|
|
| S cim si doma hraju? |
| XBOX 360 |
|
0% |
[ 0 ] |
| PS 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| PC |
|
25% |
[ 2 ] |
| Ani jedno, mam bohaty sexualni zivot |
|
75% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 8 |
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 10:27 am Předmět: |
|
|
Pepino, to aby sis do auta poridil tonovany skla, aby nebylo videt, co mas uvnitr, jinak ti to v CR hned nekdo vycoruje
PS: hezka masinka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
czolgos no mam pocit ze to stejne tak nakonec dopadne a ty tonovane skla nepomuzou snad tam zavrit nejakeho trhace  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
jsou predrazeni.da se koupit jinde az o $500 mene. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 281
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 12:37 pm Předmět: |
|
|
Prenasim..
Je to desktop,ci jak se tomu rika..Nevim,jestli vydava zvuky,ale normalne najizdi windows a na finale to vypne..tezko to popsat,proste monitor je prazdno-sedo.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 12:52 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Prenasim..
Je to desktop,ci jak se tomu rika..Nevim,jestli vydava zvuky,ale normalne najizdi windows a na finale to vypne..tezko to popsat,proste monitor je prazdno-sedo.. |
co konkretne z windows najizdi? je videt startup screen? je mozne ze potrebujes pouze opravit registry a nebo spatny harddisk.mas originalni windows restore cd? nebo jsi ho nasel nekde na smetisti? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
[quote="pepa_z_floridy"]
jsou predrazeni.da se koupit jinde az o $500 mene.[/quote
O CENE TADY NENI REC ZA TU CENU TO KUPUJI JEN BLAZNI...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:57 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | | Ted vazne..rad si necham poradit,jakozto ridic,ktery funguje ve vetsine statu tohodle kontinentu,ktera spolecnost ma nejlepsi pokryti?Totez se ptam ohledne inetu? |
Pro ridice je nejlepsi si poridit nejaky plan, kde mas roaming v cene. Zadna jedna spolecnost nema uplne pokryti, obzvlast pokud jsi nekde uprostred Montany nebo v pousti. Ja mam GAIT plan od Cingular a zatim nezklamal + mne osobne vyhovuje rollover. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lipous8000
Registrace: 10. 09. 2006 Příspěvky: 1
|
Zaslal: pá září 15, 2006 9:07 am Předmět: pioneer Avic N2 |
|
|
| Chtel bych se zeptat Pepy na jeho nazor koupil jsem na polske aukci radio pioneer avic X-1BT,ale az doma jsem zjistil,ze to radio nebude fungovat bez jednotky,ktere rikaji Hide Away Unit nekdy taky brain nebo blackbox pro pioneer avic.Jednotka jde v CR sehnat dost problematicky v USA mnohem lepe a za 1/3 cenu,problem je pouze v tom ze je urcena pro Pioneer Avic N1,2 nebo 3.Ptal jsem se dovozce Pioneeru do CR zda spolu budou komunikovat ten mi sdelil ze ne,ale muze to byt subjektivni odpoved.(obe jednotky jsou z vizual hlediska identicke)Kdyz jsem se zeptal amika co tu jednotku prodava na ebay tak mi napsal: Yes,it is...the only difference is the software (dvd discs) that you put in to your system. Let me know if you want it.Tak nevim obe odpovedi muzou byt subjektivni.Co bys mi poradil? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 15, 2006 10:56 am Předmět: Re: pioneer Avic N2 |
|
|
[quote="lipous8000"]Chtel bych se zeptat Pepy na jeho nazor koupil jsem na polske aukci radio pioneer avic X-1BT,ale az doma jsem zjistil,ze to radio nebude fungovat bez jednotky,ktere rikaji Hide Away Unit ....
kradene? proto chybi podstatna cast komponentu. normlane se cena pohybuje kolem $400 takze jsi neusetril. Nechapu proc lide, kteri kupuji takove drahe veci, je kupuji na aukci?
rozdil mezi tema audio video jednotkama je v ntsc nebo pal. jedinna moznost pro tebe (aby se to vyplatilo) znovu na aukci k polakovi. nebo na ebay($30) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|