americky x japonsky x evropsky auta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

americky x japonsky x evropsky auta
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:03 am    Předmět: americky x japonsky x evropsky auta Odpovědět s citátem

Muj nejdrazsi manzel si mermomoci chce koupit VW Jettu.
Ja jsem absolutne proti, protoze myslim ze evropsky auta jsou akorat zbytecna pritez. Tady kolem (santa barbara, santa maria, ventura etc) snad jen jedna garaz opravuje evropsky auta, ostatni se od toho distancujou.
Mate nekdo s Jettou (ne v cechach, ale ve statech) nejaky zkusenosti? Kdyz ctu review, tak 90% z nich teda nic moc.

DIk za rady
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusenosti nemam, ale s evropskych aut doporucuju AUDI to sou seriozni kary a nova Q7 je parada, ale nevim kolik v US stoji, takze nebudu machrovat a rikat at si radsi koupi to, jenze pokad by to bylo treba BMW vs Merc vs AUDI vs VW tak to hodnotim tahle

1. AUDI
2. BMW
3. VW
4. Merc - nic moc a je to moc drahy, libi se mi jen drazsi modely - cca 3 melony a vejs, ta radoby stredni trida nic moc Confused
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj kamarad na Floride ma Jettu asi 3 roky-nikdy nemel zadnej problem Very Happy My jsme loni meli BMW-uplne nova serie(100 000$)a meli jsme neustale problemy asi to bylo tim,ze to byla novinka Rolling Eyes Tet mame mercedes a zatim zadny problem. Very Happy Klara
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 9:19 am    Předmět: Re: americky x japonsky x evropsky auta Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Ja jsem absolutne proti, protoze myslim ze evropsky auta jsou akorat zbytecna pritez. Tady kolem (santa barbara, santa maria, ventura etc) snad jen jedna garaz opravuje evropsky auta, ostatni se od toho distancujou.
Mate nekdo s Jettou (ne v cechach, ale ve statech) nejaky zkusenosti? Kdyz ctu review, tak 90% z nich teda nic moc.

DIk za rady

jen takova otazecka, bude ji ridit on nebo ty ? Ja jsem si musela rejpnout Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 10:57 am    Předmět: Re: americky x japonsky x evropsky auta Odpovědět s citátem

XxX napsal:

No, má Ti koupit to co Ty chceš a né co on chce, ale co máš s toho.

Ale nevím proč by jses měla starat jestli někdo někde to auto opraví. Nemělo by to být jeho problém? Když máš manžela tak se přece o opravu auta nebudeš starala Ty.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 11:00 am    Předmět: Re: americky x japonsky x evropsky auta Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Novou nebo ojetou? Který rok?
XxX

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 11:17 am    Předmět: Re: americky x japonsky x evropsky auta Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
XxX napsal:

No, má Ti koupit to co Ty chceš a né co on chce, ale co máš s toho.

Ale nevím proč by jses měla starat jestli někdo někde to auto opraví. Nemělo by to být jeho problém? Když máš manžela tak se přece o opravu auta nebudeš starala Ty.

No staram se, tak jednou jsme manzele a zijeme spolu tak se staram. Mne jde o to, ze proste tady kolem zadna garaz nechce opravovat/tune up atd evropsky auta.

Nene, ja chci toyotu Smile

Ridit bude on, ale presto me zajima jak to vidite s Jettama tady v USA. Tahle jetta je 5 let stara, takze zadnej zazrak.
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mno lepci nez jetá jetta by byla nova toyota Very Happy , ale ja ted ulitam na novy Honde Civic: Shocked

Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karle, neptej se lidi, co rozumi autum jako koza petrzeli Rolling Eyes a.k.a. tohle forum Evil or Very Mad

Jestli chces vedet neco o '01 VW Jetta, zajdi si do nejblizsi knihovny, najdi si regal s napisem "automotive" a tam by melo byt asi 100 knizek, ve kterych je o tom vasem konkretnim aute aspon zminka.

Nebo si to proste a jednoduse "googluj", lenochode.

Tady je par komentaru:
http://www.carsurvey.org/modelyear_Volkswagen_Jetta_2001.html

Jinak treba VR6 nejsou spatne auta, ale jako u vsech ojetin zalezi nejvic na tom, v jakem stavu to auto dostanes.

KBB ma za nejzakladnejsi verzi, avg. miles, good condition tyto ceny: $8,190(privat) $10,430(dealer). A za to uz se da sehnat i nove auto.

Sama rikas, ze to v okoli zadny servis nechce opravovat (zde dealer VW - 630 Chapala St
Santa Barbara, CA 93101 (805) 966-6164
- by sice nemel mit problem, ale Ty jsi mistni, tak asi vis lip Twisted Evil ), tak to asi nebude dobry kauf.
XxX

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Karle, neptej se lidi, co rozumi autum jako koza petrzeli Rolling Eyes a.k.a. tohle forum Evil or Very Mad

Jestli chces vedet neco o '01 VW Jetta, zajdi si do nejblizsi knihovny, najdi si regal s napisem "automotive" a tam by melo byt asi 100 knizek, ve kterych je o tom vasem konkretnim aute aspon zminka.

Nebo si to proste a jednoduse "googluj", lenochode.

Tady je par komentaru:
http://www.carsurvey.org/modelyear_Volkswagen_Jetta_2001.html

Jinak treba VR6 nejsou spatne auta, ale jako u vsech ojetin zalezi nejvic na tom, v jakem stavu to auto dostanes.

KBB ma za nejzakladnejsi verzi, avg. miles, good condition tyto ceny: $8,190(privat) $10,430(dealer). A za to uz se da sehnat i nove auto.

Sama rikas, ze to v okoli zadny servis nechce opravovat (zde dealer VW - 630 Chapala St
Santa Barbara, CA 93101 (805) 966-6164
- by sice nemel mit problem, ale Ty jsi mistni, tak asi vis lip Twisted Evil ), tak to asi nebude dobry kauf.

jasne RIgu, ja vim ze dealer to dela, ale tady u nej to stoji o 75% vic, a to mi jde ...
To uz mam zjisteny ...
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, takze Tobe jde o to, jestli muzes Jettu strcit mistnim mexikum do servisu?

Reknu hned, ne ... Rolling Eyes

Nemuzes, ale to stejne plati prakticky pro jakekoliv moderni auto, je uplne putna jestli je to evropa, japonec nebo amerika.

Ja zapomnel, Karle, ze Ty preferujes silne, velke a drahe stroje ... s vlastnim soferem ... se spoustou mista pro sezeni ... zname po latinskym nazvem autobusy ...

No jo, ne kazdy z nas zije v milionarske ctvrti a ma Tvou zivotni uroven Crying or Very sad
XxX

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Aha, takze Tobe jde o to, jestli muzes Jettu strcit mistnim mexikum do servisu?

Reknu hned, ne ... Rolling Eyes

Nemuzes, ale to stejne plati prakticky pro jakekoliv moderni auto, je uplne putna jestli je to evropa, japonec nebo amerika.

Ja zapomnel, Karle, ze Ty preferujes silne, velke a drahe stroje ... s vlastnim soferem ... se spoustou mista pro sezeni ... zname po latinskym nazvem autobusy ...

No jo, ne kazdy z nas zije v milionarske ctvrti a ma Tvou zivotni uroven Crying or Very sad

no jasne Rigu Smile
zase mas radost ze jedno auto jsem prodala a druhy bouchlo a ja ted jezdim autobusem vid Smile
No co nadelas Smile
ALe, musim ti rict, tolik let blazim po Lotusu vid, a ted jsem mela interview, ale jelikoz se mi nechtelo platit za tago, tak jsem to ujednala tak aby pro me chlap prijel Smile (to vis ja ukecam kazdyho) a ty vole, on prijel LOTUSEM!!!!!
Nadhera, krasne jsme se projeli Smile
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Karle, ja jsem se jen tak pro zajimavost dival na technicke data pro Lotus Elise, pac me vcera jeden predjel, tak sem si hned na Tebe vzpomnel Embarassed .

Zjistil jsem, ze to je Celica, s lehce upravenym motorem, novou kastli a $50K cenovkou.

Btw. Jak se s tim autem hodlas rozjet, kdyz neumis radit a nemas sajna, co je ten pedal vlevo od brzdy Twisted Evil ?

Tohle je auto - Nissan NISMO Skyline GT-R Z-tune

XxX

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
No Karle, ja jsem se jen tak pro zajimavost dival na technicke data pro Lotus Elise, pac me vcera jeden predjel, tak sem si hned na Tebe vzpomnel Embarassed .

Zjistil jsem, ze to je Celica, s lehce upravenym motorem, novou kastli a $50K cenovkou.

Btw. Jak se s tim autem hodlas rozjet, kdyz neumis radit a nemas sajna, co je ten pedal vlevo od brzdy Twisted Evil ?

Tohle je auto - Nissan NISMO Skyline GT-R Z-tune

teda Rigu, koukam ze te to pekne vzalo (ta tvoje vec s MObem LOL)
a tak si to zase vylejvas na mne!!
Vcera jsem ti asi 8 krat volala, zase si to nebral Evil or Very Mad

nezapomen ze jsem z Cech a ze jsem delala taky zkousky na ridicak a jezdila jsem manualem LOL

to mas pravdu, Lotus stoji 50 litru, ale uz po nem netouzim, protoze uvnitr nevypada tak jak bych chtela a po bezpecnostni strance - ani nemluvim, ale ze lotus elise (samo ze musi bejt zluty) je nejnadhernejsi auto na svetem , tak to teda je Cool
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

a tak si to zase vylejvas na mne!!
Vcera jsem ti asi 8 krat volala, zase si to nebral Evil or Very Mad

nezapomen ze jsem z Cech a ze jsem delala taky zkousky na ridicak a jezdila jsem manualem LOL

Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva - muj telefon je momentalne mimo provoz, tak to, holt, do Tebe musim hustit takhle verejne (obcas se holt z lesa neozyva vubec nic, pac les ma odpojenou linku, ale mozna by lesu udelalo radost, kdyby's mu obcas napsala neco hezkeho).

To, ze's vyvalila na policajta svoje "prednosti" a on Ti dal ridicak, jeste neznamena, ze umis ridit Twisted Evil .

A tohle Rolling Eyes :
XxX napsal:
(samo ze musi bejt zluty)

to jenom potvrzuje.

Hmm, tolik na tema: Koupe ojeteho VW Jetta.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com