poteseni z ceske televize

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

poteseni z ceske televize

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 24, 2006 8:21 pm    Předmět: poteseni z ceske televize Odpovědět s citátem

nedavno jsem narazila na muj oblibeny porad, ktery jsem v cechach hrozne rada sledovala a potesilo me, ze i tady se mohu na nej divat.
Tak jsem se jen chtela podelit o trochu te kultury Very Happy
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1093836883-na-plovarne/23376-s-madeleine-albrightovou.html
anny

Registrace: 22. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 10:12 am    Předmět: Re: poteseni z ceske televize Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
nedavno jsem narazila na muj oblibeny porad, ktery jsem v cechach hrozne rada sledovala a potesilo me, ze i tady se mohu na nej divat.
Tak jsem se jen chtela podelit o trochu te kultury Very Happy
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1093836883-na-plovarne/23376-s-madeleine-albrightovou.html

sledovala jsem zrovna tento díl...a byl moc pěkný Smile ...
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ Madlene je fajn zenska - mam ji rad a sem na ni hrdej!!!
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2006 9:54 pm    Předmět: ceska televize on-line Odpovědět s citátem

Ahoj vsichni,

ja zase sleduju vsechny dily "Uvolnete se, prosim", coz je naprosto bezkonkurencni talk show s Janem Krausem. Vzdycky me ale mrzi jediny - ze muj "boyfriend" to nemuze sledovat se mnou. Teda muze, ale asi by z toho nic nemel.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 03, 2006 7:06 am    Předmět: Re: ceska televize on-line Odpovědět s citátem

Lenka P. napsal:
Ahoj vsichni,

ja zase sleduju vsechny dily "Uvolnete se, prosim", coz je naprosto bezkonkurencni talk show s Janem Krausem.

Jo ale je to verna kopije talk show s Jay Lenem, jestli jsi to videla. Vsechny keci, druh humoru i vtipky jsou prevzate od Jay Leno. Ja radsi koukam na original.
http://www.jay-leno.com/
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 03, 2006 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak. Koupit prava a najit nekoho, kdo se na to da presne napasovat. Nazkouset, vybrat vhodny hosty a jede se. Lena sleduje muj roommate pravidelne, parkrat jsem se u toho zastavil, ale ja skoro zadny ty lidi neznam, takze spoustu narazek ani nechapu. Vedet neco o tech hostech je dost dulezity, takze ja si Krause vychutnam urcite vic. Mozna je to jen muj subjektivni pocit, ale myslim, ze na Slovensku v "Bez obav, prosim" je jeste lepsi a jaksi "uvolnenejsi" Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com