|
|
| Autor |
Zpráva |
anny
Registrace: 22. 07. 2006 Příspěvky: 33
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:34 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: | Kde je XXX?  |
JJ UZ JSEM ZPET
Ja nirvanu neposloucham, tak se nepletu do diskuze. Ale abych to zase odvedla od tematu, tak ti reknu ze jsem number one fan of RANCID  |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
Registrace: 25. 05. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: Czech Republic
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 2:13 am Předmět: |
|
|
Já zas poslouchám Hip-Hop a Linkin Park  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 2:16 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: | Kde je XXX?  |
JJ UZ JSEM ZPET
Ja nirvanu neposloucham, tak se nepletu do diskuze. Ale abych to zase odvedla od tematu, tak ti reknu ze jsem number one fan of RANCID  |
Taky neposlouchám Nirvanu, ale čekám na tvoji odpověď ohledně těch Mexikánců a Hispánců! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|
| Novis-M napsal: |
Nic! Mě vůbec nevadí. Hele něco ti řeknu. Mě se na USA strašně líbí rasová rozmanitost! 67,4% běloši různého původu, 12,5% černoši, 4% Asiaté různého původu, a 14,6% Hispánci (také různého původu: Mexiko, Kuba, Portoriko,...) Ale mě vadí to, že v roce 2050 bude vypadat složení obyvatelstva USA takto: 50,1% běloši, 25,5% Hispánci, 14,5% černoši, 8% Asiati.... Co na to říkáš? Co je moc, to je moc. Nechci aby tam byl takovej bordel jako v Mexiku A navíc, myslíš že Mexikánci budou slavit třeba Den Nezávislosti atd.? Já se bojím právě toho, že to nebudou skuteční američani, ale jenom poloviční Napůl Mexikánci! Žádní vlastenci... Nebo myslíš že se zamerikanizují? Co si o tom myslíš? A co si o tom myslíte vy ostatní?  |
1. ja taky neslavim den nezavislosti
2. nezapomen ze cali atd je vlastne bejvala mexifornie
3. ne oni se nechtej zaclenit, ale chtej se cikani u nas zaclenit mezi nas?
JA RIKAM, ZIJ A NECH ZIT  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 1:24 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Novis-M napsal: |
Nic! Mě vůbec nevadí. Hele něco ti řeknu. Mě se na USA strašně líbí rasová rozmanitost! 67,4% běloši různého původu, 12,5% černoši, 4% Asiaté různého původu, a 14,6% Hispánci (také různého původu: Mexiko, Kuba, Portoriko,...) Ale mě vadí to, že v roce 2050 bude vypadat složení obyvatelstva USA takto: 50,1% běloši, 25,5% Hispánci, 14,5% černoši, 8% Asiati.... Co na to říkáš? Co je moc, to je moc. Nechci aby tam byl takovej bordel jako v Mexiku A navíc, myslíš že Mexikánci budou slavit třeba Den Nezávislosti atd.? Já se bojím právě toho, že to nebudou skuteční američani, ale jenom poloviční Napůl Mexikánci! Žádní vlastenci... Nebo myslíš že se zamerikanizují? Co si o tom myslíš? A co si o tom myslíte vy ostatní?  |
1. ja taky neslavim den nezavislosti
2. nezapomen ze cali atd je vlastne bejvala mexifornie
3. ne oni se nechtej zaclenit, ale chtej se cikani u nas zaclenit mezi nas?
JA RIKAM, ZIJ A NECH ZIT  |
Ale cikánů nebude v roce 2050 25 % obyvatel ČR! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 1:27 pm Předmět: Good Bye! |
|
|
Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anny
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 1:45 pm Předmět: Re: Good Bye! |
|
|
| Novis-M napsal: | Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
Tak šťastnou cestu a příjemný pobyt v USA!!!! A kdyžtak napiš co a jak.....posílám pusu na cestu ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 7:03 am Předmět: Re: Good Bye! |
|
|
| anny napsal: | | Novis-M napsal: | Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
Tak šťastnou cestu a příjemný pobyt v USA!!!! A kdyžtak napiš co a jak.....posílám pusu na cestu ... |
Diky!! Pisu z Chicaga. Je to tady uzasny!!! Akorat si musim zvykat na americkou klavesnici Az prijedu domu tak sem napisu dojmy a co sem tam delal Zatim ahoj! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 7:12 am Předmět: |
|
|
To jsem psal ja  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anny
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 2:25 am Předmět: Re: Good Bye! |
|
|
| Anonymous napsal: | | anny napsal: | | Novis-M napsal: | Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
Diky!! Pisu z Chicaga. Je to tady uzasny!!! Akorat si musim zvykat na americkou klavesnici Az prijedu domu tak sem napisu dojmy a co sem tam delal Zatim ahoj! |
čau a né, že tam zůstaneš ...pak si budeš muset založit vlastní rubriku ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 7:19 am Předmět: Re: Good Bye! |
|
|
| anny napsal: | | Anonymous napsal: | | anny napsal: | | Novis-M napsal: | Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
Neboj, za 3 tydny jsem doma  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 7:21 am Předmět: Re: Good Bye! |
|
|
| Anonymous napsal: | | anny napsal: | | Anonymous napsal: | | anny napsal: | | Novis-M napsal: | Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau!  |
Neboj, za 3 tydny jsem doma  |
Sakra to prihlasovani!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Novis-M
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
Jak se mate lidi?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anny
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Novis-M napsal: | Jak se mate lidi?  |
nazdar.....ale tak...jde to, ale dřeto...víme jak..co ty???? co USA????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 12:34 pm Předmět: |
|
|
| tak povidej, prehanej, jake jsou dojmy, a hezky to vybarvy, at se mam na co tesit, ja tam jeste nebyla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|