Proc jsme porad tady?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Proc jsme porad tady?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
CZECH

Registrace: 24. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

essence, essence, s tebou je to cim dal horsi, ja nepsal nic o tom ze mas domecek!!! ale opet si se nezapomnela pochlubit ze mas dum s 5 000ti sq. f. Very Happy no ale aspon uz asi nemusis chodit kilometr do laundry co?? co se tyce meho pocitu ze sem tady nevitany tak je to pravda, mam pocit ze sem tady nevitany, pokud mas ty pocit ze jsi tady vitana doporucuji ti zajit na atlas.cz, je tam iq test zdarma, s tim mym chlastem si taky ujela, nechutna mi to ani na to nemam cas, 2krat tydne hrajeme hokej a kazdou stredu fotbalek v hale takze si zasportuji vic nez dost, holou prdel rozhodne nemam a nasranej nejsem, sem zklamanej, 9 let tady poctive ziju, platim vsechno tak jak mam, nezamestnavam cechy ale amiky a vysledek?? neustale vymysleji neco co by tady nejen mne zkomplikovalo zivot, ja totiz na rozdil od tebe nejsem schopnej (nebo ochotnej) udelat uplne vsechno
Redneck

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2005 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rosto, co to prosim te znamena "nakazeni Amerikou"?
Jestli to je to, ze se mi tady libi vice, at uz priroda, podnebi (zde na Jihu), mentalita lidi (rovnez zde na Jihu),... To, ze tady mohu provozovat sve konicky, v Evrope nemyslitelne, a ze si na ne v pohode vydelam vedle decentniho zivobyti (v Evrope tezko, tezko). Ze mam rad lidi mezi kterymi ziji a naopak. No, pak se tedy beze studu hlasim mezi "nakazene".
Proc by si, proboha, nemohl kdokoliv, at' uz je odkudkoliv vybrat domov tam, kde mu to nejvic vyhovuje? Vzdyt' to prece neznamena, ze by musel nutne zanevret na svou puvodni vlast. Ty a podobni z nej delate malem vlastizradce...
"Tupe, line, arogantni mozky...", nebude to tim, kde se pohybujes a z kym se stykas? Nezda se mi, ze by to tady bylo horsi nez kdekoliv jinde. Zajimave, zpravidla nejhloupejsi a nejarogantnejsi prispevky poukazuji na hloupost a aroganci jinych..., nejenom zde na foru.
Minimalni zdravotni pojisteni? Tomu nerozumim...? Kazdy ma takove pojisteni, at' uz duchodove, zdravotni, socialni, jake si sjedna a jake si zaplati. Nejak nechapu na co ty a dalsi porad poukazujete?
"Idiot Bush" - no to je vec nazoru. Nejak mi v porovnani s evropskymi a zejmena s ceskymi politiky vychazi porad lepe (cest vyjimkam, jako napr. cesky president Klaus).
Uz dlouho nejsem ilegal, ale i v dobach pred mou legalizaci jsem nikdy nemel pocit, ze bych zde byl nezadouci, aspon mi nikdy nikdo nedal neco podobneho najevo...

Podotykam, ze jsem nikdy na Cesko nezanevrel, ale doma jsem tady. Snad nekdy v budoucnu do Ceska zavitam na navstevu.

Zdravim, a preji vsem prijemny svatecni vikend, Mike
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 4:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli nekdo napise ,,blbej American,,Tak to jako ,,blbej Clovek,, Protoze ,,americani,,jsou sbirka nebo spis vyber z celyho lidstva!Tohle je krajna imigrantu tohle je nase Zeme!Jasne ze nas tady chteji a potrebuji!Jde jen o selekci,Kdysi moch prijet kazdej a jeste dostal od statu pudu.Cim jse dostal dal na zapad tym vice pudy.Dnes nepotrebujou kazdeho vybiraj jsi,pokud neprojdes prvnim vyberem mas jesete jednu sanci.Imigracni politika USA je vice promyslena nez jsi nezasvecenej mysli.....Daj Ti sanci ilegala,Dostan jse sem,jzi tady ,nedelej nic spatneho a pokud se osvedcis tak muzes zustat.To je obicejna skouska,skouska trpelivosti,poctivosti ... skouska pro budouci Americany!Ale pozor jen pro schopne a tvrde lidi muze trvat i 10 let!Prave selekce zarucuje ten ohromny naskok USA.Kdysi proste slabej imigrant umrel,dnes odjede odkama prisel.Zustanou jen nejsilnejsi,jen takovy ktery se dovedou prizpusobit a nebudou ze zelenou pak zit vice v Cechach nez v USA...Treba Kubanci...na ne plati taky hezkej zakon,hezka skouska.Takova hra , postav jsi plavidlo a doplav do USA jsi tady vytany! Ale pozor! Cena je jen pro viteze ,Zakon jse jmenuje ,,sucha noha,, Protoze koho chytnou na mori jde bez pardonu spatky!
Vitez je jen ten kdo vstoupi nohou na Americkou zemi!
Takze zadna humanita !Vsechno je to promyslena SELEKCE!
essence

Registrace: 14. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Czech.

Kdybys nezacal ,,diskuzi" se mnou utokem, mohli jsme byt daleko dal a ja jsem sem nemusela umyslne tahat ,,domecky". Ze to nastve vzdy a spolehlive, to ja prece vim. A vazne to tady o domeckach nemam, ja bych se ani necpala do zadneho podnikani, kdyby byla jina cesta. Resp. jedna je - delat pod bossem... Sad

Pres to, jak jsi me oslovil si myslim, ze se s tebou da mluvit a asi vim, jak se citis a o co ti jde.

Vedeli jsme, ze kdyz zustaneme po vyprseni legalni delky pobytu, budeme tady pracovat ( a porusovat tim zakon ), jsme v pruseru. Z toho pruseru je jedina cesta - legalizace ( formou amnestie atd. ).

Ale amnestie je DAR, nikoliv povinnost a prece jsme museli pocitat s tim, ze ten dar nedostaneme.

Ja vim, ze citis horkost, protoze tvrde pracujes, slusne zijes a platis dane - a nic za to.
Nic za to?

Zivot, o jakem se Evropanovi ani nesni. Pocinaje zivotni urovni pres prekrasnou zemi a konce ja nevim, cim. Ja nevim, co je tvuj cil.

Mozna, ze nikdy nebudeme zlegalizovani. Jen tise trpeni, protoze oni o nas samozrejme vi... A pokud nedelame prusery, nechavaji nas v klidu.

Takze co zbyva? Zabalit to tady, protoze myslenka na to, ze mozna nikdy zadna amnestie nebude, je pro me neprijatelna a ja pres to nedokazu v teto zemi zit, nebo ZIT. Zabezpecit se pro pripady nemoci, zabezpecit se na stari. Ja jsem zvolila 2.moznost. Nepremyslim o tom, jake jsou Amici bestie, protoze mi nedali sanci.
Oni mi ji dali.
A tady je mozne uplne vsechno, protoze Amerika. Myslim, ze kazdy tady zije tak, jak si zaslouzi.
Krasny den.
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

essence krom amnestie jsou i jine cesty, 8 nebo 10 let ilegalneho pobytu(ted nevim presne) Ti v pripade ze dokazes vazbu na USA (napr.uver na dom) zabezpeci zelenou.Na to je zakon Wink Jak rikam je to vsechno selekce Laughing
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man zapomen na to i po 10 letech nemas pravo na nic, jestli jsi tu nelegalne, zustanes dal. S tim zakonem si prisel od chytre Majky ne?
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prominte mi vsichni, ale porad tato diskuze je jen a jen o penezich a majetku. Ale freedom tu neni zadna. Tu by se od nas Americani mohly ucit.Ma svete je prece spousta hezcich veci nez jen prachy a majetek ne? Zamyslete se nad sebou.
CZECH

Registrace: 24. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

essence, zivot o jakem se evropanovi ani nesni? spis zivot o jakem se prodavacce z ceskeho supermarketu ktera dela za 6 000 kc ani nesni, ja mam v cechach 2 brachy, oba maji male firmy a z cech by nejeli ani za nic, oba se divi co tu porad delam a rikaji ze amerika je v cechach, je to vsude o penezich, pokud mas slusnej prijem tak si king vsude na svete a nejen v americe, v tom se snad shodneme ne?? prekrasna zeme? ano sou tu hezky mista, v lete jezdim na mesic na floridu a v zime aspon na 14 dni do colorada, jinak je pro mne prijatelnejsi na lyzovani carolina protoze to mame bliz, byl sem na grand canon, fakt hezky ale i v cechach a v evrope jsou krasny mista, ja chtel vymenit (prodat a koupit) svuj barak za barak na floride, prestat pracovat a tam v klidu dychat , to byl muj cil, porad sem veril ze nejak to pujde ale po tech letech to vzdavam, samozrejme tu vymenu udelat muzu ale s mym statusem nemuzu opustit usa, nedokazu si predstavit ze uz nikdy neuvidim rodice a sourozence a zit vlastne jak vezen, zit ve zlate kleci, tak si rikam: chces zit v pohode a v teple? vyser se tu na to a kup si barak ve spanelsku
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Racik ano nemas na to narok...jenze mas moznost! A je to info od pravnika co tomu docela rozumi Wink
essence

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj starsi syn take podnika, je spokojenej a byl tady kdysi davno pul roku - a zit by tady nechtel a nemohl. V Cesku ma pratele, svoje vyjizdky na horskem kole, lyzovani, kde se mu zachce...

Me tam ubijela beznadej. Neresitelno. Mam to jednodussi v tom, ze moji rodice uz neziji a bracha i syn sem muzou. Me tam fakt nic netahne.

A domecek ve Spanelsku zni moc pekne - sen meho pritele je bilej domecek v Recku.....

Jo - a s tou zlatou kleci , to mas teda pravdu. Nekdy to tak citim taky....
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 10:49 pm    Předmět: Racik Odpovědět s citátem

Racik: "Ale freedom tu neni zadna. Tu by se od nas Americani mohly ucit" Laughing Laughing Laughing
Ty si nedas pokoj co ... nezamenuj anarchii a demokracii Wink
jackassss
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 4:39 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Jak Vas tak ctu,je mi celkem lito lidi typu essence a spol.Jsou to ztroskotanci,kteri do US prijeli s nejakym cilem,ktery se jim nepodaril a tak zustali a zustavaji,protoze uz naprosto ztratili sva pouta k CR a byli by tam dnes naprosto zbytecni a zatraceni.Tohle s lidma amerika udela.Nezavisle na tom,kde doma vyrustali,z jakych pomeru pochazeji.Stale si tlucou do hlavy,ze jsou tu uzitecni,ze jsou tu vitani.Bohuzel(dik),opak je pravdou.Nikomu nepreji nic spatneho,ale az jednoho z nich zastavi policajt s otazkou,jak tu vlastne jsou a po neuspokojive(samozrejme) odpovedi je preda tam ,kam patri a poznaji,ze nejsou pro ty uzasne,sqele a chytre americany nicim jinym nez kusem hadru,co sem prijel okradat velky americky narod,poznaji jak velice ,ale velice se mylili.
Baraky,auta,penize atd..s cim se lidi paneboze vychloubate? To jsou vase hodnoty? Essence -dum jako ty tu ma(a dokonce uz i vlastni) cca. 65% lidi.Neni ti spis lito tech penez,co narves do chrtanu bankovnim vydriduchum?Co ti to bude platny,az te odsud povezou v poutech na letiste?A Vase vira v amnestie a podobne nesmysli?Cha haaaa...kazdy racionalni clovek (atlanta-man cti!) preci vi,ze to byli jen politicke hratky pred volbami na ziskani mexicko-amer.hlasu...a ted je vse zahrano do autu.Otazkou vsak nadale zustava,zda i pres pripadny zazrak legalizace je amerika tou spravnou volbou.To je vec individuelni ,kazde citeni jedince je jine,ale v globalu snad jen to,ze znam spousty imigrantu ze 68 a jejich deti,kteri jsou v te same pozici,co lide,kteri se tu tak vehementne zastavaji svych "vyhod" a zpusobu zivota.Zeptejte se techto,jak se na vec divaji dnes...vysledkem bude jen ponure kyvnuti ramen a veta,ze cechy jiz nejsou jejich vlasti,protoze si k ni nevedomky zprerezali veskere pouta.Ten smutek v jejich ocich snad probere kazdeho nadsence.Ale anyway,patrim k tem,kteri si prijeli pro par tech $$$ ,dane neplatim(proc taky)a zustat nehodlam.Praci mam slusnou,ale diky US ekonomice a stavajicimu kurzu se vracim jeste drive,nez jsem chtel.Zajimava mista jsem zpoznal,americkou mentalitu mam prectenou a s velkou touhou se pristi mesic vracim DOMU.Nedopustim,abych "zblbnul",aby me deti v 13-ti letech neumeli nic jineho nez hulit travu a rikat sve matce "bitch".Nedopustim,abych utopil sve sny a prani ve svete zelenych papirku,ktere ridi Vase(jejich) zivoty.Chci zit a k tomu potrebuji svuj DOMOV,misto,kde jsem byl vychovan,kde mam sve pouta,svou rodinu a blizke.Misto,kde lidem rozumim nejen diky jazyku,ale diky tomu,ze jsou krajane,.
Tak,je to jen muj nazor,nebijte mne:-)Vsem ostatnim co nesouhlasi preji take krasny zivot,i presto,ze verim,ze ho takovy nikdy mit v US nebudou.Hezky den vsem:-)
essence

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 5:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to fakt vzdavam, protoze psat poste, ze to tady nemam o baraku a ze moje duvody pro opusteni Ceska byly jine, nez financni, me uz vazne nebavi.

Budte tak laskavi a prestante resit ME! Reste sebe!

Wink
essence

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jen tak mimochodem - nevim, kde beres sve statistiky, ale ukaz mi ne 65%, ale aspon jednoho, ktery si po 2 letem podnikani vydelal milion a koupil si dum cash. Vydelal milion tak, ze neokradl ani jedineho cloveka, vydelal si ho praci.
Dekuju a preju krasny den.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2005 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jackassss tady je zbytecne psat to co jsi napsal a mas ve vsem pravdu a stejny nazor jako mam ja. Ale bohuzel tady je dost lidi kteri maji potrebu se necim chlubit ale neuvedomuji si ze jsou spis jen k placi....chudaci....typu namyslene a priblble essence, ktera bude tady do nekonecna omylat svoje uspechy a miliony...(proste hloupa kravicka). Presne tak jak to bylo i na starem Chicagu. Dokud tam nenapsala svoji chytrackou rec tak tam byl klid...A po pravde receno na to stare Chicago jsme chodil rad, ale kdyz prijdu tady a ctu vylozene ty jeji tupe vety tak je mi na zvraceniiiiii. Apropo nikomu nic nezavidim Kazdy jsme strujci sveho stesti...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Strana 5 z 9

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com