|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1167 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so březen 21, 2009 12:42 am Předmět: |
|
|
| No, nejhorší Americké auta byly vyrábené v 1970-tých letech. Bylo to po OPEC embargo, kdy každá automobilka se pokoušela vyrábět auta které moc nežraly. To nám dalo hrozné vozy jako Pinto, Pacer, Vega a Nova. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
Registrace: 28. 07. 2010 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
| Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 403
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy. |
NE,"NELIBI A UZ JSEM SI AJ POLIBILA".....NENI "FULLSIZE JAKO FULLSIZE",NEVIS,ALE TO BUDE ASI TIM,ZE JSI(ASI BYDLIS V PRAZE)
Jedine s cim souhlasim,jo americke jsou take dobre  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
| PiPi napsal: | | patmat1928 napsal: | | Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy. |
NE,"NELIBI A UZ JSEM SI AJ POLIBILA".....NENI "FULLSIZE JAKO FULLSIZE",NEVIS,ALE TO BUDE ASI TIM,ZE JSI(ASI BYDLIS V PRAZE)
Tak mi řekni která FULLSIZE je podle tebe dobrá.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | PiPi napsal: | | patmat1928 napsal: | | Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy. |
Tak mi řekni která FULLSIZE je podle tebe dobrá.  |
Dobra,ktera "nezere"?
Dobra,ktera je rychla?
Dobra,ktera je "ohrabana"?
Podle mne "full size",ktera je od 2,4-3,5 litru neni jeste zadny "zrout",take mas "full size"-hybridy, Toyota Highlander Hybrid(pouze priklad),jo 27/25 miles neni zadny zazrak,ale take zadna hruza,ktere jsou sporive,za to ano mozna trochu vice neohrabane. Nevim,ktere jsi presne myslel "full size"(podle obsahu,podle spotreby?)na ktere "nadavas" proto jsem napsala,ze neni "full size jako full size",nemuzes vsechny "full size hazet do jednoho pytle"
Ty jsi myslis,ze sportaky,kterym asi fandis,dle obrazku,jsou nej a nezerou? Jo mozna jsou rychle a ohrabane,ale to je tak vse  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
| nevim oc vam jde? mam 2 auta jedno obsah 5.7 L a druhe obsah 7.5 l a jsem spokojeny |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | nevim oc vam jde? mam 2 auta jedno obsah 5.7 L a druhe obsah 7.5 l a jsem spokojeny |
Nooo mne o nic,nejsem zadna "znalkyne aut",ale jen mne trochu "zarazilo": patmat1928 napsal:
Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy.
Proto jsem "zareagovala",mam take "full size" SUV,sice 3,5L a jsem take maximalne spokojena
To jestli auto ma 3.5L nebo 5.7L nebo 7.5L a jestli "ti zere nebo ne" nemusi byt prece "krap". Pokud na to mas,"to zivit" a slouzi ti dobre,at uz k ucelum pracovnim nebo osobnim,tak "neni co resit",ze  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 1:38 am Předmět: |
|
|
| PiPi napsal: | | Henek napsal: | | nevim oc vam jde? mam 2 auta jedno obsah 5.7 L a druhe obsah 7.5 l a jsem spokojeny |
Nooo mne o nic,nejsem zadna "znalkyne aut",ale jen mne trochu "zarazilo": patmat1928 napsal:
Nejhorší jsou FULL SIZE.Těžké,neohrabané,pomalé a žerou desítky litrů paliva.Prostě křápy.
Proto jsem "zareagovala",mam take "full size" SUV,sice 3,5L a jsem take maximalne spokojena
To jestli auto ma 3.5L nebo 5.7L nebo 7.5L a jestli "ti zere nebo ne" nemusi byt prece "krap". Pokud na to mas,"to zivit" a slouzi ti dobre,at uz k ucelum pracovnim nebo osobnim,tak "neni co resit",ze  |
Moc mi asi nerozumíte.Když jsem psal FULLSIZE mínil jsem tím velké americké koráby 60-70 let.Na těchto autech není nic dobrého,kromě bytelnost a bezpečí.Thanks za pochopení.Proti ostatním FULLSIZE nic nemám.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:29 am Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: |
Moc mi asi nerozumíte.Když jsem psal FULLSIZE mínil jsem tím velké americké koráby 60-70 let.Na těchto autech není nic dobrého,kromě bytelnost a bezpečí.Thanks za pochopení.Proti ostatním FULLSIZE nic nemám.  |
No dobře, ale jestliže se díváš na 40 nebo 50 let starý auta, tak jsem si jistý že žádný nejsou už moc dobré. Jak jistě víš, čím starší auto, tím má víc problémů. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 8:19 am Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | PiPi napsal: | | Henek napsal: | | nevim oc vam jde? mam 2 auta jedno obsah 5.7 L a druhe obsah 7.5 l a jsem spokojeny |
OK,tak to jsme te asi spatne pochopili,tak je to ted vsechno OK a vsichni uz se chapem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|