Neni to snadny

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Neni to snadny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem po delsi dobe zase tady a jak tak vidim nic noveho tady neni. Jen ti co si bajecne zijou a maji ty rozjete firmy...hnussss....porad dokola...kdo kolik dela hodin a za kolik proste tralalala. Idea Question
marek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 9:44 am    Předmět: uz nikdy USA!!! Odpovědět s citátem

Makal jsem v usa skoro 5 let.Minuly rok jsem se na to vysral a jel jsem do CR.Tam jsem se pripravoval a shanel info o Irsku.A pak jsem v kvetnu vyjel do Irska.Zacatky byly tezke,sehnal jsem si praci za 14 dni.Irsko-skveli lide a litam domu kazde dva mesice.Mam dovolenou 20 dnu rocne,plati mi socialni,zdravotni pojisteni,dokonce i jizdne do prace.Kdyz to opravdu srovnam s USA,tak bych se zpatky do Ameriky nevracel ani kdybych mel zelenou.Kazdy strujcem sveho stesti,good luck vsem. Laughing
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino, ja teda fakt nechci rejpat, ale ze jsem od tebe v zivote necetla nic prinosneho.... Rolling Eyes Jen kecy a kritiku.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 11:25 am    Předmět: Pepino Odpovědět s citátem

pepino, zavist je hrozna svine co Laughing
Vrat se do Cech!! Ale nezavri na chcicago-ca.com bez tebe a racika a dalsich by bez vas tu byla nuda Wink
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ess trefena husa zagagaga kdo chce kam pomozme mu tam Very Happy zkus si prcist svoje prispevky po zpatku hmmm? Shocked
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mob strilis vedle, ja nemam potrebu zavidet,ale jen me nebavi cist porad ty chvaliprdelni prispevky jak si tady zijou suprove..Zijes si dobre tak se tim nechlub a zijes li si spatne tak je to tvoje chyba... Cool
essence

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je trestneho, spatneho, nepochopitelneho, nebo co ja vim na tom, ze nekdo rekne, ze si zije moc fajn? Muzes mi to vysvetlit?

Nikdy jsem nikoho o nic neokradla, prachy si poctive vydelavam a mam se dobre. Ja vim - je to k nasrani. Very Happy

A JUST se budu chlubit! Wink
essence

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobe - co me se tyka, ja bych se bez tech blbcu klidne obesla. Nebyt vas par normalnich, tak me tady nikdo neuvidi. Ale vy mi za to stojite! Very Happy
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

essence jo presne o tom to je,v cechach se uspechem chlubit nesmis.Vsichni pak zavidi a nadavaj Ti za to.Jenze mi jsme v USA! Nastesti Razz A tech par malomestaku z cech tady muzem klidne ignorovat Wink Pro Americana je normalne ze se uspechem pochlubi,protoze pro jeho znameho to je inspirativni.Pro cecha to je na masli Confused
Miluji Americany! Exclamation
essence

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amik s tebou proste umi sdilet radost - abych nekrivdila vsem Cechum, mam i tady ( Nastenka ) par tech, kteri se raduji se mnou, kdyz je duvod. Ale ostatni? Si pripadam, jako bych pachala trestnej cin. Cokoliv napisu, hnupa zvedne ze zidle a hnup zacne reagovat jako byk na cervenej hadr. Proc? Me zajima i to, jak ziji ostatni, co se jim povedlo, co prosvihli.... A mam radost z toho, kdyz se dozvim, ze je nekdo borec a dari se mu tady dobre.

A ze si pani Pisklova koupila nove auto. Jenze ta napsala : mame uplne nove auto - a hned dodala, ze to proboha nepise proto, aby si snad nekdo nemyslel, ze se chlubi.

A co by se do prcic nepochlubila? Ma z nej zjevne radost a ja mam radost, ze ma radost pani Pisklova. Ze me pani Pisklova silne nastvala, jeste neznamena, ze s ni nemuzu sdilet jeji nadseni.

O co vam jde? Co je s vami spatne?

Ne vzdycky se mi dari - tak vas potesim. Dnes jsem diky sve vrozene tuposti projela dost slusny $.
No - ne vzdy je posviceni!
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2005 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ess tebe neminim opravdu uz radej komentovat...Ono te treba zna nekdo i z cech ze jo....svet je malej... Laughing Very Happy
essence

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 5:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No - a co chces rict timhle? Samozrejme, ze me nekdo zna z Cech a samozrejme, ze jsem par Cechu potkala i tady.
A co jako? Rolling Eyes
Koren
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
essence jo presne o tom to je,v cechach se uspechem chlubit nesmis.Vsichni pak zavidi a nadavaj Ti za to.Jenze mi jsme v USA! Nastesti Razz A tech par malomestaku z cech tady muzem klidne ignorovat Wink Pro Americana je normalne ze se uspechem pochlubi,protoze pro jeho znameho to je inspirativni.Pro cecha to je na masli Confused
Miluji Americany! Exclamation

Jenze tady jses na ceskych strankach a ne Americkych.Tady Ti lide budou taky zavidet.
Mob

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino, kdyz te to neba cist tak to necti preskoc to, ja si to rad prectu inspiruje me to, udela me to radost tebe to nasere, rozcili tak to preskoc a kdyz uz to ctes a nasere te to tak na to nereaguj.
jednu radu do zivota zadarmo: if you dont have anything nice to say, dont say nothing Wink
Mob

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

essence napsal:
Mobe - co me se tyka, ja bych se bez tech blbcu klidne obesla. Nebyt vas par normalnich, tak me tady nikdo neuvidi. Ale vy mi za to stojite! Very Happy

Essence, bez tech blbcu by to nebylo tady ono Laughing
Nerikej ze se obcas nezasmejes jak lidi muzou byt protivni a tupy Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Další
Strana 3 z 14

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com