Kde je nejlip??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Kde je nejlip??
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
anny

Registrace: 22. 07. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Novis-M napsal:
Kde je XXX? Confused Question

JJ UZ JSEM ZPET Laughing
Ja nirvanu neposloucham, tak se nepletu do diskuze. Ale abych to zase odvedla od tematu, tak ti reknu ze jsem number one fan of RANCID Smile

Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 2:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zas poslouchám Hip-Hop a Linkin Park Very Happy Very Happy Very Happy
Novis-M

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 2:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Novis-M napsal:
Kde je XXX? Confused Question

JJ UZ JSEM ZPET Laughing
Ja nirvanu neposloucham, tak se nepletu do diskuze. Ale abych to zase odvedla od tematu, tak ti reknu ze jsem number one fan of RANCID Smile

Taky neposlouchám Nirvanu, ale čekám na tvoji odpověď ohledně těch Mexikánců a Hispánců!
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novis-M napsal:

Nic! Mě vůbec nevadí. Hele něco ti řeknu. Mě se na USA strašně líbí rasová rozmanitost! 67,4% běloši různého původu, 12,5% černoši, 4% Asiaté různého původu, a 14,6% Hispánci (také různého původu: Mexiko, Kuba, Portoriko,...) Ale mě vadí to, že v roce 2050 bude vypadat složení obyvatelstva USA takto: 50,1% běloši, 25,5% Hispánci, 14,5% černoši, 8% Asiati.... Co na to říkáš? Co je moc, to je moc. Nechci aby tam byl takovej bordel jako v Mexiku Sad A navíc, myslíš že Mexikánci budou slavit třeba Den Nezávislosti atd.? Já se bojím právě toho, že to nebudou skuteční američani, ale jenom poloviční Sad Napůl Mexikánci! Žádní vlastenci... Sad Nebo myslíš že se zamerikanizují? Co si o tom myslíš? A co si o tom myslíte vy ostatní? Rolling Eyes

1. ja taky neslavim den nezavislosti Smile

2. nezapomen ze cali atd je vlastne bejvala mexifornie Smile

3. ne oni se nechtej zaclenit, ale chtej se cikani u nas zaclenit mezi nas?

JA RIKAM, ZIJ A NECH ZIT Smile
Novis-M

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Novis-M napsal:

Nic! Mě vůbec nevadí. Hele něco ti řeknu. Mě se na USA strašně líbí rasová rozmanitost! 67,4% běloši různého původu, 12,5% černoši, 4% Asiaté různého původu, a 14,6% Hispánci (také různého původu: Mexiko, Kuba, Portoriko,...) Ale mě vadí to, že v roce 2050 bude vypadat složení obyvatelstva USA takto: 50,1% běloši, 25,5% Hispánci, 14,5% černoši, 8% Asiati.... Co na to říkáš? Co je moc, to je moc. Nechci aby tam byl takovej bordel jako v Mexiku Sad A navíc, myslíš že Mexikánci budou slavit třeba Den Nezávislosti atd.? Já se bojím právě toho, že to nebudou skuteční američani, ale jenom poloviční Sad Napůl Mexikánci! Žádní vlastenci... Sad Nebo myslíš že se zamerikanizují? Co si o tom myslíš? A co si o tom myslíte vy ostatní? Rolling Eyes

1. ja taky neslavim den nezavislosti Smile

2. nezapomen ze cali atd je vlastne bejvala mexifornie Smile

3. ne oni se nechtej zaclenit, ale chtej se cikani u nas zaclenit mezi nas?

JA RIKAM, ZIJ A NECH ZIT Smile

Ale cikánů nebude v roce 2050 25 % obyvatel ČR!
Novis-M

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:27 pm    Předmět: Good Bye! Odpovědět s citátem

Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau! Very Happy Very Happy Very Happy
anny

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:45 pm    Předmět: Re: Good Bye! Odpovědět s citátem

Novis-M napsal:
Tak se lidi všichni mějte, já zítra odlétám do Chicaga. Zatím čau! Very Happy Very Happy Very Happy

Tak šťastnou cestu a příjemný pobyt v USA!!!! Very Happy A kdyžtak napiš co a jak.....posílám pusu na cestu Wink Very Happy ...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 30, 2006 7:03 am    Předmět: Re: Good Bye! Odpovědět s citátem

anny napsal:
Novis-M napsal:

Tak šťastnou cestu a příjemný pobyt v USA!!!! Very Happy A kdyžtak napiš co a jak.....posílám pusu na cestu Wink Very Happy ...

Diky!! Very Happy Pisu z Chicaga. Je to tady uzasny!!! Akorat si musim zvykat na americkou klavesnici Smile Az prijedu domu tak sem napisu dojmy a co sem tam delal Very Happy Zatim ahoj!
Novis-M

PříspěvekZaslal: ne červenec 30, 2006 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem psal ja Cool
anny

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 2:25 am    Předmět: Re: Good Bye! Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
anny napsal:
Novis-M napsal:

Diky!! Very Happy Pisu z Chicaga. Je to tady uzasny!!! Akorat si musim zvykat na americkou klavesnici Smile Az prijedu domu tak sem napisu dojmy a co sem tam delal Very Happy Zatim ahoj!

čau a né, že tam zůstaneš Wink Very Happy ...pak si budeš muset založit vlastní rubriku Very Happy ...
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 7:19 am    Předmět: Re: Good Bye! Odpovědět s citátem

anny napsal:
Anonymous napsal:
anny napsal:
Novis-M napsal:

čau a né, že tam zůstaneš Wink Very Happy ...pak si budeš muset založit vlastní rubriku Very Happy ...

Neboj, za 3 tydny jsem doma Wink
Novis-M

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 7:21 am    Předmět: Re: Good Bye! Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
anny napsal:
Anonymous napsal:
anny napsal:
Novis-M napsal:

Neboj, za 3 tydny jsem doma Wink

Sakra to prihlasovani!!!!
Novis-M

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se mate lidi? Smile
anny

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novis-M napsal:
Jak se mate lidi? Smile

nazdar.....ale tak...jde to, ale dřeto...víme jak..co ty???? co USA???? Very Happy
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak povidej, prehanej, jake jsou dojmy, a hezky to vybarvy, at se mam na co tesit, ja tam jeste nebyla.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com