vycestovani z usa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

vycestovani z usa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
janka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 3:03 pm    Předmět: vycestovani z usa Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny a rada bych se vas neco zeptala. S pritelem (american) se budeme brzy brat, mame pravnika a ten nam rekl ze vsechno papirovani po svatbe bude trvat tak 3 mesice a pak muzu klidne odjet z usa a vratit se zpet do usa. Me ale prijde divne, ze ikdyz budu mit vyrizene papiry, tak nemusim o nic zadat(zadny typ viza). To proste znamena ze si jen koupim letenku a hura do usa??

dekuji
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píšeš že máš právníka který Ti to vyřizuje. Vůbec nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony a pravidla, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěla si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptala: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové trubku, ale já myslím že by měl použít 1/2-palcové schedule 40 trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on.

Mohla by jsi napsat proč se obracíš s těmito otázkami zde a né na něho?
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 8:29 pm    Předmět: Re: vycestovani z usa Odpovědět s citátem

janka napsal:
Zdravim vsechny a rada bych se vas neco zeptala. S pritelem (american) se budeme brzy brat, mame pravnika a ten nam rekl ze vsechno papirovani po svatbe bude trvat tak 3 mesice a pak muzu klidne odjet z usa a vratit se zpet do usa. Me ale prijde divne, ze ikdyz budu mit vyrizene papiry, tak nemusim o nic zadat(zadny typ viza). To proste znamena ze si jen koupim letenku a hura do usa??

dekuji

pdmlynek napsal:
Píšeš že máš právníka který Ti to vyřizuje. Vůbec nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony a pravidla, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěla si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptala: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové trubku, ale já myslím že by měl použít 1/2-palcové schedule 40 trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on.

Mohla by jsi napsat proč se obracíš s těmito otázkami zde a né na něho?

Ahojky janka.
Nechci se opakovat,ale jak jiz pise pdmlynek tak nikdo nezna tvou konkretni situaci.Jen to,ze si beres americana,ale to je malo k tomu aby ti nekdo konkretne poradil.
Jedna z moznosti je poslat Application for Travel Document.
Form I-131 ($170).Je to zadost o povoleni vycestovat.

http://www.uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/I-131.pdf

Zatim cago maxipes.
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj. Jak tu bylo jiz napsano, neznam presne tvoji situaci, ale pokud jsi prosvihla svuj legalni pobyt tady o 180 dni, tak ti travel dokument nedaji, jen zbytecne vyhodis penize. Ja mela to same. Musela jsem cekat na GC (dva roky po zazadani).
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 2:54 pm    Předmět: Vycestovat asi nemuzes Odpovědět s citátem

Pokud jsi prekrocila vizum tak nemuzes vycestovat z USA dokud nedostanej vizum jine ci jiny doklad jako Green Card ze muzes do USA. To ze si vezmes Americana nic neznamena , on musi zazadat o pravo abys mohla zustat a vycestovat. Drive nejezdi nemusi te uz pustit zpet
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tech par dolaru za I-131 urcite stoji. Moje pritelkyne zna osobne dva zadatele o GC po snatku s US obcanem, kteri si o cestovni dokumenty pozadali po prvnim pohovoru a presto, ze oba prekrocili pred snatkem povolenou dobu pobytu, povoleni k vycestovani dostali. je to hodne cerstva informace a zadali v IL. v nejhorsim pripade tu zadost proste zamitnou. Nic tim clovek neriskuje.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com