job po dovolene na floride

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

job po dovolene na floride
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA
Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po září 19, 2005 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedoporucuji zde publikovat email. *S*P*A*M* pouzivaji programy co hledaji emaily na internetu a pak na ne posilaji *S*P*A*M*.
Zaregistrujte se do fora a budete si moct posilat PM a pokazde kdyz vam nekdo posle PM (privatni zpravu) tak vas to upozorni na email. Tech prednosti pro zaregistrovane je samosebou mnohem vic.
akryl
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2005 9:25 am    Předmět: Re: job po dovolene na floride Odpovědět s citátem

mad napsal:
chystam se za louzi,a potreboval bych nejakou solidni praci kde boss v cas a radne plati!
mam brachu v US a ma spatne skusenosti v kentucky...
nechci nadhodnocene sliby 2000 a 3000 usd
chci jen aby radne platil!poradi mi nekdo,kdo pracuje u nekoho a radne mu plati?popripade pomohl by nekdo memu brother z kentucky za nekim kdo plati
hlavne vychod.pobrezi diky vam prosim piste na
madisonville(zavinAC)atlas.cz Razz Crying or Very sad

Chystam se za praci do Lexingtonu, Kentucky. Nemate informace jak se tam plati, neznate nejake solidni bosse ? dik
Zuzana
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 4:21 pm    Předmět: Nazor Odpovědět s citátem

Rolling Eyes Ahoj vsichni,
je velmi zajimave cist vase prispevky. (Puvodne jako odpoved na dotaz, kde a jak nejlepe vydelat a pritom zaroven dostat zaplaceno, konce jakousi osobni rivalitou.)
Samozrejme ,asi jako mnohym, i mi se stalo, ze jsem nedostala zaplaceno a nebo jsem cekala na sek nekolik tydnu. Je to nemile a clovek se s tim nechce, a ani nemuze, smirit, ale je to fakt. Kazdy z nas pracuje podle moznosti svych a statu, ve kterem zije. Pracuji tady pet let, zacinala jsem na uklidech, roznasela letaky, byla jsem v baru a hlidala starou pani. Vetsinou jsem tyto prace mela spojene jako tzv FT a PT.
Co tim chci rict ? Pracuji tedy dost hodin tydne, prace ruzneho druhu, nejsem zadny boss a nesedim v kancelari. Znamena to snad, ze nejsem schopna ? Nebo snad, ze uz nic vic nechci a nic jiz neocekavam ? Nemuze to byt proste jen tak, ze kazdy jsme jiny a nase subjektivni i objektivni pocity jsou ruzne ? Ze kazdy zijeme svuj vlastni zivot ve svem vlastnim prostredi , a proto si nasi praci i v tomto smeru korigujeme ?
Tak nevim, co vy na to ?

Ahoj Zuzana
Marek SVK

Registrace: 19. 09. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2005 12:10 pm    Předmět: Re: Nazor Odpovědět s citátem

Zuzana napsal:
Rolling Eyes Ahoj vsichni,
je velmi zajimave cist vase prispevky. (Puvodne jako odpoved na dotaz, kde a jak nejlepe vydelat a pritom zaroven dostat zaplaceno, konce jakousi osobni rivalitou.)

Ahoj ja sa tiez chystam do USA ale nikto tu akosi nechce poradit ako zacat, mohla by si tu nechat mail ze by si mi trocha poradila, velmi by si mi pomohla, please Sad
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2005 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Zuzano kazdy jsme jiny,vydela se podle toho v jakem zijes prostredi a jak jsi s vydelkem spokojena.
Nekomu staci malo ,nekdo se honi za penezi a prostredi hraje velkou roli.
Zuzana
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2005 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni,
vseobecna meritka ruznych praci a k tomu nalezejicich vydelku je fakt ovlivnitelny ruznymi skutecnostmi jako napr. stat, pohlavi, vek, zrucnost a zkusenost, prirozena inteligence, pile a chut pracovat, odvaha riskovat, schopnost dorozumet se a atd.
Je vsak tezke nekomu poradit, protoze jak uz jsem napsala, kazdy jsme jiny a kazdy z nas od zivota ocekava neco jineho. I pohled na to, co je spravne a poctive, je u kazdeho odlisny. Nic to vsak nemeni na skutecnosti, ze v Americe prace je, kazdy si ji muze najit podle vlastniho "gusta" a podle toho, co od prace ocekava. Nas zivot je podrizen praci a obracene, nase prace je podrizena nasemu zivota.
Kazdy z nas, kteri jsme jiz tady, jsme zacinali od nevedomych zacatku a pokusu. Mou jedinou radou pro novacky je asi tak toto : Neocekavejte, ze to bude snadne a lehke. Pocitejte s tim, ze zacatky jsou neprijemne a starosti je vice. Protoze nemate praxi, vydelate si proste mene a je jedno, kde a jak budete pracovat. Protoze pocatecni nevedomost je to, co vas muze odradit, budte pripraveni na starosti zpusobene neznalosti. Tato nevedomost vam zustane i pote, co si prectete nekonecne mnozstvi ruznych prispevku a rad. Navod "Jak zit, pracovat a vydelavat v USA" totiz neexistuje. Tuto neznalost ztratite az sami nacerpate vlastni zkusenost. Pokud jste se tedy rozhodli prijet a toto sve rozhodnuti skutecne uvazili, pak se radeji pripravte na horsi, vzdyt kdyz to bude lepsi, jen dobre pro vas. Preji vam vsem novackum hodne stesti.

Preji pekny den. Zuzana
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi prorazit v oblasti IT - a fakt si nestezuju... Razz Wink
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2005 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Povedlo se mi prorazit v oblasti IT - a fakt si nestezuju... Razz Wink

Ocean..co je to IT Razz .
Ne,ja to vazne nevim.Neco kolem pocitacu?
Ja prorazila zase v oblasti porazeni mozku.
Mam pocit,ze opravdu hodne amiku ma mozek,ale jak rika babca co pro ni delam,ze pry ho amici neumi pouzivat.Ze pry nevedi...JAK Laughing
Babce je 92,je velmi chytra a je to americanka.
armer_Trottel
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 3:15 pm    Předmět: where the hell am I??? Odpovědět s citátem

Lidi zlaty, o cempak to tu tocite?? Je mi 23, jsem tu 10 let a delam za 7,5 gross ve Wendys a jsem celku spokojeny. Prece ne kazdy imigrant musi byt millionare a neni to duvod k ostude, nebo se pletu?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ostuda je predevsim to, ze je nekomu 23 a dela v burger jointu. Kdyby to byl aspon White Castle, Kumar Rolling Eyes
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To armer_Trottel:

po dlouhatanske dobe prispevek, ktery mi udelal opravdu dobre!
hochu drz se! ty budes jednou opravdu stastnej! nenechej se semlit to megalomanskou, chamtivou, konzumni a radoby vzdelanou a pokrokovou civilizaci "zapadniho typu"!
drz si odstup, co mozna nejvetsi miru nezavislosti a co mozna nejmensi miru zavislosti na cemkoliv a na komkoliv. rid se zdravim rozumem, cestuj, bud skromny, neobklopuj se zbytecnostmi a zbytecnym prepychem tak, jak se ti to snazi ze vsech stran vnutit. jedine tak prezijes v pohode, klidu a miru na dusi Wink
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to scout66:

Zdravím, scout66, tvé příspěvky zde na foru patří k těm, jimž věnuju zvýšenou pozornost. V žádným připadě ti nechci nějak planě lichotit, ale musím konstatovat, že to máš v hlavě dost dobře srovnaný a tvoje životní filozofie má co do sebe. Dovol abych zvolal: "Jen tak dál"!

To Big_Rig:
Ale no tak, Big_Rig, znáš přece to otřepaný "každý svého štěstí strůjcem"! Každý má přece svůj žebříček hodnot a navíc určitou realitu vnímá skrze svůj specifický "filtr" své ojedinělé osobnosti. A navíc je vždycky něco za něco. Amer_Trottel třeba preferuje ten způsob života, že když mu skončí směna - tak má "čistou hlavu" - a může svou energii ve svém mimopracovním čase využít naplno jinde. Je jasný, že se asi z práce nepřesune ke svému obydlí v nejnovějším modelu BMW řady 7, na dovolenou nelétá na Tahiti (pokud nemá jiný zdroj příjmů) - ale otázkou je, jestli ho to láká? Jak jsem již uvedl, vždycky je něco za něco, přičemž to "něco" nemusí být zrovna materiální povahy. Ale aby nedošlo k omylu - v žádném případě si nehraju na nějakého mravokárce či rádobynadvěcí vyznavače duchovních hodnot, to vskutku ne, chci jen říct, že mé specifické životní zkušenosti (každý má své specifické životní zkušenosti) mě přivedly k tomu, že respektuju a chápu lidi, kteří třeba zametaj ulice (ale věděj, že skutečný pocit štěstí nemusí být nezbytně podmíněn tonutím v luxusu - i když luxus je příjemný Smile). Nechci tím ale říct, že každý počišťovač ulic je meditující filozof zvládající bravurně technologii života, to rozhodně ne. Chci jen říct, že mé sympatie jsou na straně lidí, kteří si sami vybrali svůj způsob života a jsou s ním spokojený...

....zdraví exc.ment.def.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ostuda je predevsim to, ze je nekomu 23 a dela v burger jointu. Kdyby to byl aspon White Castle, Kumar Rolling Eyes

White Castle?? To je to nejhorsi co tu snad je Shocked Laughing To uz snad Waffle house Rolling Eyes nez WC Laughing
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

At si kazdy vydelava a ma praci takovou jak chce.Nekdo je stastny,kdyz vydela 7.5 na hodinu,nekdo je nestastny z 20.00 na hodinu.Hlavne respektovat toho druheho a neposmivat se mu,nepomlouvat,ze je socka s 7.5 na hodinu.Takovych skodolibych borecku je na foru dost.Pekny den vsem. Razz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ostuda je predevsim to, ze je nekomu 23 a dela v burger jointu.

Kdepak, ostuda to není. Když je spokojený to dělat, tak proč by Ti to mělo vadit?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 3 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com