Ford Mustang Shelby GT500

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ford Mustang Shelby GT500
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Libi se vam vic original nebo remake?
1967
55%
 55%  [ 5 ]
2007
44%
 44%  [ 4 ]
ani jeden
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 4:11 pm    Předmět: Ford Mustang Shelby GT500 Odpovědět s citátem

Kteryho byste si vybrali?

staryho

nebo novyho?
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty blazne jeden Very Happy Very Happy Very Happy 1967 je moje nej auto!!!!!!!! po tom touzim uz 6 let, je to nejkrasnejsi auto na svete!!!! aspon pro me, ale pravda nevim kolik ten rocnik stoji - asi majlant, ten novej je dostupnejsi a taky je krasnej, - a je tu realnejsi moznost koupi Cool Tady se nekdo dival na 60 sekund co?? Eleanor Very Happy
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, Gone in 60 seconds Laughing
Nedalo mi to a hned jsem ho sel googlovat Smile
Pokud chces mit prehled o cenach, tak si najdi nekajky aukce na netu. Urcite jich tam bude spousty na prodej.
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj jasne Laughing Laughing a hned si jedno koupim Very Happy

ale vubec stejne je to nadhera- sice ta verze z 67 vypada starsi ale kua!!! ja bych hadal ze to je tak z roku 85 - na auto z 67 to vypada zatracene dobre - je to proste prava kara - jako v tom filmu, muzou mi ukazat lambo, ferrari, mercedesi a podobny - ale jako tresnicka na dortu je Mustang GT 500 1967 Twisted Evil
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 8:09 am    Předmět: Re: Ford Mustang Shelby GT500 Odpovědět s citátem

czolgos napsal:

staryho

nebo novyho?

Prosim poradte kde se da Mustang Shelby GT500 zehnat"koupit" predem dekuji. motor3(zavinAC)centrum.cz
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A stary nebo novy?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

novy kupis kdekoliv, tak asi mu jde o ten stary.
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
novy kupis kdekoliv, tak asi mu jde o ten stary.

V USA urcite ano, ale v CR ne.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2008 5:58 am    Předmět: Re: Ford Mustang Shelby GT500 Odpovědět s citátem

czolgos napsal:

staryho

nebo novyho?

no já osobně bych si vybral 1967 ale toho sem našel jenom asi 2x v ČR na prodej a ještě jeden z těch dvou měl za sebou 3 bouračky jezděj s tim jak prase ale síla to je krásná fakt radši bych bral 67 Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Podcast
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 1:10 pm    Předmět: GT500 Odpovědět s citátem

Nejlepsi vozitko jake kdy bylo vyrobeno je samozrejme Ford Mustang GT Shelby GT500 z roku 1967 a koupit ho lze treba na strankach www.*******.com za cenu asi kolem 1,5 mega.....skoda ze je tak drahe.
pit3bull

Registrace: 06. 03. 2008

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kráááááááááásne auto-dokonce mi na něj stojí Laughing Laughing Laughing
smudlan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 1:55 pm    Předmět: ! Odpovědět s citátem

http://www.sportovnivozy.cz/index.php?auto=Ford-Mustang&idvyrb=639&akce=detail Crying or Very sad
Diesel

Registrace: 19. 07. 2008

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásný autíčko, líbí se mi už dlouho, starý je hezčí.. Laughing

Tady je odkaz, na kterým se dá něco takovýho koupit a za celkem pěknou cenu... Wink

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=41930088&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=30&makeModelVariant1.modelDescription=GT+500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=cz&tabNumber=2
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diesel napsal:

Tady je odkaz, na kterým se dá něco takovýho koupit a za celkem pěknou cenu... Wink

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=41930088&pageNumber=1&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=30&makeModelVariant1.modelDescription=GT+500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=cz&tabNumber=2

Problem je ze to jenom neni ten samy model.
Diesel

Registrace: 19. 07. 2008

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 2:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Diesel napsal:

Problem je ze to jenom neni ten samy model.

Já vím, schválně jsem napsal NĚCO TAKOVÝHO KOUPIT ten samý model je docela těžké sehnat, je to už starý autíčko Very Happy

Ale jinak, ten samej model je na téhle stránce, ale už o něco dražší Very Happy

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=25769895&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=30&makeModelVariant1.modelDescription=GT+500+shelby+eleanor&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=cz&tabNumber=2
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com