MYSLIM, ZE JSEM DOBRY CLOVEK |
|